סופשבוע!

סופשבוע!

שם:
דבר טוב שקרה לי השבוע:
דבר פחות טוב שקרה לי השבוע:
מה עשיתי לכבוד יום המשפחה?:
מה אני מתכנן/ת לשבוע הבא:
משפט לחיים:
סדרת השבוע:
פרק השבוע:
שיר השבוע:
תמונת השבוע:
לסיום: מדגישומטיק

Torn Identity

New member
...

שם: גל. גיל: 19. אזור מגורים: חיפה. למרות שחצי חיים אני במרכז.
דבר טוב שקרה לי השבוע: שהוא נגמר סוף סוף. וקרן. דבר פחות טוב שקרה לי השבוע: יותר מידי.
מה עשיתי לכבוד יום המשפחה?: כלום. מה אני מתכנן/ת לשבוע הבא: לישון. לישון. לראות טלויזיה. לישון. לישון. לישון ו.... לישון. משפט לחיים: "אל תחיו, תמותו". סדרת השבוע: סמולוויל, האמת.
אבל גם גילור ו-ורוניקה פשוט כי
, פרק השבוע: 119. שיר השבוע: Michelle Branch - 'Til I Get Over You. תמונת השבוע: אני לא במחשב שלי... לסיום: חרא.

TheLost

New member
נו טוב גם אני יכול

שם: ג'וני גיל: 14 אזור מגורים: מרכז
דבר טוב שקרה לי השבוע: אממ... 94 במתמטיקה נחשב? דבר פחות טוב שקרה לי השבוע: אממ... 58 בגיאוגרפיה נחשב? מה עשיתי לכבוד יום המשפחה?: אממ... דיברתי עם ההורים שלי אני מניח
מה אני מתכנן/ת לשבוע הבא: קודם כל להישאר בחיים
משפט לחיים: כאילו מוטו? "תמיד לפני שאתה עושה משהו, תחשוב מה ורוניקה מארס הייתה עושה"
סדרת השבוע: ורוניקה מארס כאילו דה פרק השבוע: 3.14 של ורוניקה! שיר השבוע: Dark Blue - Jacks Mannequin ואם יש אופציה לגלגל הצלה אז גם More Then A Friend - All Too Much תמונת השבוע: The Hills Have Eyes COMING OUT MARCH 23 לסיום: Last Year, THE LUCKY ONES DIE FIRST On March 23rd, THE LUCKY ONES DIE FAST ותקנו ממני את העונה השלישית של סמולוויל

Ambious

New member
התשובות שלי

שם:
אלעד
אזור מגורים:
חיפה
דבר טוב שקרה לי השבוע:
היה לי כיף אתמול
דבר פחות טוב שקרה לי השבוע:
כואב לי המרפק
מה עשיתי לכבוד יום המשפחה?:
כלום
מה אני מתכנן/ת לשבוע הבא:
מבחן 70-290 ב- Managing and maintaining a Windows 2003 Server Enviorment
משפט לחיים:
אם אין אני לי - קפוץ לי
סדרת השבוע:
CSI
פרק השבוע:
CSI - 7x17 - Fallen Idols
שיר השבוע:
נורית גלרון - ספינותיה
תמונת השבוע:
ל- CSI, עונה 7 פרק 17
עוצב באמצעות תפוז-פד

Ambious

New member
תוכנה לעיצוב הודעות תפוזיות

שוּפופו: http://www.tpeople.co.il/xena/TapuzPad/ אם כי ההודעה נכתבה עם גרסת בטא שלא מופיעה באתר (ואמורה לצאת בימים הקרובים לכולם), שמכילה הרבה תיקוני באגים, פונקציות חדשות, ושיפור רב לפונקציות קיימות.

