סופשבוע!

kripto

New member
הסבר...

אני יסביר לך : יש המון בתי ספר למשחק , ניסן הנתיב ויורם לוינשטיין אבל אני ממליצה על בית צבי , קשה להתקבל אבל מי שיוצא משם יש לו שם טוב ורואים אותו בסופו של דבר בטלנובלות שונות , בימה , קאמרי וסרטי קולנוע. אבל הרוב זה עיניין של מזל . צריך סוכנת טובה , יש את לבנה חכים שהיא מצויינת אבל רק אחרי שלמדת משחק תוכלי להיכנס לאודישן אצלה אפילו לא בטוח מתקבלים. ויעקובסון גם טובה . אישית אני ממליצה להתחיל בקטן עם שעורי דרמה או משחק מול מצלמה (בתי ספר יותר קטנים למשחק)ולראות אם זה מה שאת באמת רוצה לעצמך. אבל אני מכינה אותך שיש המון אכזבות אבל כשמצליחים לעבור אודישן את הופכת להכי מאושרת בעולם ושוכחים את כל האכזבות וזה מה שכל שחקן יגיד לך . בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה בכל כיוון שתיבחרי לעשות . ביי ביי

איכסה בית צבי../images/Emo184.gif

אני נורא רוצה להתקבל לניסן נתיב. בית צבי זה ביצפר לטלנובלות. לא תודה. אחרי שרשמתי את זה, הכי פדיחות אם לדמת שם. אז אני אקח את הסיכון ואשאל: איפה למדת? ואמממממממ למדתי במגמת תיאטרון בביצפר והתאהבתי במקצוע
אני לא רואה את עצמי הולכת ללמוד משו משעמם באוניברסיטה...

../images/Emo207.gif סופשבוע עם מייקל

אז... נפלתי ממש במקרה היום על הסרט "מפרקים א הבית" בערוץ hot-fun ונחשו מי שיחק שם, עם שיער? אכן כן. מייקל רוזנבאום. (אני לא זיהיתי בהתחלה אבל הודות לידיד שלי הצלחתי
). תסלחו לי אם אני אתנהג כמו איזו ילדה מתלהבת אבל הוא היה כל כך מתוק! והיה לו חיוך אמיתי כמו שכמעט לא רואים בסמולוויל, והעיניים שלו כל כך כחולות עם שיער!!! מצרפת תמונה להמחשה. נ"ב אני לא יודעת אם יהיה שידור חוזר. עמכם הסליחה

slayer510

New member
וואלה גם אני

צפיתי בסרט וראיתי את מייקל רוזנבאום! הוא נראה קצת שונה בסרט..... חחח בטח בגלל השיער!! לפי דעתי מתאים לו יותר קרחת חחחח!!

אובך../images/Emo5.gif... גשם../images/Emo13.gif ../images/Emo182.gif

שם: עיזה קטנה. סתם- הדס.
אזור מגורים: ישראל.
דבר טוב שקרה לי השבוע: הצלחתי לגמור את התחרות של הריצת 2,000 (עשיתי הכל בריצה!) ועוד להגיע במקום מעולה ובזמן מעולה!
דבר פחות טוב שקרה לי השבוע: אה... לא להאמין! אין!
מה עשיתי לכבוד יום המשפחה?: מתי זה היה?
מה אני מתכנן/ת לשבוע הבא: תחרות!
משפט לחיים: רק גדים מתים שוחים עם הזרם.
סדרת השבוע: סמולוויל אבקורס.
פרק השבוע: הפרקים עם אלישיה.
שיר השבוע: דידו- white flag (נתקע בראש ולא יצא)
תמונת השבוע: סתם מצאתי אותה במחשב
לסיום: הלוואי וירד גשם- אבל רק ביום שלישי (יום שני התחרות
)

c a r n y

New member
אני

שם: אליאור. גיל: 18. אזור מגורים: נהריה. דבר טוב: הצלתי את עצמי מתאונה
. דבר רע: מבחנים שצריך לעבור. מה עשיתי לכבוד יום המשפחה?: מתי זה היה בכלל? מה אני מתכנן לשבוע הבא: ללמוד ללמוד ללמוד
. סדרת השבוע: למי היה זמן לראות טלוויזיה. שיר השבוע: Nirvana - Come as you are משפט לחיים:"hope for the best, expect the worst" לסיום: חרא בריבוע.

c a r n y

New member
../images/Emo13.gif

alive and kicking פשוט..צריך להתרחק מנהגי מוניות. בכל מצב..במיוחד על הכביש

c a r n y

New member
חחח

אחרי שתנהגי שבוע כשיהיה לך רישיון (נהיגות אמיתיות ולא מהבית למכולת) אני מבטיח לך שאת לא תאהבי לנהוג כ"כ. (אלא אם את חולת הגה כמוני xD)

Yellow Tush

New member
../images/Emo13.gif

שם: לי גיל: 16 וחצי אזור מגורים: חור בארץ דבר טוב שקרה לי השבוע: שביתה דבר פחות טוב שקרה לי השבוע: מבחנים מה עשיתי לכבוד יום המשפחה?: אממ עזרתי לחברה שלי לבחור מתנה לאמא שלה חחח מה אני מתכנן/ת לשבוע הבא: לסדר דברים אחרונים לטיסה לפולין! משפט לחיים: take time before time takes you סדרת השבוע: סמוולוויל פרק השבוע: שאלישה מתה
שיר השבוע: \Jimmy Eat World - Futures - Kill תמונת השבוע: לסיום:

Yellow Tush

New member
איזה שווה...אנחנו טסים יום לפני...

אולי ניפגש עוד....
את יודעת את המסלול פחות או יותר ?

למעלה