סופשבוע

אזירפאל

New member
סופשבוע ../images/Emo125.gif

אהלן אנשים
שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שיהיה שבוע מצויין

אזירפאל

New member
סטטיסטיקות - TOP 10 ../images/Emo88.gif

(23) אזירפאל (23) Endogenisis (28) היויו (36) bachner1 (46) Brombit (50) TheImpactBoy (51) Ice Queen 7 (52) אטומיק בייגל (52) מגרש השוודים (72) Gilado 69
היו לפורום ימים יפים יותר, אה...?

Gilado 69

New member
סוף סוף אני מקום ראשון [: ואפילו קיבלתי-../images/Emo47.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: ice queen acoustic, toward the end,say my name,overcome, Ruth, gothic chrismas, the dance, the barbor song- השבוע הזה היה ווית'יני במיוחד- שימו לב שכמעט אף שיר הוא לא מהדיסקים, אחח אין על הביסיידים השיתופים והסינגלים. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: white wedding, ומוזר ביותר: amarnth-nightwish אלבום השבוע: שוב פעם הביסיידים וחסרי האלבום של WT מככבים אצלי [: מה את/ה שומע/ת עכשיו: candles בראש דבר טוב שקרה השבוע:לילה לבן כל שישי שבת =] חזרתי הביתה ב6 וחצי בבוקר |עייף| דבר רע שקרה השבוע: התחושה המגעילה הזאת שמלווה ת'שבועות האחרונים- העובדה שאני רק משלה את עצמי שאני יעבור. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יום שני. אתר השבוע: תפוז- פורומים. מאכל השבוע: פיצה עצומה פשוט שהזמנו בסבארו עם החברים ספר השבוע: ט'חחח..XDD סרט/סדרת השבוע: ראיתי אתמול בלילה את שתיקת הכבשים-חניבעל, די מעכזב ת'אמת. ציטוט השבוע: "אוגה-בוגה" (בדיחה אישית) תמונת השבוע: -תדיימנו עוד קוף, אין לי כח להיכנס לגוגל [:

Ice Queen 7

New member
מה איכזב, שתיקת הכבשים או חניבעל?

שתיקת הכבשים זה אחד הסרטים הכי טובים שיש לדעתי, שלושת ההמשכים שלו מאכזבי-על

Gilado 69

New member
סרט צפוי, עלילה ברורה, כמעט ואין מתח..

חוץ מזה זה נחשב דגל בסרטי האימה, והוא נחשב אחד מסרטי האימה הכי טובים שנעשו, והוא לא משהו בכלל, שמעתי שזה מותחן פסיכולוגי (אולי הז'אנר האהוב עליי) וקיבלתי סרט אימה עשוי טוב אולי, אבל צפוי ומההתחלה אתה יודע איך זה יגמר, שופע קטעים מיותרים, נמתח מאוד מאוד, והיה חסר לי הפלאשבקים שלה ל"שתיקת הכבשים" דבר שהיה יכול להוסיף המון נפח לסיפור. יש לי הרבה מה להגיד עליו אבל אני עייף XD

כמעט ואין מתח?../images/Emo2.gif

אם יש סרט מורט עצבים, זה שתיקת הכבשים!!
אני מאוד אוהב סרטי אימה, ודי קשה להשפיע עלי כבר, אבל הסרט הזה הוא אחד היותר מותחים שראיתי.

Gilado 69

New member
יכול להיות שסתם ציפיתי ליותר..

כי מכיתה ו' בערך אני שומע "שתיקת הכבשים, שתיקת הכבשים" אני ממש אוהב סרטי אימה ובשבועיים האחרונים ראיתי כבר 3 או 4 (המנסרים מטקסס, שתיקת הכבשים, המסור, עודאחדשאנילאזוכר..) ודווקא משתיקת הכבשים התאכזבתי, יש מצב שזה סתם בגלל המשפט הידוע [: "כגודל הציפיה- כגודל האכזבה.."

../images/Emo31.gif מסור אחד מסרטי האימה היותר טובים של הזמן

האחרון!!
(שנהרס קשות בגלל ההמשכים הגרועים
)

למעלה