סופשבוע

ZuLi90

New member
אבל ... שכחת שמתמטיקה בשבילי זה ההפך מסבל ../images/Emo6.gif

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifוואו, אם הייתי מקבלת 30 נק' פחות הייתי

הבן אדם הכי מאושר עלי אדמות. מכאן נובע[אמג, אני לא צריכה להשתמש בחרא הזה יותר]---> נכשלתי פעמיים באותו שאלון. לא שהיום הלך לי יותר טוב, הבגרות הייתה כל כך קשה.

A t a s h i

New member
שבוע מעולה. 3>

שיר/י השבוע של ווית'ין: Aquarius. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Distorted - A Soft Whisper, Distorted - One Last Breath, Ueickap - Sometimes. אלבום השבוע: Ueickap - Stereotyped. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Distorted - One Last Breath. דבר טוב שקרה השבוע: וול, עניינים שכבתיים למיניהם. D: רונדו שהיה בנזונה, מסיבת סיום שהייתה מדהימה... וחוצמזה, הזמנו כרטיסים לאיטליה ולניו-יורק לקיץ, והשגתי את האלבום של Ueickap שאני מחפשת כבר יותר משנה. D: דבר רע שקרה השבוע: נגמרה השנה. אין יותר שכבה וכל זה. עצוב לי. ;-; משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יומולדת לעפרי, יומולדת לעדי, נשף!~
ולסיים מתמטיקה לנצח-נצחים. אתר השבוע: פייסבוק. מאכל השבוע: קורנפלקס. ספר השבוע: נה. סרט/סדרת השבוע: 'אחת שיודעת', 'CSI: NY'. תמונת השבוע: תמונות רונדו ומסיבת סיום למיניהן, אין לי כוח להעלות. :]

Liquid Dreams

New member
שבוע שכונה ../images/Emo152.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: לא היו, שמעתי רק נייטוויש שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Deep Silent Complete, Two for Tragedy, The Islander, Dead Boy's Poem, Ocean Soul אלבום השבוע: ווישמאסטר מה את/ה שומע/ת עכשיו: לא שומעת דבר טוב שקרה השבוע: כנרת
היה מדהים דבר רע שקרה השבוע: נגמר
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אין ממש משהו טוב :S אתר השבוע: אין מאכל השבוע: אין ספר השבוע: לא קראתי סרט/סדרת השבוע: לא ממש יצא לי לראות טלוויזיה תמונת השבוע: יש לי המון אבל עוד לא הקטנתי וזה, אז כשאמצא זמן

ZuLi90

New member
שבוע :) (האומנם טוב? :p)

שיר/י השבוע של ווית'ין:
מזה הרבה זמן שלא עברתי שבוע שבו לא שמעתי תלהקה בכלל. ודווקא זה קרה בשבוע שכתבתי בפורום שלה הכי הרבה חחח שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Bjork - Joga , Human behavior , Its ho so quite , hyper ballad Coldplay - כל X&Y !! אלבום מעולה. Deep Purple - April , lazy אפריל היצירה הכי גדולה ולייזי סתם האהבו עליי ביותר.
אלבום השבוע: אני מניח שלמרות הכל שמעתי דרסדן דולס הכי הרבה השבוע אז: The Dresden Dolls - The Dresden Dolls מה את/ה שומע/ת עכשיו: Evanescence - Good Enough - בהשפעת הדיבורים על אוונסנס בהודעה של אלעד :p דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי בצפר. דבר רע שקרה השבוע: סיימתי בצפר :(:(:(!!! אני מתתתתתתתתתתתתתת אמממממאלה צבא |עבר לי|. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אני מתחיל לקחת רואקוטן אז לפחות שיהיה טוב?! אתר השבוע: אתר האקנה הישראלי... נו זה לא מצחיק אנ מאכל השבוע:י בטראומות מהתופעות לוואי של התרופה! ספר השבוע: הארי פוטר השביעי... התחלית לקרוא (אל תהיו מהקרציות שזורקים עכשיו ספוילרים) סרט/סדרת השבוע: - תמונת השבוע: -

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifזאת הבעיה עם הפורומים

נורא קשה להימלט מספויילרים. עוד לא קראתי את ה-7, אבל אני יודעת הרבה ממה שיקרה שם
אתה באמת מרגישה שסיימת ביהס כבר?
נראה לי רק במסיבת סיום אני אעכל את זה חח

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifאז באמת סיימת P:

אני עדיין לא מרגישה את זה חחח וגם לא רוצה להרגיש. איכ, לא רוצה צבא

ZuLi90

New member
../images/Emo45.gif זה מזה עצוב....

אתה מסתכל על החברים שלך ואתה מנסה לחשוב מה הסיכוי שתיפגשו במהלך צבא... במיוחד שאני קרבי אז נגיד אני יוצא פעם בשבועיים בממוצע חמשוש מה הסיכוי שהוא ייצא באותו חמשוש... ? :(:( איזה עצוב זה התיכון זה תקופה כל כך יפה.... בכיתי ממש הרבה במסיבת סיום אנשים לא הבינו מה הולך איתי :(

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifבדיוק..

זה מה שעצוב לי, הקשרים עם האנשים, שאני לא יודעת עד כמה הם ישמרו וזה נורא חבל. אני יודעת שאני אבכה הרבה במסיבת סיום, כבר עכשיו עולות לי דמעות בעיניים כל פעם שאני חושבת על זה
כי.. מה צבא עכשיו? אנשים חושבים שאני בת 15 XDD אני באמת לא מדמיינת את עצמי עם מדים.

bachner1

New member
זה בסדר, אני כבר כמעט שנה בצבא

ובלי מדים אף אחד לא מאמין שאני חייל
מתרגלים...

עונה באיחור

שיר/י השבוע של ווית'ין: ME! שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הרבה לאקונה קויל: fragile, distana sun, 1.19 עוד הרבה
אלבום השבוע: קארמהקוד ו- UM של לאקונה קויל מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום. מתמטיקה
דבר טוב שקרה השבוע: כלום
דבר רע שקרה השבוע: הממ גם שום דבר יוצא דופן
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: להתחיל ללמוד להיסטוריה
אתר השבוע: themeparkreview.com מאכל השבוע: פיצה! ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: כולם אוהבים את ריימונד תמונת השבוע: אין שבוע נעים לכולם

למעלה