סופשבוע=].

FADE OUT

-שיר השבוע של אביב :אין מלאכים בגן עדן - שיר השבוע לא של אביב :street spirit של רדיוהד - אלבום השבוע:ממנטו מורי - משפט השבוע:"כולם לבד כולנו גוססים" - משהו שעשה את השבוע הזה :התחדש קשר נחמד... - משהו שהרס את השבוע הזה:חוסר האקוסטיקה של בנייני האומה שעשה לי כאב ראש ליומיים - מאכל השבוע:פסטה - מסר לאומה : "עדיף ללכת על קלים " משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: לעוף מהבצפר לנצח - תמונה השבוע :

מעיין51

New member
עונה לשם שינוי

-שיר השבוע של אביב : אממ אמא תראי - שיר השבוע לא של אביב : ההשראה של דפנה - אלבום השבוע: המכתב - משפט השבוע: ממ "אני נאמן, אני בוגד רק איתך, תאמיני לי"! - משהו שעשה את השבוע הזה : -לממש שבוע מעצבן- החזרות למסיבת סיום - משהו שהרס את השבוע הזה: כנ"ל - מאכל השבוע: במבה - מסר לאומה : אל תאכל את הפרה, אולי היא אחותך... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: מסיבת סיום.. ומה שאחריה.. :) - תמונה השבוע :

sapirs1

New member
אני.

-שיר השבוע של אביב :קרן אור. - שיר השבוע לא של אביב :אביתר בנאי -יש לי סיכוי. - אלבום השבועאין מסיום.: - משפט השבוע: - משהו שעשה את השבוע הזה :סמינר קיץ ,פסטיבל שכב"ג,הכניסה לשכב"ג ,נסתעתי לראות שודדקי הקרבים עם חברים :] ,קיצר כיף. - משהו שהרס את השבוע הזה:ריב עם ההורים . - מאכל השבוע:מוקפץ - מסר לאומה :אל תשקרו בחיים. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:יומולדת לשתי חברות ממש טובות שלי.ויום צופה שהשכבה שלי אחראית . - תמונה השבוע : אני לא על המחשב שלי אז אין.

T A L 123

New member
להלהלהלהלהלהלההההההההההההההההה

-שיר השבוע של אביב : לא יצא לי לשמוע - שיר השבוע לא של אביב : בשמלה אדומה/אם תבוא/הכל עובר - אלבום השבוע: דנה ברגר-תוך כדי תנועה - משפט השבוע: "בת שבע מתי תהי בת שמונה?" - משהו שעשה את השבוע הזה : חזרות לצוות בידור והחתיך (ההומו
) שעשה לנו אותם.. - משהו שהרס את השבוע הזה: עבודה. - מאכל השבוע: מקדונלדס עם דור - מסר לאומה : עדיך להיוולד עשירים ואז לא לעבוד במלצרות מזדיינת משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: עוד חזרות עם נתי
- תמונה השבוע :

keren358

New member
להלהלהלה

-שיר השבוע של אביב : לילות לבנים. - שיר השבוע לא של אביב : ירמי קפלן- אני אשתנה. - אלבום השבוע: - משפט השבוע: "בת שבע מתי תהיי בת שמונה?" - משהו שעשה את השבוע הזה : הופעה של אביב. - משהו שהרס את השבוע הזה: אזרחות אזרחות אזרחות. - מאכל השבוע: חצילים! - מסר לאומה : משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: לסיים עם אזרחות, בתקווה שיהיה לי בוחן טוב. - תמונה השבוע :

Simple Sam

New member
../images/Emo13.gif

-שיר השבוע של אביב:מלח הדמעות. - שיר השבוע לא של אביב:להבין את המים של עברי. - אלבום השבוע:הזה של הביטלס - משפט השבוע:אל תפחד מהפחד - משהו שעשה את השבוע הזה :סופסוף סיימתי את הכוכב השני שלי בצלילה:] היו צלילות כאלו מדהימות. - משהו שהרס את השבוע הזה:כלום. - מאכל השבוע:חטיפי אנרגיה למניהם,העצלנות. - מסר לאומה:תצללו בשלושת הסלעים ובמערות באילת
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:עבודה,אבל אני מתעלצת להתקשר. - תמונה השבוע :

moriboy666

New member
ארוך מאד

-שיר השבוע של אביב :האלבום חלולים - שיר השבוע לא של אביב :אמממ משהו של מישל פית'רסטון - אלבום השבוע: ---(((*)))--- של היהודים. - משפט השבוע:אין כזה - משהו שעשה את השבוע הזה :החופש בשבוע האחרון. - משהו שהרס את השבוע הזה: שהוא נגמר - מאכל השבוע קוסקוס - מסר לאומה :אין לי כוח משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: שייגמר. - תמונה השבוע :אין לי סבלנות עכשיו