Guitar Girl1

New member
להלה

שם: אוריין גיל: 16+ אזור מגורים: מרכז דבר טוב שקרה לי השבוע: לא הייתי צכה לחרוש ליותר מידי דברים דבר פחות טוב שקרה לי השבוע: כימיה. מה עשיתי לכבוד יום המשפחה?: ממממ כלום אבל זה היה מלפני יותר משבוע.. מה אני מתכנן/ת לשבוע הבא: מחר שביתה! אני נוסעת לת"א עם חברות.. ו.. כל מיני משפט לחיים: תחייכו, זה יותר נחמד.
סדרת השבוע: סמולוויל
פרק השבוע: שקלואי גילתה ת'סוד של קלארק! שיר השבוע: אמממ... rockstar- nickelback תמונת השבוע: אין לסיום: אל תלמדו כימיה. אממ יס פלאנט זה מקום מגניב.. ולישון זה כייף הודגש באמצעות מדגישומטיק

Gaunt

New member
../images/Emo3.gif

גיל: 16 אזור מגורים: ת"א דבר טוב שקרה לי השבוע: לא זוכרת דבר פחות טוב שקרה לי השבוע: לא זוכרת מה עשיתי לכבוד יום המשפחה?: מתי זה היה?
מה אני מתכנן/ת לשבוע הבא: אין לי מושג... סדרת השבוע: סמולוויל פרק השבוע: 4X12 שיר השבוע: Three Days Grace - I Hate Everything About You תמונת השבוע: אין לי. נקסט טיים.

מתפקדת../images/Emo195.gif

שם:נעה
אזור מגורים:חיפה
דבר טוב שקרה לי השבוע: 75 במתמטיקה
ועוד חרשתי מלא למבחן
דבר פחות טוב שקרה לי השבוע:90 במורשת ובספרותD:
מה עשיתי לכבוד יום המשפחה?:לא צעקתי על אח שלי
מה אני מתכנן/ת לשבוע הבא:להנות
משפט לחיים:"זה כיף להתרבות"
סדרת השבוע:סמולוויל
פרק השבוע:הפרק עם הקריפטו כפרעליו....הוא כזה חמוד!
שיר השבוע:Nickleback - Photograph
תמונת השבוע:
לסיום:תבלו

עונה ../images/Emo13.gif

שם: לולי גיל: 18 וחצי אזור מגורים: מרכז דבר טוב שקרה לי השבוע: לא זכור לי דבר פחות טוב שקרה לי השבוע: לא זכור לי גם
מה עשיתי לכבוד יום המשפחה?: לא עשיתי שום דבר את האמת מה אני מתכנן/ת לשבוע הבא: עדיין לא ידוע, יהיה מה שיהיה משפט לחיים: "אין דבר העומד בפני הרצון" סדרת השבוע: סמולוויל כמובן
פרק השבוע: Unsafe שיר השבוע: Staind- So Far Away תמונת השבוע: לסיום:
, סתם כי אני אוהבת את האייקון הזה

kripto

New member
לפי הגילאים אני ממש זקנה פה

שם:לי גיל:28 אזור מגורים:קיבוץ...במרכז הארץ דבר טוב שקרה לי השבוע:עברתי אודישן בהצלחה לסרט ישראלי חדש. דבר פחות טוב שקרה לי השבוע:שמנהל הפורום הצעיר רוצה לחסום אותי כי שלחתי הרבה תמונות של דין קיין. מה עשיתי לכבוד יום המשפחה?:שום דבר מה אני מתכנן/ת לשבוע הבא:ל משפט לחיים:לאחל לעצמנו שלושה דברים:בריאות, אושר ואהבה. סדרת השבוע:לואיס וקלארק , השיר שלנו ומרחק נגיעה וסמולוויל פרק השבוע:פרק העונה זה מספר 11 או 13 עונה 6 בסמולוויל שיר השבוע: תמונת השבוע: לסיום:

kripto

New member
../images/Emo9.gifדווקא מצויין

תפקיד גדול אבל אני לא רוצה לדבר על זה כאן בבקשה , זה לא לעיניין , אבל תודה על ההתעניינות .

c a r n y

New member
בקשה אחרונה ../images/Emo140.gif

אם אפשר להעלות תמונה :S שנדע לזהות בעתיד ולהשוויץ שמכירים אותך..בערך.

kripto

New member
כן, כבר 6 שנים במקצוע

נהנת מכל רגע , אפילו שיש הרבה אכזבות כי זה שוק קשה מאוד, למזלי אני במצב טוב כרגע.דרך אגב מקצוע לא טוב , שאף אחד לא יילך על זה רק הוא\היא ממש מכור\ה לזה .

לאאאאאאאאאאאאא../images/Emo184.gif

למה את אומרת את זה???
יש לי עוד 10 חודש בצבא ואז.. זה הכיוון שלי... למה לאכזב? אני גם ככה כולי בבלבלה..

למעלה