סופשבוע

Amir Noy

New member
חופש לא מנוצל כלל ><" לפחות התחדשתי בדיסקים^^

שיר/י השבוע של ווית'ין: See Who I AM שיר/י השבוע לא של ווית'ין: נובמבר ריין של ג'אנז אנד רוזס. Dream Theater - Pull me under אלבום השבוע: כל האלבומים שקניתי ביום שני! Opeth - Blackwater park pearl jam - vs pearl jam - vitalogy wintersun - wintersun arch enemy - doomsday machine מה את/ה שומע/ת עכשיו: Dream Theater - take the time (בכללי כל אימיג'ס אנד וורדס *.* ) דבר טוב שקרה השבוע: קניתי מוזיקה טובה. ראיתי עם ידידה מחול הפיגיונות עם בונוס שתיה לא כשרה. חופש. דבר רע שקרה השבוע: חםםםםםםםםם ><" משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא מצפה לכלום ><" שרק יגמר השבוע המזוויע הקרוב. אתר השבוע: תפוז/לאסט אפ אמ מאכל השבוע: קניידעלך 3: ספר השבוע: מתמטיקה במבנה הצבירה לתלמידי 4-5 יח' ><" סרט/סדרת השבוע: מחול הפיגיונות! סרט מעולה. תמונת השבוע: דמיינו גשם. חבל שאין ><"

עונה. ../images/Emo152.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Caged. אני חושבת שזה השיר הכי טוב של ווית'ין.
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל שיר אפשרי של The Used. CHILDREN OF BODOM-Needled 24/7. CHILDREN OF BODOM-Angels Don't Kill. CHILDREN OF BODOM-If You Want Peace... Prepare For War. PAPA ROACH- Last Resort. PAPA ROACH-Between Angels And Insects. HIM-Buried Alive By Love. HIM-This Fortress Of Tears. HIM-Beyond Redemption. NIGHTWISH-Planet Hell. NIGHTWISH-Creek Mary's Blood.
אלבום השבוע: HIM-Love Metal. The Used-The Used The Used-In Love And Death The Used-Lies For The Liars
מה את/ה שומע/ת עכשיו: -
דבר טוב שקרה השבוע: מפגש פורום MCR כמובן.
דבר רע שקרה השבוע: -
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיתבטלו כל הבגרויות והמתכונות.
אתר השבוע: -
מאכל השבוע: מצה עם שוקולד.
ספר השבוע: -
סרט/סדרת השבוע: "בואו נלך לכלא." סרט קורע.
תמונת השבוע: => שבוע טוב.

Nights Unseen

New member
את חושבת שזה השיר הכי טוב של ווית'ין? P:

לפני חודשיים החוליה החלשה הוכיחה לך את זה <:

bachner1

New member
רק ME וTP?!

מה דעתך על "כל שאר ME, וTSF וTHOE אוכלים אותו בלי מלח חוץ מIPH, NES, AIN וFD"?
|מתחבאמאחורי20000מגניםחסיניגרזנים|

bachner1

New member
מה לעשות, אני חושב ככה ../images/Emo3.gif

וזה למרות שאני גם לא אוהב את THOE. ובאותה מידה אני לא מאמין שהפורום אמר שCAGED יותר טוב מME ומIQ

Brombit

New member
ואני לא מאמינה ../images/Emo115.gif

שאתה אוהב את IQ יותר מ-Caged

bachner1

New member
ואני לא מאמין...

סתם, מיצה את עצמו מזמן
ואני באמת חשבתי על הבדיחה עם "לא מאמין.. באלוהים"... סביר להניח שהייתי גם כותב אותה, אם לא הייתי דתי

bachner1

New member
ואני לא מאמין...

סתם, מיצה את עצמו מזמן
ואני באמת חשבתי על הבדיחה עם "לא מאמין.. באלוהים"... סביר להניח שהייתי גם כותב אותה, אם לא הייתי דתי

Fairywitch

New member
איתך בכל מילה../images/Emo45.gif כמעט-

THOE הוא בטופ 5 שלי
(השיר, לא האלבום. האלבום במקום השלישי והאחרון).

bachner1

New member
מה טוב בשיר THOE?../images/Emo12.gif

שקלתי וכמעט כתבתי אותו ברשימת השירים שפחות טובים מקייג'ד שכתבתי מקודם... (ואהבתי איך את מתעלמת בהפגנתיות מאנטר
)

Fairywitch

New member
מתעלמת ממה?../images/Emo12.gif

אה, המקש הזה שעובר שורה במקלדת? אני דווקא משתמשת בו המון!
אני מאוד אוהבת את THOE- התאהבתי בשיר משמיעה ראשונה, והוא מכניס אותי למצב כפית באופן מיידי
הקצב, המילים, המבנה- פשוט אוהבת אותו

למעלה