סופשבוע

Amir Noy

New member
תודה אנשים.

יהיה בסדר, הכנסתי את עצמי למצב לא קל. אני לא אספר ולא אדבר רעות... רק היא ממש פגעה בי ולא היה אכפת לה, חוסר אמפטיה מטורפת. יש לי מגן עוד יומיים.. צריך לנקות את המחשבות P:

אין בעד מה!../images/Emo24.gif

ובהצלחה במגן

bachner1

New member
וואו, כבר מקום חמישי ../images/Emo12.gif

בסוף אני אהיה המציפן הראשי
ואני עוד בצבא

bachner1

New member
זה היה בצחוק ../images/Emo3.gif

במספר ההודעות אני כמעט לא עולה, פשוט כולם יורדים

^^

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: - אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו: Cadence Of Her Last Breath של נייטוויש בדיוק נגמר ומתחיל Nothing Else Matters של מטאליקה. דבר טוב שקרה השבוע: הבגרות בצרפתית הלכה טוב, לא למדתי הרבה (כמו כל שבוע מאז פסח), ההופעה של הדר אתמול+קורלמורעליהי. דבר רע שקרה השבוע: חם>_> ושהגעתי אתמול הביתה ברבע ל1 במקום ב10-11 ~_~ *לחץ ופאניקה* משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: להצליח בבגרות בקולנוע ולא למות בגלל המתכונת בהיסטוריה. אתר השבוע: - מאכל השבוע: עוגיות עגולות כאלה שמזמן לא היו ואמא שלי קנתה השבוע *__________________* |ריר| ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: אל תדאגו, אני בסדר/הוסט קלאב תמונת השבוע: -- הודגש באמצעות מדגישומטיק

בהצלחה בהיסטוריה וקולנוע../images/Emo9.gif

כולם לחוצים בהתחלה מהיסטוריה כי זה נראה מלא מלא חומר, אבל מסתדרים עם זה יופי

תודה :]

אני מסתדרת עם זה יופי אחרי ניסיונות ההתאבדות החוזרים XD סתם P: פשוט לראות כזאת כמות של חומר, ועוד היסטוריה שזה אחד הדברים המשעממים, הדוחים והמזעזעים שיצא לי להתקל בהם, ולקרוא את הכל, עושה לי ממש רע.

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifלכולנו../images/Emo122.gif

תחשבי על זה ככה- זאת הפעם האחרונה בחייך (!) שאת תצטרכי ללמוד היסטוריה. זה לא מעודד?

לא ממש, בהתחשב בעובדה שאני בכיתה י' ויש לי

אחרי המתכונת בגרות, ואז עוד שנה שלמה של המון, המון היסטוריה.

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifאה.. אבל החומר של שנה הבאה

הרבה יותר מעניין, ואז את תסיימי עם זה לתמיד

למעלה