לא סופ"ש אבל.. טעימת מותגי ג'וני החדשים
מידי זמן מה אני פוקד את אירועי עמותת הוויסקי, הערב היה זה אירוע מותגי ג'וני ווקר האחרונים בשוק(פלטינום ,גולד רזרב, דאבל בלק) וטעימה מהג'וני הירוק הי"ד.
שורה תחתונה: ג'וני ישאר ג'וני.
לצערי לא הגיע בקבוק ג'וני גולד מהדור הישן להשוואה ונותרנו עם ארבעה אלו.
איפוס החיך עם ג'וני שחור 12 ויצאנו לדרך:
הדאבל בלק אכן חביב ואין מה להרחיב.
הגולד רזרב לשעבר גולד 18 שנה עבר מתיחת פנים, אכן הוא לא רק נראה צעיר יותר אלא גם מרגיש צעיר יותר. עדיין עדין וחלק יחסית אבל הרבה פחות מהקודם - לא אהבתי, אבל זול בהרבה כעת, לפחות ב150 ש"ח.
פלטינום - החבר החדש במועדון, 18 שנה, כבול מורגש, בהחלט מוצלח יחסית לשאר הנטעמים אבל לצערי לא מרגש, הוא מרגיש כמו החוליה החסרה לאחר התווית השחורה אבל זאת רק הוכחה שהג'וני הזהוב אינו טבעי לקו הנוכחי. כנראה שהזהוב באמת מיותר.
תווית ירוקה - אין לי הרבה מה להגיד הצלחה הוא לא היה אף פעם, הדוד המוזר שאף אחד לא סובל. יש לו מעריצים כנראה לא רבים, לעיתים גם אני מחבב אותו אבל לא בסשן כזה הוא פשוט לא מחובר.
סה"כ טעימה נדרשת מבחינתי, סוקרנתי לפשר השינויים אבל זהו, לא סקרן יותר ולא שם אף אחד מהם ברשימת הקניות. אולי ג'וני גולד ישן רק לשם ההשוואה, אותו תמיד חיבבתי, רק עכשיו אני מפנים כמה הוא שונה מהקו של ג'וני ווקר וכמה נכון מקומו מתחת לבלו לייבל שהדימיון בינהם רב יותר משאר המותגים.