סופשבוע

מזל טוב על הטראגוס../images/Emo24.gif

ובהצלחה במתכונת :] לא שווה להיות בלחץ, זה לא כיף. אני נגיד, יש לי בסוף החודש בגרות בע"פ בצרפתית (כנראה) יום אחרי בגרות במחשבים, שבוע אח"כ בגרות בכתב בצרפתית ושבוע לפני מחשבים בגרות בקולנוע. ואני לא לחוצה. סתם מקטרת המון. D: (שלא נציין את המתכונת במחשבים שלושה ימים לפני קולנוע והמתכונת בצרפתית גם מתישהו בשבוע-שבועיים הקרובים שעוד לא קבעתי כי אני צריכה לעשות לבד. אופס ציינתי.
) ~מקווה שהלוח שלך פחות עמוס כדי שתרגישי טוב יותר. XD~ אה וזהב זה נחמד. :] מגיל 6 עד לפני שנתיים הלכתי עם זהב 99.9% מהזמן כי אני רגישה למתכות אחרות. (אבל עכשיו יש לי טיטניום וזה מגניבי ולא עושה לי בעיות.)

Learn To Fly

New member
טנקס../images/Emo9.gif

בהצלחה גם לך בכל השאר++ ואין מה לעשות, אני בלחץ כל שנייה ושנייה מהחיים שלי
גם אם אין לי סיבה להיות בלחץ. אין מה להתכונן לקולנוע... גם לאנגלית לא צריך ממש להתכונן אבל אני כן חייבת לתרגל. בינתיים הלוח שלי פחות עמוס (חוץ מזה שברביעי יש לי מבחן בתנ"ך ואני אתחיל ללמוד רק בראשון). אבל היה לי טראגוס עם ניטים מטיטניום בצבע כסף, עכשיו זה סתם חישוק בצבע זהב. איך בא לי לשים תמונה של הלפני עם הניטים ותמונות של כל התהליך החלמה, צילמתי כל יום
אני לא אוהבת זהב.. זה צבע מעצבן. זוכרת שהלכנו בסנטר לאיש הזה והוא אמר לי ללכת לרופא? אז סיפרתי לך שהרופא עור גילה שאני גם רגישה לטיטניום וניקל?
זה די מוזר.

רגישה לניקל מילא, אבל לטיטניום?

תלמדי לאהוב זהב
אולי סרג'יקל סטיל יהיה לך טוב? או סיליקון, או עץ, או פלסטיק? יש הרבה אופציות לעגיל :]

Learn To Fly

New member
אכן...

עכשיו הבנתי את הסיבה לכל שאר האינפקציות שהיו לי פעם לא משנה, אני אתרגל לזהב הזה איכשהו. איך בא לי דאית' :(

Learn To Fly

New member
תודה D:

וימין זה הלפני, שמאל זה עכשיו נכון שהניטים יותר יפה?:( הזהב גם עצום ומכוער

A t a s h i

New member
סופשבוע. 3>

שיר/י השבוע של ווית'ין: See Who I Am. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: After Forever - Lonely. אלבום השבוע: Paramore - Riot!. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Ueickap - Noiselessness (Acoustic).
דבר טוב שקרה השבוע: מתכונת ממש טובה בכימיה, אני חושבת. :] וחברה התנחלה אצלי איזה שלושה ימים והיה ממש נחמד. ^^ והיום לא למדתי, שזה גם היה ממש נחמד, כמובן. P: דבר רע שקרה השבוע: הממ. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא חושבת שיש משהו. :X אתר השבוע: Facebook, Last.fm. מאכל השבוע: הממ. ספר השבוע: 'אשתו של הנוסע בזמן'. סרט/סדרת השבוע: 'האוס'.
תמונת השבוע: נה.

It Snow In Hell

New member
סופשבוע

שיר/י השבוע של ווית'ין:The Howling,Restless,The Other Half (of me) ,Frozen. שיר/י השבוע לא של וויתי'ן:Nightwish-Elvenpath אלבום השבוע-Enter מה את/ה שמוע/ת עכשיו:Mother Earth דבר טוב שקרה השבוע:התאהבתי ב Restless דבר רע שקרה השבוע:בית ספר משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:שיורידו לי את הגשר אתר השבוע:תפוז מאכל השבוע:- ספר השבוע:- סרט/סדרת השבוע:- תמונת השבוע:

נו מה אתה מצפה?../images/Emo7.gif

אני כולי קבור מתחת למבחנים ופרוייקטים שאני עוד צריך להגיש ולא קרוב ללסיים
עד ה-30 ביוני המצב שלי בפורום יהיה דומה
ואולי גם גרוע יותר
החלטתי גם שאני לא יוצא מהבית לשום בילוי עד הבגרות האחרונה השנה
(
). שיר/י השבוע של ווית'ין: אולי TTBTR שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הממ הרגילים של הזמן האחרון.. דיסטורטד החדש ו-GLS. אבל גם כל מיני קרנבריז בנוסף
אלבום השבוע: distorted-voices from within מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום. הרגע התעוררתי אחרי שנרדמתי בטעות ל-3 שעות ומתפוצץ לי הראש
דבר טוב שקרה השבוע: לא זוכר אבל קרה דבר רע שקרה השבוע: לא זוכר אבל קרה
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אין לי מושג >< הכל הולך להיות כל כך עמוס
אולי לפחות שיום העצמאות יהיה נחמד..><) אתר השבוע: אין מאכל השבוע: פנקייקס שהכנתי בעצמי!
ובאופן מפתיע הם יצאו ממש מעולים!
ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: יורוטריפ. סופסוף ראיתי את זה בדיליי רציני
תמונת השבוע: אין סופ"ש נעים לכולם
(וגם לי!
)

Learn To Fly

New member
יואו, ימי הפנקייקס של פעם:'(

מדהים איך שאני טובה בלהכין דווקא את הדברים הכי משמינים אני ואתה באותה גישה עם הבגרויות

טוב שנזכרת לראות את זהXD../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

אפילו אח שלי ראה את זה לפני איזה שנתיים או יותר, והוא בן 10! D: בהצלחה עם הבגרויות וזה

עונה../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Perfect Harmony
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: דה יוזד: On My Own בלייב. Poetic Tragedy Bulimic I Caught Fire אוונג'ד סבנפולד: Warmness On The Soul M.I.A. Bat Country הימ: Love You Like I Do Buried Alive By Love For You ויש עוד הרבה. אלבום השבוע: אממ, לייס פור דה ליירס של דה יוזד. מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום. דבר טוב שקרה השבוע: - דבר רע שקרה השבוע: נמ, בעיקר בית ספר. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: - אתר השבוע: - מאכל השבוע: קבוקים.
ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: רשימת שינלדר. קשה לצפייה- אבל, מרגש. תמונת השבוע:

למעלה