האמת שעם אביעד דיברתי פני פנייך....חחח והוא גם אנחנו אחים הוא יותר גדול אז משום מה אנחנו אחים לפני טוב מולי תפסיק לעשות את האילן יוחסין עכשיו!!! עם רנה בכלל תסתבך...חחח
מתמטיקה?! חולות!!! וואי, עומר הזה.. קטעים איתו.. רצה ששרון חתן תתן לי טרמפ איתו ועם אח שלה (=אביעד חתן) למרות שלשרון יש ביטוח רק לשני נוסעים.. הוא פשוט מטורף!
סה הי שהתפללנו על עמנוה בכיכר ואז פתאום אני וצופיה נזכרות שיש לנו מבחן מחר במ"ת...וכמובן אני וצופיה=לא התחלנו ללמוד...אוי שכחתי להגיד שהיה חפץ חשוד כאילו סתם תיק ועומר התלהב והתקשר למשטרה..חחח לא משנה קיצר אנחנו מנסות ללמוד ואז אמרתי לה שחן ועומר שני גאוני מ"ת נלך אליהם... אז עומר אמר שהוא מלמד אותנו בתנאי שאנחנו באות ערב שבת אז הסכמנו הלכנו להביא את הספרים כמובן שעומר לא היה בא ללמוד אצלי בבית...חחח ואז ישבנו על אדנית ברחוב ולמדנו מ"ת שתבינו..טוב יש עוד המשך ארוך אין לי כח כבר לכתוב ולכם אין כח לקרוא...אז שבוע טוב=]
עבר בטיליםםם... אממ היינו אתמול בחאלקה של אחיין שלי במירון... למה צריך לגזור שיער לילדים בגיל שלוש?! היה לו תלתלים כ"כ יפים!!... עכשיו הוא נראה גדול כזה... והייתה לי השבוע גם בגרות במחשבים שהייתה קלההההה ב"ה וזהו, היה אחלה שבוע!