סופשבוע רגוע..

BaBy BoY14

New member
סופשבוע רגוע..../images/Emo41.gif

היי...התגעתם אליי ??? לא...? אני התגעגתי אליכםםם!!! אז קודם כל חג שמייייחחחח לכולםםם ותבלו ותהנוווו!~!!~~!!~!! למי ששואל למה לא הייתי כאן כמה ימים.. אז הינה התשובה.. המחשב שלי התקלקל האינטרנט לא עבד..וגם הייתי יום רביעי בקופת חולים יום חמישי במירוץ הגליל והינה היום.. אני כאן! אז ככה.. יום חמישי בבוקר הייתי שותף להיסטוריה בית ספר..אחרי 30 שנה של השתתפות ואי זכיה דווקא הנבחרת שאני הייתי חלק ממנה זכתה במקום הראשון במירוץ הגליל.. בלילה הייתה לי הופעה בבית ספר..מול..תאמינו או לא..550 איש.. רק המספר הלחיץ אותי..הקול שלי והגוף שלי רעדו אבל יצאתי מזה יפה מאוד מאוד! היום בבוקר הלכתי עם חברים שלי להסתובב בעיר..וזיהו אותי..אחת ביקשה ממני מספר פלאפון אחת סיפרה לחברות שלה איך הצחקתי אותה אתמול במסיבה ואחד אפילו הצטלם איתי(..יותר מאוחר תעלה התמונה..) לא ההצלחה לא עולה לי לראש..כי הראש שלי כואב לי..ואני הולך צעד צעד קודם כל אני צריך להשתפר בלימודים כי כל התקופה האחרונה דירדרה אותי בלימודים.. לפני כמעט שנתיים היא לי קטע עם איזו מישהי שלא התממש מסיבות כולשהן והיום חזרנו להיות בקשר אנחנו מדברים רק כמה ימים אבל נעשינו ידידים טובים מאוד..הרווחתי עוד ידידה.. וזהו עוברת עליי תקופה נחמדה עד עכשיו..וזהו.. אשמח לקבל את תגובתכם..

וואו....... נשמע שהיה לך ממש כיף!

אני מאוד שמחה בשבילך וזה נראה כאילו שאתה הולך להיות מפורסם... חבל שלא יכלת ללכת לאקדמייה לצחוק... לפחות אנחנו יכולים להגיד שהכרנו אותך קודם
שמחה שנהנית... סיון

BaBy BoY14

New member
לכל כיף יש סוף..

אני לא יודע איך אני אקום מחר במיוחד עכשיו שאני מרגיש רע..הראש שלי מסתובב וכל זה...נקווה שהכיף ימשיך ואולי בעזרת השם אני אתפרסם פעם..

יפתח14

New member
אם כבר הופעות...אז גם אני......

אתמול היה לנו בבצפר תחרות 'לא נפסיק לשיר' וביקשו מהלהקה שלי להיות "להקת הבית"... הכנו שם במה ברמה מדהימה- 3 רמקולים, 4 מוניטורים, 7 מיקרופונים, הגבהה לכל נגן, תאורה, הכל היה שם! הבאנו מערכת תופים שיש לה דאבל-בס, 5 מצילות לא כולל הייאט וכן כולל צ'יינה... ההופעה גם הייתה מדהימה- הכל הלך חלק והקהל אהב אותנו.... תמונות בקרוב...

BaBy BoY14

New member
בהצלחה..

אם אי פעם תיהיה לי תוכנית כמו של יצפאן תוכלו להיות הלהקה של התוכנית..החברים של ביזונה..חחח.. בהצלחה בהמשך..

sh53

New member
../images/Emo50.gif בהמשך דרככם

כמובן שרשמנו בכרטיס שלנו שהתחייבת להעלות לכאן תמונות

נינושש

New member
ואוו יפה לךך!!

כל הכבוד איזה התקדמות מזהים אותך ברחוב.... מצטלמים איתך זאת התחלה ממש טובה... אני שמחה שהכל מסתדר לך... תהנה מכל רגע.. ו.. זהוו! בה בייושש

spirit noa

New member
ויפהההההההההה אליהו ../images/Emo13.gif

ואו.. סחטיין על ההתקדמות שלך, וזאת באמת התחלה טובה, אני מקווה שתמשיך כך, ועוד תיהיה מפורסם
, תהנה מכללללל שניייההה,ורגע ומאיה :)

BaBy BoY14

New member
עכשיו חזרתי מיציאה עם חברים..

יחסית מוקדם זה כי אני לא ממש מרגיש טוב אני די חולה בוא נגיד.. הייתי באיזה איזור והיו שם מלא ילדים כיתה ט' ואם לא עזבו אותנו רצו שנופיע להם נעשה להם צחוקים התחלנו לשבת שם לצחוק היה קטעים רצח.. אני מקווה שזה ימשיך ושיהיה נחמד..תודה לכולכם על הפירגון..

sh53

New member
נראה שאתה נהנה מזה המון

תזכור שזה מה שחשוב בחיים - להנות. כל דבר שעושים, להשתדל להפיק ממנו את המיטב תוך כדי הנאה.

sh53

New member
בטח שהתגעגענו אליך יא אדום שכמותך

קראתי את ההודעה שלך ויודע איזו מחשבה פתאום עלתה לי לראש? לא תאמין. עד עכשיו כשכתבת בפורום, כתבת הודעות עצובות שאתה לא מוצא אהבה, שאתה מנסה עם בנות וזה לא כל כך הולך, אז קראתי את ההודעה שלך הבוקר וראיתי שהמון בנות כרוכות אחריך פתאום - אז אני מנחשת שעוד מעט המצב ישתנה ואולי תכתוב על אותו נושא, אבל קצת בצורה אחרת, אתה קולט מה אני חושבת?
אהההה וכמובן לפני שאני לוחצת על ה"שלח" של ההודעה, כל הכבוד לכם על המקום הראשון בתחרות ועל הכבוד שהבאתם לבי"ס, וכמובן גם כל הכבוד על ההופעה. תראה איך התקדמת כל כך יפה בחיים. בהתחלה פחדת לעלות לבמה, ולאט לאט הפחד נעלם.

BaBy BoY14

New member
ככה זה בחיים..

פעם אתה למטה פעם אתה למעלה... בנות כרוכות אחריי..? אני לא יודע מה שאני יודע זה שאהבה כבר לא מכאיבה לי..ושאני יודע שבסופו של דבר אני אמצא את האהבה שלי.. מאז שאותה ידידה טובה שהתאהבתי בה לא מדברת איתי מצאתי המון המון ידידות חדשות ואני מדבר עם המון בנות שאו שלא היכרתי או שפשוט לא דיברנו... אני יודע שהבטחתי לעלות תמונות אבל בנתיים אין..כי לא ממש צילמו יש אחת שהצטלמתי אתמול אני אעלה אותה יותר מאוחר..

sh53

New member
יודע למה המצב השתנה?

זה מה שאמרתי לך פעם - כשלא מחפשים אהבה, דווקא אז באה האהבה. כשאתה עולה על במה, מצחיק את הקהל, מחייך ועושה לאנשים טוב - אתה מציג את הדברים שגם לך טוב ואז זה מושך אליך אנשים. אם לדוגמא היית עולה על במה מספר על חייך (כמו התוכנית חיים שכאלה), מקלל את הממשלה על המצב הקשה, מקלל את המורים על שהם לא פיירים וכו' - בקיצור הופעה שעושה רק רע על הנשמה - מה הסיכוי לדעתך שאנשים היו פונים אליך ברחוב או מבקשים ללחוץ לך את היד? הם בטח היו עוזבים את ההופעה עוד לפני שהיתה נגמרת, ואם היו רואים אותך ברחוב בטח היו זורקים משפט - הנה זה שתמיד בוכה. בקיצור - כדאי לחייך וכמה שיותר

H i L o N e T

New member
יאאא../images/Emo47.gif. ../images/Emo54.gif

אחלה סופשבוע
. ובהצלחה עם הידידה שהרווחת.

למעלה