I'm in the basement, you're in the sky

-שיר השבוע של אביב : אהבנו - שיר השבוע לא של אביב : English Summer Rain של Placebo - אלבום השבוע: עכשיו מעונן. - משפט השבוע: אין. - משהו שעשה את השבוע הזה : כמעט כל השבוע אני בים. - משהו שהרס את השבוע הזה: --- - מאכל השבוע : - מסר לאומה : תשתו הרבה בירה : ) משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: כבר הפסקנו לצפות נראה לי, מה שיהיה יהיה. - תמונה השבוע :

עדן גפן

New member
שיהיה../images/Emo190.gif|פיס|

-שיר השבוע של אביב : המנון לאדישות עם ערן צור - שיר השבוע לא של אביב : She's Leaving Home- The Beatles - אלבום השבוע: סג'נט פפר- הבטילס - משפט השבוע: כל משפט בשירי השבוע שלי.. - משהו שעשה את השבוע הזה : הוא בא היוווווום! התגעגעתי אליו.. למרות שהוא צחק איתי. הוא כ"כ יפה. ו..עלי נגב בטח.. - משהו שהרס את השבוע הזה: הרבה.. הרבה היסטוריה ועוד כלמיני - מאכל השבוע: הספגטי שסבתא הכינה היום#$%#^& - מסר לאומה : ז'בוטינסקי אידיוט:] משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: לגמור עם היסטוריה לחודשיים הקרובים:] - תמונה השבוע :אחחח איזה תמונה
חחחחח

Walk On Water

New member
אמברלהההה

שיר השבוע של אביב : ללא ספק, רוקנרול!! - שיר השבוע לא של אביב : משהו של אירוסמית' - אלבום השבוע: אוטוביוגרפיה של כנסיית השכל - משפט השבוע: - משהו שעשה את השבוע הזה : גגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגל
- משהו שהרס את השבוע הזה: כלום! D: - מאכל השבוע: סלט - מסר לאומה : עוד מעט היסטוריה! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: מחר, אוניברסיטה D: - תמונה השבוע

כלום לא עצוב.

- שיר השבוע של אביב : אופק ילדותי. - שיר השבוע לא של אביב : היינו עושים אהבה/ כנסיית השכל ו still waiting/ sum 41. - אלבום השבוע: Bad Story, Happy Ending של Useless Id. - משפט השבוע: וואי, איזה חום פה. - משהו שעשה את השבוע הזה: האנשים והשמש. - משהו שהרס את השבוע הזה: המחנכת הדפוקה שלי שמתעקשת להרוס לי כל דבר בחיים. - מאכל השבוע: ממ, מרק תימני של סבתא. - מסר לאומה: הלב של אמא מתפוצץ. סתם נו, אין. - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: זאפה ולעבור את הבגרות בהיסטוריה. - תמונה השבוע :

shira ofek

New member
../images/Emo79.gif

-שיר השבוע של אביב : במילים אחרות - שיר השבוע לא של אביב : כל הסיפור-היהדים - אלבום השבוע: ח ל ו ל י ם - משפט השבוע: .. - משהו שעשה את השבוע הזה : אביב בהרצליה - משהו שהרס את השבוע הזה: כל המגנים למיניהם - מאכל השבוע: לא חסר.. - מסר לאומה : תעשו שליפים. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: הופעה.. - תמונה השבוע : זה מה שקורה כשלא לומדים להיסטוריה:)

מעיין51

New member
בואנה

זה נראה בדיוק כמו החדר שלי.. כאילו אחד ואחד.. אפילו הקיר באותו צבע.. חוץ מהתיק.. הכל אותו דבר מגניב

למעלה