סופשבוע

אזירפאל

New member
סופשבוע ../images/Emo165.gif

השבוע היה די יבש יחסית, אבל לא נורא.
עשרת הפורומים המועדפים על הגולשים: נייטוויש מיי כמיקל רומנס הפורומים החדשים (ממש מעורבים חברתית בתפוז, מה?
) אופנה אלטרנטיבית אוונסנס להקת HIM 30 שניות למאדים הארי פוטר - הספר ערפדים פאוור מטאל ובמציפנים, המצב די עגום: (49) The Girl Who Lived (55) bachner1 (65) TheImpactBoy (74) Fairywitch (79) Brombit (94) ZuLi90 (114) מגרש השוודים (?!?!?!) (141) אזירפאל (181) אטומיק בייגל (225) Ice Queen 7
(נאור? מה נסגר? אפילו אני עקפתי אותך!
) השאלון: שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: סופשבוע מצויין וחודש טוב.

Nights Unseen

New member
הי איפה רגשוני יום עצמאות?! ;;;;

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אממ לא זוכרת אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו: משהו של גאנסXD דבר טוב שקרה השבוע: פיתוח קול דבר רע שקרה השבוע: - משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יומהעצמאות אתר השבוע: - מאכל השבוע: - ספר השבוע: צופן דה וינצ'י סרט/סדרת השבוע: רשימת שינדלר תמונת השבוע:

יא אני במציפנים../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: דה קרוס. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל אוונסנס בערך
. אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום. דבר טוב שקרה השבוע: חווה, חברים. דבר רע שקרה השבוע: מבחן בפיזיקה
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יום העצמאות^^ אתר השבוע: מאכל השבוע: שוקולד, דהה. ספר השבוע: אלים אמריקאים
סרט/סדרת השבוע: עקרות בית נואשות, האנטומיה של גריי. תמונת השבוע:

מה איך זה קרה X_X

שיר/י השבוע של ווית'ין:
- שיר/י השבוע לא של ווית'ין:
- אלבום השבוע:
- מה את/ה שומע/ת עכשיו:
Convulsions - טארוט דבר טוב שקרה השבוע:
יום חופש וימי לימוד קצרים בזכות ביטולים, קר דבר רע שקרה השבוע:
מתכונת ראשונה שלא הלכה משהו, חזרנו לבי"ס משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:
מקווה שהטיו"ש יהיה טוב אתר השבוע:
- מאכל השבוע:
ה..כל?
הממ אולי שוקובו
אכלתי אתמול D:::: ספר השבוע:
המית' הסקנדינבית, קראתי אתמול עשרה עמודים! XD סרט/סדרת השבוע:
/הממ לא ראיתי סדרות 0.0 אה אבודים! תמונת השבוע:
אין

Ice Queen 7

New member
שבוע טוב ושארוני

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Dance שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Lacuna Coil - Falling Lacuna Coil - Cold Heritage The Police - Roxanne והשיר של פיפין משיבת המלך
אלבום השבוע: Lacuna Coil - Unleashed Memories מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: כלום דבר רע שקרה השבוע: כל מני משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ת"ליהי באים לפה
אתר השבוע: תפוז ו-DA מאכל השבוע: אין ספר השבוע: הבושם (סיימתי!) ואחוות הטבעת סרט/סדרת השבוע: סרט - שיבת המלך, סדרה - סאות' פארק תמונת השבוע:

Ice Queen 7

New member
ידעתי שתשנאי אותה ../images/Emo69.gif

צריך לזכור לא להראות לך/לספר לך על דברים כאלה יותר :{ (מצטערת שוב על התיאור של הבושם
)

Ice Queen 7

New member
את אומרת את זה בלי קשר לספר אני מקווה

כי את מה שהיה שם לא אהבתי בכלל

Learn To Fly

New member
><

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: distorted - fading אלבום השבוע: distorted - voices from within מה את/ה שומע/ת עכשיו: stevie wonder - is'nt she lovely דבר טוב שקרה השבוע: הטראגוס שלי החלים לגמרי, הוא כ"כ יפה וסקסי דבר רע שקרה השבוע: עברתי עינוי פיזי קשה אצל הפירסר בשביל שהוא יחלים, בחיים שלי לא סבלתי ככה:'( בחיים! והייתי חייבת להחליף לעגיל זהב, אני לא אוהבת זהב משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לעבור את המתכונת באנגלית, אני כ"כ בלחץ בגלל כל התקופה הזאת מאכל השבוע: טבעות בצל:| למרות שאני בדיאטה
סרט/סדרת השבוע: גרין מייל, עכשיו הוא רשמית הסרט הכי אהוב עליי בעולם תמונת השבוע:

למעלה