סופשבוע

אזירפאל

New member
סופשבוע

פורומים מועדפים על הגולשים בפורום: נייטוויש מיי כמיקל רומנס הפורומים החדשים אופנה אלטרנטיבית אוונסנס מספרי הודעות: (53) Xx Imaginary xX (53) Nights Unseen (58) Brombit (63) Learn To Fly (74) מגרש השוודים (82) bachner1 (117) אזירפאל (הולך לרדת השבוע) (122) ZuLi90 (132) Ice Queen 7 (209) אטומיק בייגל
השאלון: שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: סופשבוע מצויין.

אזירפאל

New member
אני

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Blonde Redhead - Publisher Regina Spektor - Daniel Cowman Regina Spektor - Prisoners אלבום השבוע: Regina Spektor - Songs, Porcupine Tree - Fear of A Blank Planet מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: לא זוכר דבר רע שקרה השבוע: שבוע אחרון משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אין. יש רק גיוס
אתר השבוע: תפוז מאכל השבוע: וופל עם שוקולד במקס ברנר ספר השבוע: יש ילדים זיגזג של דויד גרוסמן סרט/סדרת השבוע: האנטומיה של גריי תמונת השבוע: אין

Ice Queen 7

New member
בקצב הזה נאור יצא מהרשימה ס.ס

אני אחזור למקום הראשון כשיתחיל החופש, נשבעת. :{ לא שהלימודים לוקחים כ"כ הרבה מהזמן שלי אבל כל דקה שבה אני עדיין שייכת לבי"ס הזה מעייפת וגורמת לי לרצות לקפוץ מהחלון וקצת מורידה מהחשק לעשות דברים כמו להכנס לפורומים/קומונות
אתה מתגייס השבוע? שיר/י השבוע של ווית'ין: Pearls of Light שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish - Sacrament of Wilderness אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: כלום דבר רע שקרה השבוע: הכל משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ישאר רק שבוע לשבועות אתר השבוע: אין מאכל השבוע: שניצל סויה ספר השבוע: אחוות הטבעת סרט/סדרת השבוע: סדרה - חברים, סרט - כשהמין היפה שובת תמונת השבוע: אין

TheImpactBoy

New member
אני איתך ../images/Emo45.gifיותר חשוב ../images/Emo3.gif

אבל אתה תצטרך להפתיע בקאמבק אחרי הבגרויות.

Amir Noy

New member
סוף שבוע...הגרוע ביותר אי פעם פשוט.

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Promise שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Queen - The Show Must Go On מעולם לא הזדהתי איתו בכ"כ. אלבום השבוע: Queen - Innuendo / The Rasmus - Hide From The Sun מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: גילתי את הפנים האמיתיות של האדם שהיה הכי קרוב אלי. דבר רע שקרה השבוע: חברה שלי נפרדה ממני. דרכה עלי, ותקעה לי סכין בגב. ועוד החשיבה אותי האדם הכי קרוב אליה. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: ישראבלוג מאכל השבוע: כמעט ולא אכלתי השבוע :/ ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: - תמונת השבוע: - תמיכה קלה לא תזיק..

למעלה