סופשבוע

אזירפאל

New member
סופשבוע ../images/Emo150.gif

מה המצב! אז כמו שהבטחתי בשבוע שעבר, החל מהשבוע אתם מקבלים רשימה של עשרה פורומים ולא חמישה
: פורומים מועדפים על הגולשים בפורום: נייטוויש מיי כמיקל רומנס הפורומים החדשים (?!
) אופנה אלטרנטיבית אוונסנס להקת HIM 30 שניות למאדים הארי פוטר - הספר ערפדים פאוור מטאל עשרת המציפנים:
(52) TheImpactBoy (54) Learn To Fly (58) Nights Unseen (64) Brombit (70) Fairywitch (106) ZuLi90 (127) אזירפאל (164) מגרש השוודים (
מקום שלישי?! מה זו הירידה הזאת?) (200) אטומיק בייגל (כל הכבוד! D:) (271) Ice Queen 7
(אבל מה רק 271 הודעות?
) ו... השאלון: שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: שבת שלום.

אזירפאל

New member
אני

שיר/י השבוע של ווית'ין: כל מיני. לא משהו ספציפי. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: גם כל מיני, אבל בעיקר: Regina Spektor - Oedipus
אלבום השבוע: Soviet Kitsch של רג'ינה, In Rainbows של רדיוהד ו-The Bends של רדיוהד. מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום. דבר טוב שקרה השבוע: לא זוכר. דבר רע שקרה השבוע: היה כל כך חם! |: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: גל חוזרת מחר! וטליה חוזרת ביום שלישי D: אתר השבוע: תפוז מאכל השבוע: מצה עם קוטג', אחד הדברים הטעימים. ספר השבוע: סיימתי את "אשתו של הנוסע בזמן" ביום ראשון אבל אני לא מפסיק לחשוב עליו כי הוא כל כך טוב... אבל התחלתי את "מארלי ואני" של ג'ון גרוגן. סרט/סדרת השבוע: Tell Me You Love Me, סקס והעיר הגדולה, עקרות בית נואשות. תמונת השבוע: אין.

Ice Queen 7

New member
שבוע טוב ^^

שיר/י השבוע של ווית'ין: Pearls of Light (מה אתם מעיפים אותו
) שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הרבה של קמלוט אלבום השבוע: Kamelot - Expedition מה את/ה שומע/ת עכשיו: Sarah Mclachlan - Fallen דבר טוב שקרה השבוע: מפגשציצים
, הרצליה, האדמה, אכלתי סלט ולא נורא סבלתי
דבר רע שקרה השבוע: הטימטום שלי ושל עוד מישהו הגיע לשיאים חדשים ביום שלישי
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לסיים עם ספורט לנצח *_____________* אתר השבוע: תפוז מאכל השבוע: סלט O_O ספר השבוע: הבושם סרט/סדרת השבוע: שני הצריחים תמונת השבוע:

Nights Unseen

New member
טראאאג'ידנס אוף הבנסססססססססססססססססס

וואטצ'ינג די איי אוף דה נייט! D: שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל OB של נייט אלבום השבוע: OB מה את/ה שומע/ת עכשיו: סטארגייזרס, כמובן דבר טוב שקרה השבוע: מפגש
אוסטריה D: דבר רע שקרה השבוע: לאדעת משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: משהו רע :{ בצפר ]; אתר השבוע: http://sallyHORROR.deviantART.com מאכל השבוע: - ספר השבוע: מרי מרי - ג'יימס פטרסון
!!! סרט/סדרת השבוע: מצפן הזהבXDD תמונת השבוע:

Ice Queen 7

New member
אם רק היה גן כזה כשהיינו קטנים..

תואומס
יוקה הדביבון הנבון XDDDDD

יש! D:

שיר/י השבוע של ווית'ין: -
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: -
אלבום השבוע: -
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Bright Eyes של בליינד גארדיין, שבדיוק נגמר ומתחלף להשיר שלה - יובל לוריא.
דבר טוב שקרה השבוע: מפגש!!!!!!11, חופש.
דבר רע שקרה השבוע: תסכול רב מהעבודות שמחכות לי, חם. ;;
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יבטלו את בי"ס! D:::::::::
אתר השבוע: -
מאכל השבוע: איזה אוכל, איזה? פסח. X_X הממ עוגות למיניהן. נגיד עוגת הבראוניז שהכנו אתמול.
ספר השבוע: -
סרט/סדרת השבוע: צבי הנינג'ה (חדש כזה), הורטון, האמפוריום של מר מגוריום/פוקמון+באפי (לא בטוחה שראיתי אפילו, אבל גרמתי לשתי בנות לרצות לראות את זה השבוע! D:)
תמונת השבוע: -
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Brombit

New member
ציף ציף ../images/Emo115.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Grace, Deceiver of Fools, Forgiven שיר/י השבוע לא של ווית'ין: ? אלבום השבוע: השבוע שמעתי אותו ברצינות והתחלתי להעריך אותו- Enter מה את/ה שומע/ת עכשיו: Melanie C - Goin' Down (מתוך הסבב של כל השירים שיש לי במחשב...) דבר טוב שקרה השבוע: לא יודעת... דבר רע שקרה השבוע: לא דיברתי כמעט בשני המפגשים שהייתי בהם והם 'הרגישו לי' די מבוזבזים
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אמור לקרות משהו טוב בשבוע הבא?
אתר השבוע: - מאכל השבוע: אטריות אורז ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: - תמונת השבוע: -

ZuLi90

New member
אלעד אתה לא מפרגן לי מספיק :p

פעם ראשונה שלי מעל 100 הודעות. =]=] *מתחנן למילה טובה* שיר/י השבוע של ווית'ין: תכלס אין. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הרבה מוצארט... אהה וביטלס
אלבום השבוע: Stone Temple Pilots - Thank u מה את/ה שומע/ת עכשיו: David Bowie- Space Odity דבר טוב שקרה השבוע: חופש =]=]... נהניתי. דבר רע שקרה השבוע: גיליתי שכל החופש לא עשיתי שום דבר הקשור בלימודים והיה הרבה מה לעשות >< משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שתהיה שביתה? :( אתר השבוע: הירוקים. מאכל השבוע:מרק של פסח
ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע:

נו מילא..

כל השבוע רק עבדתי מהבוקר עד הערב
לא רק שלא היה לי זמן לפורום, גם לא ממש היה לי כוח >< שיר/י השבוע של ווית'ין: לא ממש שמעתי אותם השבוע שיר/י השבוע לא של ווית'ין: בעיקר דראקוניין- death come near me, the solirude, the amaranth וגם הרבה דיסטורטד אלבום השבוע: distorted- VFW draconian- where lovers mourn , arcane rain fell מה את/ה שומע/ת עכשיו: distorted- as you lay דבר טוב שקרה השבוע: ההופעה של דיסטורטד הייתה פשוט מעולה.. אבל היא הייתה גם הדבר היחידי החיובי שקרה השבוע
דבר רע שקרה השבוע: הכל! היה לי פשוט שבוע מחורבן.. אני לא אפרט כי יש דברים אישיים קצת (
), אבל היה לי פשוט שבוע מזוויע
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא יודע.. העיקר שהוא יהיה טוב
אתר השבוע: גוגל ארת' נחשב?
מאכל השבוע: בורמוליקוס! (או לפולנים שביניכים- מצב ברייט
) ספר השבוע: החטא ועונשו אבל גם ממנו קראתי בקושי סרט/סדרת השבוע: הבנתי שלוסט שודר כבר נכון? *רץ להוריד* תמונת השבוע: אין סופ"ש נעים לכולם

Fairywitch

New member
אוי, ממש הידרדרתי../images/Emo2.gifאבל לא הייתי בבית יומיים!

שיר/י השבוע של ווית'ין: Forsaken שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Tarja - Die alive,Damned and divine Kamelot - Glory, Sailorman's hymn אלבום השבוע: Tarja - My winter מה את/ה שומע/ת עכשיו: t, pgnubh vruj ncncue aha pv n,buggho cruj
דבר טוב שקרה השבוע: כנס "עולמות" (וראיתי שם את מאי, אבל לא זיהיתי עד שהיא אמרה לי מה הכינוי שלה. מתנצלת
ואת ממש חמודה
נראה לי שקצת הבהלתי אותה עם הגובה שלי
) דבר רע שקרה השבוע:שנגמר כנס "עולמות"
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שום דבר מיוחד... אתר השבוע: http://hpotter.org.il/ מאכל השבוע: פטריות
הגיע איזה זן חדש לארץ, שחור כזה- זה מדהים!!!
ספר השבוע: Reading Harry potter: critical essays השתמשתי בו המון לקראת ההרצאה שלי ב"עולמות". סרט/סדרת השבוע: הישרדות 16 תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה