סופשבוע

לא אהבתי את המראה שלה פה.

וגם לא את השמלה
היא נראית פה הרבה יותר מבוגרת מבד"כ, והקליפ הזה כבר מלפני כמה שנים

יש לה עוד כמה שיתופי פעולה אבל אני לא זוכרת

אותם. ויש כמובן השתתפות בפרוייקטים - AYREON ו-AVANTASIA I+II

אוי, איך שכחתי.

השיר Beyond Me עם After Forever (
) וכמובן דיליין P: ואם Voyage נחשב...
(היא שרה רק בשיר אחד, לשאר השירים היית זמרת אחרת.)

נמ

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: - אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו: Survive - Dope והתחלף לעם הזמן - אביב גפן דבר טוב שקרה השבוע: חופש ביום שישי? P: דבר רע שקרה השבוע: הצלחתי לחזור מצוננת מהטיול (והפעם אפילו לא שחיתי בבריכה קפואה ואז הלכתי בצל עם הרגליים בתוך אותם מים קפואים! ;;), הכאבים מהטיול, זה שפספסתי שני ימי חופש רצופים בגלל הטיול, דחייה נוספת של באפי, חוסר מקום נוראי במחשב. ואני נזק סביבתי מטורף עם כל הטישואים האלה! משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: להחלים. ;; אתר השבוע: http://ihasahotdog.com/ מאכל השבוע: - ספר השבוע: Ghoul Trouble - Jhon Passarella (BTVS) סרט/סדרת השבוע: נראה לי שאין ציטוט השבוע:
~המורה לתנ"ך קורא שמול ושואל את כל מי שהבריז ביום שישי איפה הם היו~ מורה: יואב, איפה היית ביום שישי? יואב: הלכתי למעיין. (מקום, לא בנאדם)
מורה לספרות: בר, לא אוכלים אצלי בשיעור. למרות שזה במבמה וה נמס בקלות בפה. ולמרות שאין, אין, אין כמו במבה.
~אני סופרת כמה שקיות צריך לאריזה לטיו"ש~ אבא: וכל זה כפול כי אחד בשר אחד חלב.
Nymphadora אומר/ת (22:02): יער עופר זה 3 דקות מהבית שלי XD כשיתי חצי מהימי עצמות שלי שם? (הייתי בחצי מהימי עצמאות שלי שם)* [...] - Manbearpig אומר/ת (22:03): לא הבנתי בהתחלה מה זה ימי עצמות וחשבתי שזה טקס פולחן מוזר של הנוע"ל - Manbearpig אומר/ת (22:03): שורפים עצמות של חניכים שנהרגו או משהו תמונת השבוע: נגיד. שקיעה מהחלון בחדר. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Amir Noy

New member
שיהיה כבר גשם/חורף X__X"

שיר/י השבוע של ווית'ין: דסיבר שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Anekdoten - Gravity Blackfield - Epidemic Camel - Rhayader Genesis - The Musical Box Dream Theater - Pull Me Under Porcupine Tree - Arriving Somewhere But Not Here / Start Of Something Beautiful אלבום השבוע: Camel - The Snow Goose Porcupine Tree - Deadwing יותר מידי פרוג' .___." מה את/ה שומע/ת עכשיו: Tool - Sober דבר טוב שקרה השבוע: חופש ביום שלישי - קצת הרגעות. דבר רע שקרה השבוע: כל השאר השבוע היה נוראי. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לעבור אותו בקלות ואת היומולדת לעבורX_X" אתר השבוע: http://www.mitkadem.co.il אתר מעולה! מאכל השבוע: מסטיק. ספר השבוע: ספר היסטוריה. סרט/סדרת השבוע: לא יצא. ציטוט השבוע: - תמונת השבוע: -

Amir Noy

New member
שיהיה! סוף לשמש המעיקה של הצהריים><"

רציני, אני יוצא בבוקר עם קפוצ'ון מהבית, שאני חוזר אני כבר בלעדייו, מזה החום הזה? ><"

Endogenisis

New member
האמת זה טעים X_X

תמיד הייתי אוכל את זה ובחיים לא ידעתי שזה רגל קרושה]: אז נאור, אתה לא לבד! XDD;

../images/Emo45.gif ~מתחלחלת~

(אולי זה באמת טעים, אני לא אומרת שלא כי לא טעמתי. אבל המחשבה על מה שזה... X_X)

עונה כמעט באיחור../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: כמעט ואין, אבל אם כבר אז the dance שיר/י השבוע לא של ווית'ין: שאלוהים יסלח לי, אבל Rihanna - Disturbia אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: את מפרץ האהבה ברקע
דבר טוב שקרה השבוע: מסיבת גיוס לחבר עם הרבה אלכוהול
דבר רע שקרה השבוע: קשה בלימודים
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הופעה של עדי אשכנזי1#!@#%@#$
אתר השבוע: אין מאכל השבוע: טים טאם
ספר השבוע: 1984. סופסוף אני לקראת סיום
סרט/סדרת השבוע: ביג בראת'ר!! ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: אין שבוע נעים לכולם

למעלה