../images/Emo182.gif
שיר/י השבוע של ווית'ין: The Swan Song שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish - Higher Than Hope, לא שמעתי אותו מזמן אבל הוא בכל זאת נתקע לי בראש אלבום השבוע: Oceanborn מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: משקפיים חדשים סוף סוף, ולמדתי משהו אירי בפסנתר (שאני עדיין לא מנגנת טוב אבל זה עדיין מגניב
) דבר רע שקרה השבוע: שבוע מגעיל משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה פחות מגעיל מזה אתר השבוע: DA מאכל השבוע: טיקטק תפוז
(אכלתי גם אוכל אמיתי, לפני שזוער שזוער תוקפת) ספר השבוע: הבושם סרט/סדרת השבוע: סרט - פורסט גאמפ, דבר אליה, סדרה - עמוק באדמה ציטוט השבוע: כמה חלקים שממש הצחיקו אותי מהביקורת על בלאק סימפוני P: האיזכוריח של הגובה של קית'
"אנחנו 5 שירים בתוך ההופעה והנה צץ לו בחור נמוך קומה בעל קול אדיר, Keith Caputo, סולן Life Of Agony מגיח לבצע את "What Have You Done" אבל זה עוד כלום לעומת מה שמחכה בהמשך. בעוד ש-Keith נותן הופעה מצוינת וגם נראה חמוד מאוד ליד Sharon שקצת יותר גבוהה ממנו..."
"הזמינו כרגיל את אחד החברים הטובים ביותר של הלהקה, George Oosthoek, לשעבר סולן Orphanage וגם בחור מאותגר ורטיקאלית בעצמו (ע"ע Keith Caputo) שנראה חמוד ליד Sharon, אבל יא וויילי איזה קול יש לברנש" תמונת השבוע: התמונות החדשות ש
פה