סופשבוע!

GoOtZi

New member
וואו עומד להיות לכם מסע מדהים

הייתי בפולין בשנה שעברה, וזה פשוט משהו שאסור לפספס...

Yellow Tush

New member
יאפ..זה מה שכולם אומרים...

אני רק מקווה שאני אסתדר שם מבחינת אוכל וקור חחח

GoOtZi

New member
את יכולה להתחיל להתרגל

למרק לפני כל ארוחה, וכמובן לתפריט ממש מגוון שכולל בין השאר, צ'יפס, תפוחי אדמה, פירה, תפוחי אדמה מטוגנים, ותפוחי אדמה סתם.

aviatiko

New member
נא להמשיך מחוץ לפורום. תודה ../images/Emo13.gif

אחרי הכל ממזמן עברתם ל
.

Yellow Tush

New member
נסיעה טובה גם לך! ../images/Emo13.gif

ואם תראי חמולה של אנשים עם חולצות משלחת שרשום עליהן -"אורט גן יבנה" או משהו בסגנון...תצעקי לילי

CraP BaG

New member
עונה

שם: עמית גיל: 17 אזור מגורים: נהריה דבר טוב שקרה לי השבוע: הממ שביתה? דבר פחות טוב שקרה לי השבוע: לוידע מה עשיתי לכבוד יום המשפחה?: כלום
מה אני מתכנן/ת לשבוע הבא: למצוא תחפושת, לסיים תפרויקט וזהו? משפט לחיים: מממממ. סדרת השבוע: האו.סי שנגמרה
פרק השבוע: הפרק האחרון של האו.סי שיר השבוע: PAPA ROACH - LAST RESORT תמונת השבוע: אין לסיום: מעניין אם מישו יטרח לקרוא את זה..

מיכליא3

New member
שבוע טוב!

שם:מיכל... (אבל אתם כבר יודעים לא...?) גיל:17 עוד מעט... אזור מגורים:גבעתיים דבר טוב שקרה לי השבוע:אממ כל מיני... ("ההכתרה"- אם אתם יודעים מה זה- הייתה מעולה בבי"ס שלי) דבר פחות טוב שקרה לי השבוע:גיליתי שיש לי דלקת באוזן... אבל לא נורא היא בשלבי התרפאות (איזו תרופה מגעילה לקחתי...) מה עשיתי לכבוד יום המשפחה?: האמת ששום דבר מיוחד... מה אני מתכנן/ת לשבוע הבא: כמו לי- להתכונן סופית לפולין, עבודת שורשים, ללמוד למבחן... והכי כיף - פורים!!!!!
משפט לחיים: "משנכנס אדר מרבים!!!! בשמחה
" סדרת השבוע:סמולוויל
(- מן הסתם...) פרק השבוע:אממ אני חושבת זה שאלישיה השתחררה מהבית משוגעים... שיר השבוע:מה שאתם אוהבים תמונת השבוע:אין לי, מצטערת לסיום:מותר גם לי להוסיף את המשפט סיום נכון? שבוע טוב

FavO r i Tes

New member
אני../images/Emo13.gif

שם: אורית גיל: 17.9 אזור מגורים: חדרה דבר טוב שקרה לי השבוע: הייתה שביתה
דבר פחות טוב שקרה לי השבוע: נאלצתי בכל זאת לבוא ללימודים למרות השביתה
מה עשיתי לכבוד יום המשפחה?: כלום:X מה אני מתכנן/ת לשבוע הבא: ללמוד ולעבוד לבגרות באמנות
משפט לחיים: before you judge me try hard to love me סדרת השבוע: אבודים פרק השבוע: אמממ 603 של סקראבס נראה לי
שיר השבוע: Stevie Wonder - Isn't She Lovely

Yarait

New member
עדיין סופשבוע

לבערך שמונה דקות, אז הנה: שם: ליטל גיל: 23 (כמעט 24, בעצם...) אזור מגורים: הכי צפון שיש דבר טוב: הוצאתי את ההזמנה של תגיות סופרמן, יצא לי לבקר את ההורים שלי, ופגשתי מישהו מעניין. דבר פחות טוב: אין. השבוע אני על עננים. יום המשפחה: אופס! טוב, אבל להורים שלי היה בדיוק יום נישואין, אז זה לא נחשב. שבוע הבא: לימודים, עבודה, אלף ואחת הזדמנויות בלתי-צפויות למשהו טוב. משפט לחיים: אני מאמינה בגיבורים. סדרת השבוע: מכיוון שאין לי טלוויזיה, זה די פשוט -- סמולוויל. פרק השבוע: אוי, בחירה קשה. נראה לי Mercy מעונה חמישית הוא אחד הטובים ביותר בסדרה, ויצא לי לראות אותו השבוע. שיר השבוע: Broken Wings של Mr. Mister, נכנס לראש ולא יוצא. תמונה:

Ogakor

New member
עונה באיחור../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifוויל

שם: גיא
אזור מגורים: זכרון
דבר טוב שקרה לי השבוע: הייתה תעודה דיי סבבה, ממוצע 89! הייתי במסיבה חביבה ביותר, חיזקתי קשרים.. הייתי בהצגות של י"בניקים בקיצור היה כיף.
דבר פחות טוב שקרה לי השבוע: אמממ תנ"ך- 65.. הכלבה הזאת!!!
מה עשיתי לכבוד יום המשפחה?: כלום
מה אני מתכנן/ת לשבוע הבא: לסיים לראות עונה 6 של המירוץ.. ושהיוטורנט כבר יזוז!!
משפט לחיים: לא להתרגש מאנשים מעוצבנים.
סדרת השבוע: המירוץ למיליון, מסודרים!
פרק השבוע:אממ, פרק 2 "המסיבה"?
שיר השבוע: זה יהיה blackbird של הביטלס
תמונת השבוע: אין
לסיום: שיהיה שבוע טוב ופורים שמייח! הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה