סופשבוע רגוע...

Mr Slider

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif למה להתכחש ??

אנחנו מכירים לפני הרבה זמן לפני שפגשנו את אביעד נכון
הרי אנחנו אחים , לא

talula39

New member
אממ

האמת שעם אביעד דיברתי פני פנייך....חחח והוא גם אנחנו אחים הוא יותר גדול אז משום מה אנחנו אחים לפני טוב מולי תפסיק לעשות את האילן יוחסין עכשיו!!! עם רנה בכלל תסתבך...חחח

talula39

New member
יופי מזלך...

חח סתם
אבל מור ממנה מרחק!!! אם משהו לא ימצא חן בעיני אתה תיפגש עם הים לפני שתיכננו...חחחח

Mr Slider

New member
חחחחח אל תדאגי היא גם אחותי

זה בסדר , לאאא נווו אני מחכה לך תיכננו ללכת ביחד לים חחחחחחחחח

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif מה למדתם עם עומר?!

מתמטיקה?! חולות!!! וואי, עומר הזה.. קטעים איתו.. רצה ששרון חתן תתן לי טרמפ איתו ועם אח שלה (=אביעד חתן) למרות שלשרון יש ביטוח רק לשני נוסעים.. הוא פשוט מטורף!

talula39

New member
חחח כן זה היה הדבר הכי מופרח בחיים

סה הי שהתפללנו על עמנוה בכיכר ואז פתאום אני וצופיה נזכרות שיש לנו מבחן מחר במ"ת...וכמובן אני וצופיה=לא התחלנו ללמוד...אוי שכחתי להגיד שהיה חפץ חשוד כאילו סתם תיק ועומר התלהב והתקשר למשטרה..חחח לא משנה קיצר אנחנו מנסות ללמוד ואז אמרתי לה שחן ועומר שני גאוני מ"ת נלך אליהם... אז עומר אמר שהוא מלמד אותנו בתנאי שאנחנו באות ערב שבת אז הסכמנו הלכנו להביא את הספרים כמובן שעומר לא היה בא ללמוד אצלי בבית...חחח ואז ישבנו על אדנית ברחוב ולמדנו מ"ת שתבינו..טוב יש עוד המשך ארוך אין לי כח כבר לכתוב ולכם אין כח לקרוא...אז שבוע טוב=]

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif אתן למדתן עם עומר על אדנית?!

אוי ואבוי.. אני כבר לא יודעת מי יותר משוגע: צופיה, טל או עומר..

talula39

New member
חחח בואנה זאת שאלה רטורית...

נראה לי עומר..אבל אני מכירה אותי ואת צופיה אז לא דעת.... אבל ביחד שלא תדעי מה יוצא

היה אחלה שבוע!!

עבר בטיליםםם... אממ היינו אתמול בחאלקה של אחיין שלי במירון... למה צריך לגזור שיער לילדים בגיל שלוש?! היה לו תלתלים כ"כ יפים!!... עכשיו הוא נראה גדול כזה... והייתה לי השבוע גם בגרות במחשבים שהייתה קלההההה ב"ה וזהו, היה אחלה שבוע!

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif פשששש איזה שבועע ../images/Emo122.gif

שיגעתי כמה אנשים באייסי בדיווח לגבי המחלה שלי.. סליחה אם הייתי קרצייה.
וזהו, אחיינים שלי ברוגז איתי (אין לי מושג למה!!! ואני לא אוהבת את זה בכלל!!!!!), כואב לי הגרון.. בעע. יהיה טוב.

למעלה