סופשבוע

Ice Queen 7

New member
../images/Emo178.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Enter שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Passion and the Opera אלבום השבוע: Oceanborn מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: נגמר אנגלית דבר רע שקרה השבוע: הכל משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חופש אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: חברים תמונת השבוע:

^^

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: - אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו: Let There Be Love - אואזיס דבר טוב שקרה השבוע: לא היו הרבה לימודים, אני מניחה שזה טוב שקיבלתי תעודת זהות P: הלך טוב במתכונת במחשבת נראה לי, יש לי סימס בון וויאג'. דבר רע שקרה השבוע: מבחן במתמ', חם משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: נקווה שזה טוב... לקבל ציון שנתי במחשבת.
אתר השבוע: - מאכל השבוע: ארטיקים ושוקולדים ודברים משמינים
ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: אין 0.0 תמונת השבוע: - הודגש באמצעות מדגישומטיק

Up To No Good

New member
D:

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כמה של נייטוויש, כמה של סקורפיונס, ועוד כל מיני שירים של להיות ישנות ששמעתי השבוע אחרי מלא זמן שלא שמעתי מלא זמן :) אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: nightwish - nightwish דבר טוב שקרה השבוע: נגמר בי"ס, תעודה טובה, המסיבה שהייתה אתמול D: דבר רע שקרה השבוע: 44 ברטוריקה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: להיות אצל אמא, לחדש את הדרכון הישראלי, ולמצוא את הדרכון האמריקאי :| אתר השבוע: מאכל השבוע: רביולי גבינה ברוטב שמנת פטריות מוקרם עם מוצרלה
וסיידר חם עם קינמון *_* ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: פורסט גאמפ, הבית על האגם, august rush (הסרט שראינו בשיעור אנגלית ולא סיימנו ובא לי לראות את הסוף שלו XD) / חברים, המומינים תמונת השבוע:

Learn To Fly

New member
פםפםפם

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: מטרופולין - הסליל מטרופולין - אחת, שתיים, שלוש אלבום השבוע: מטרופולין - הסליל. אלבום מעולה. מה את/ה שומע/ת עכשיו: מטרופולין - עוטף דבר טוב שקרה השבוע: מגישים אותי על 100 ב02 וב - 03 דבר רע שקרה השבוע: ציון נמוך במתכונת בהיסטוריה. וצומחת לי שן בינה אז ממש כואב לי לאכול/לשתות/לדבר/לשיר וכו' וכו' :'( אני לא זוכרת שזה היה עד כדי כך כואב כשהקודמת צמחה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לונה פארק, ערב מגמה של י"ב(L) סרט/סדרת השבוע: מגרש ביתי 5, זה איכשהו תמיד נשאר גאוני. נובוריצ'ים. תמונת השבוע: מרושע אבל.........

Brombit

New member
דוקא 'הסליל' ממש אכזב אותי... ../images/Emo115.gif

לדעתי אין בו שום דבר מהקסם של האלבום הקודם, סתם בנאלי כזה...

Learn To Fly

New member
מה???../images/Emo2.gif!$@%#

לדעתי הוא אפילו יותר טוב מהאלבום הקודם אני לא יכולה להפסיק לשמוע אותו

^^../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: ME שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Avenged Sevenfold - Afterlife
אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום^^ דבר טוב שקרה השבוע: נגמר בצפר :0 דבר רע שקרה השבוע: המממ.. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חופש? אתר השבוע: מאכל השבוע: שוקולד ספר השבוע: המצפן הזהוב סרט/סדרת השבוע: פאמילי גאי תמונת השבוע:

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gif שבוע טוב P:

שיר/י השבוע לא של ווית'ין:
בקושי שמעתי מוזיקה השבוע, עם כל הבגרויות. מה את/ה שומע/ת עכשיו: deceiver of fools דבר טוב שקרה השבוע: החיים שלי יפים
ודודה שלי בהריון ראשון!
היום היא הודיעה לכולנו, רק שהיא לא ידעה שחצי כבר יודעים
ככה זה משפחה של מרוקאים, אף אחד לא יודע לשמור סודות. יאמר לזכותי שאני היחידה ששמרתי עליו
דבר רע שקרה השבוע:אני מוותרת על יותר מדי דברים, כולל אנשים שחשובים לי. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:בגרות? ספר השבוע: צילה של הרוח
סרט/סדרת השבוע: חברים
תמונת השבוע: אני צילמתי

