סופשבוע

Up To No Good

New member
חח לא רק בפעם הראשונה P:

אני עדיין בוכה כשאני רואה אותו, אבל בפעם הראשונה בכיתי הכי הרבה P:

את רצינית?../images/Emo6.gif

לא רוצה להעליב או משו, אבל לבכות מטיטאניק?
זה כל כך קיטשי עד גיחוך!

Up To No Good

New member
שקט ../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif

ואז מה אם זה קיטש, זה קיטש יפה.
בשונה מכל הסרטים שבסוף יש איזו נשיקה לא קשורה (לא, ואני לא מתכוונת לסצנה האחרונה בטיטאניק, כי שם זה בכלל לא תקוע
), שזה סתם קיטש מפגר

TheImpactBoy

New member
סיפור מצחיק- >

הייתי בן 10 בערך כשטיטניק יצא, וכשראיתי אותו בקולנוע, לא היה לי מושג מה אני הולך לראות. זה היה נורא ספונטאני, ואני, הייתי תמים. הכל היה נחמד וקצת ייבש, עד שהמוות הגיע, עם תהליך התמלאות הספינה במי ים.. ואז התחלתי להכנס ללחץ. עכשיו, תפנימו שאני בן 10... ולא צפיתי לסרט "מוות" שכזה.
. התחלתי לומר הורים שלי- "אמא, למה כולם מתים?", והיא כעסה על אבא שלי שהביא את הילדים לסרט עצוב. בסוף הסרט כשג'ק מת- הייתי בשוק לפחות 20 דקות (מפאת מקרי המוות שראיתי). כמובן, שבוע אחרי, ראיתי "רשימת שינדלר". ילדות קשה היתה לי.

EK007

New member
סופ"ש :)

שיר/י השבוע של ווית'ין: See who I am שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Disturbed - sacred life אלבום השבוע: Disturbed - Ten Thousand Fits מה את/ה שומע/ת עכשיו: elvenking - seasonspeech דבר טוב שקרה השבוע: חופש, רק שלא יגמר! דבר רע שקרה השבוע: השעמום שנגרם לפעמים כתוצאה מהחופש. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שלא נחזור לביה"ס =[ ושהפועל ינצחו במשחק החשוב שלהם (הפועל חיפה אימפריה!) אתר השבוע: www.hapoelhaifa.com/forum מאכל השבוע: לחמניות כשל"פ של אמא ספר השבוע: שנות תרצ"ח - יוסף באו סרט/סדרת השבוע: ארתור [= זה כזה חביב תמונת השבוע: -

A t a s h i

New member
נגמר פסח. :[

שיר/י השבוע של ווית'ין: Our Solemn Hour. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Lacuna Coil - Stars. אלבום השבוע: After Forever - After Forever. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Crossfade - Cold. כן, אני הומו, מה לעשות.
דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי את הבגרות העיונית בספורט, סופסוף.
והייתי עם חברה במרכז ביום שני והיה בסט, והייתי בקניון רמת אביב ביום רביעי וקניתי מיליוני בגדים והיה לי נחמד. :] ובכלל, היה שבוע קליל כזה. ^^ דבר רע שקרה השבוע: לא התחלתי אפילו מתמטיקה, חיבור, אנגלית או אזרחות, ואת כולם אני חייבת להגיש ביום ראשון. XD ולא יכולתי ללכת בסוף לדיסטורטד. :[ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מחר מימונה 3>, ונראלי שזהו. :ם אתר השבוע: Last.fm, Facebook. מאכל השבוע: שוקולד כשר לפסח של מקס ברנר.
ספר השבוע: 'מספר חסוי'. סרט/סדרת השבוע: 'האוס'.
תמונת השבוע: נה..

למעלה