סופשבוע

אזירפאל

New member
שמעתי כמה שירים של דיסטורטד ביוטיוב

ודווקא לא ממש אהבתי. זהו.
|חסר פואנטה|

קודם כל, לך תתבייש בפינה,

וכשתחזור תשמע את האלבום החדש. הוא מאוד שונה ממוריאל, ולדעתי גם הרבה יותר טוב

Ice Queen 7

New member
מאוד שונה?

שמעתי את שני האלבומים וכל השירים נשמעים לי די אותו דבר.. אולי צריך לשמוע עוד כמה פעמים
והקול של הסולנית בווליום חלש מדי וזה מציק X_X

אזירפאל

New member
נראה לי ששמעתי גם ממנו קצת

במייספייס שלהם, וגם לא התחברתי כל כך... אבל אין ספק שהם מוכשרים, סתם עניין של טעם.

השיר במייספייס (זאת אומרת, what remains../images/Emo69.gif)

לא ממש מייצג את האלבום.. אני אמנם אוהב אותו מאוד והוא שיר מעולה לדעתי, אבל יש באלבום שירים שונים מאוד ממנו, והרבה יותר טובים

Learn To Fly

New member
../images/Emo45.gif

תקשיבו, אני קונה לפחות 3 אלבומים בחודש ואני אף פעם לא טורחת להקשיב להם (ראה ערך: אופת'
וכו') בלי קשר לזה שיחצ"נתי - אני באמת|בדגש| לא יכולה להפסיק להקשיב לאלבום, זה משהו מאוד נדיר אצלי.. כדאי לכם לנסות לשמוע את כולו ותראו שהוא לא נשמע אותו הדבר, ממש לא:p

ZuLi90

New member
תומך ../images/Emo45.gif גם אני שמעתי ולא הבנתי

על מה כל המהומה. אני גם זוכר שהשיר הראשון שהופיע ביוטיוב שלהם היה חופררררררר אותו ריף כל השיר :X.

Euterpe

New member
הממ

שיר/י השבוע של ווית'ין: IQ ללא ספק. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: DTTW של נייטוויש אלבום השבוע: לא משהו מיוחד... למי היה זמן לשמוע מוזיקה?! מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום... דבר טוב שקרה השבוע: הייתי ב6 פלאגס שזה לונה פארק ענקי של רכבות הרים! תענוג! דבר רע שקרה השבוע: הממ לוידעת משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אני חוזרת לארץ בעוד 3 ימים!!! אתר השבוע: וואלה! דואר מאכל השבוע: אורז סרט/סדרת השבוע: הארי פוטר וגביע האש. היה היום abc

Euterpe

New member
בניו ג'רזי ../images/Emo9.gif

הספקתי כמעט את כל רכבות ההרים!

וואו, אין שם פורום אימו!../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

אני כ"כ גאה בכולכם
. שיר/י השבוע של ווית'ין: See Who I Am, RUTH שיר/י השבוע לא של ווית'ין: MIA של אוונג'ד, ועוד מלא של אוונסנס
אלבום השבוע: Fallen מה את/ה שומע/ת עכשיו: See Who I Am
דבר טוב שקרה השבוע: חופש ועולמות
דבר רע שקרה השבוע: כלום בערך, חוץ ממלא שיעורים. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כלום
רק עבודות, מבחנים ושיעורים. אתר השבוע: מאכל השבוע: לחמניות כשרותXD ספר השבוע: אלים אמריקאים
סרט/סדרת השבוע: עקרות בית נואשות, האנטומיה של גריי
תמונת השבוע:

למעלה