Fairywitch

New member
שה-לה-לה-לה../images/Emo79.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין:Mother Earth שיר/י השבוע לא של ווית'ין:Epica - Never enough אלבום השבוע:
מה את/ה שומע/ת עכשיו: את אמא שלי מבקשת כוס קפה
דבר טוב שקרה השבוע:מצעד הגאווה החיפאי
ועוד הגיעו שתי חברות שלי מקנדה, לגמרי במקרה. היה כייף
דבר רע שקרה השבוע:הבוסית שלי מחרפנת אותי
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:אין משהו ספציפי. אתר השבוע:
מאכל השבוע:פטוצ'יני ברוטב פסטו. לא אכלתי את זה, אני רק מפנטזת על זה כבר כמה ימים
ספר השבוע:הארי פוטר ואבן החכמים - חזרתי לקרוא את כל הסדרה מההתחלה (סבב רביעי). סרט/סדרת השבוע:הנסיך כספיאן. מומלץ בחום
תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Amir Noy

New member
שבוע טיפה מיותר לכל הדעות../images/Emo69.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Deceiver Of Fools שיר/י השבוע לא של ווית'ין: ברי סחרוף - חלליות/רעש לבן alice in chains - sickman dream theater - pull me under/forsaken iron maiden - ghost of navigator/childrem of the damned אלבום השבוע: alice in chains - dirt / dream theater - images and words / muse - origin of symmetry + ארבע עונות של ויואלדי P: מה את/ה שומע/ת עכשיו: ברי סחרוף - חלליות דבר טוב שקרה השבוע: יום הסטודנט! פאקניג ברי סחרוף ורמי פורטיס, וכל זה שורה ראשונה :) דבר רע שקרה השבוע: 54 במגן בלשון? חוץ מזה עוד שבוע שנראה מיותר P: סוג של טוב ורע ביחד, הייתי אתמול בקבר של סבתא שלי. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: תל אביב/בגרות בהיסטוריה אתר השבוע: ישרא בלוק? מאכל השבוע: טונה^^ ספר השבוע: סיפורי האוטורי סרט/סדרת השבוע: - תמונת השבוע: אולי נעלה בהמשך תמונה מההופעהP:

Jilian

New member
עונה :-:p

שיר/י השבוע של ווית'ין: אממ שבוע של דמואים: הדמו של פרוזן
והדמואים של אנטר וקנדלס שיר/י השבוע לא של ווית'ין: SOW ,גת'סמין,קינסלייר.-Nightwish Evanescence-Exoduc,Imaginary אלבום השבוע: אין משהו ספציפי מה את/ה שומע/ת עכשיו: גת'סמין דבר טוב שקרה השבוע:לשם שינוי הלך לי מעולה במתכונת במתמטיקה דבר רע שקרה השבוע: בגרות במתמטיקה 005, בגרות בהיסטוריה א' משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפרסמים ציוני הגשה, בהיסטוריה יגישו אותי בטוח על 100 והיום המורה שולחת לנו הודעות עם הציון הגשה במתמטיקה( נראה לי בין 80-85) אתר השבוע: יוטיוב מאכל השבוע:קנלוני ספר השבוע: מתמטיקה XD סרט/סדרת השבוע: בקושי ראיתי :( תמונת השבוע: XDD

Jilian

New member
אוקיי המורה שלחה עכשיו תציוני הגשה במתמטיקה

ולא תאמינו.... היא כתבה שקיבלתי 99 במתכונת !!!!!!! והיא מגישה אותי על 92!!!!!!!!

Jilian

New member
נראה לי שאני יצטרך הצלחה קודם בטופס הזה ../images/Emo6.gif

מחר בגרות

ZuLi90

New member
טווב , בהצלחה כפרע =]

*מכניס קצת ערסיות אשקלונית לפורום*

למעלה