סופשבוע כאן

down under

New member
המון אלכוהול...

התחיל ביום חמישי בננוצ'קה.
שוט של צ'צ'ה גרוזיני חזק, בירה כלשהי (לא זוכר, אבל לאגר לא כהה), עוד צ'ייסר של צ'צ'ה.
ג'וני ווקר זהב.

אח"כ בקומה השניה אצל עומר הענק שתיתי קוקטייל שהוא הכין. מצטער אבל לא זוכר את השם שלו.

יום ששי הוא יום מנוחה לכבד ולכליות והיום
היום במקום של בשר בנווה צדק שני צ'ייסרים של גלן פידיך 18, כוס יין קברנה סוביניון דישון ולקינוח לימונצ'לו.

nimrodrosen

New member
ג'ין ושרי

קודם כל תודה לכל החברים שהגיעו לצהרי הג'ין בפוסטרס, לי היה כיף גדול ומקווה שגם לכם...
לא הספקתי לטעום הכל וגם לא בצורה מסדרת אך את כל המותגים שהיו בטעימה כבר יצא לי לטעום בהזדמנויות שונות- אישית אני הכי נהנה מהג'ווין החנפני והעגול. גם הבומבי מצא חן בעיני אתמול בטעימה- מבושם וכיפי.

מה עוד הסופ"ש? בת זוגתי המקסימה קנתה לנו שרי אולורוסו 15 שנה- מתוק אך לא מדי, טעם בולט של אגוזים ופיניש אגורי מלך מריר אך נעים שעושה חשק לקחת את השלוק הבא- נהדר!

חוצמזה, איזה יין קברנה סובניון של מוני סדרה נמוכה שהיה מתוק מדי וללא נוכחות- אך למרות זאת כל החברים מסביב אהבו אותו ואח"כ קברנה סוביניון מעליית הגג 2010 שהרגיש יבש במיוחד ועוצמתי במיוחד לעומתו- פירקנו גם את הבקבוק השני..

עכשיו גלנפידיך 14 ריץ אוק

kinks

New member
המשיך עם יין

הרי גליל קברנה סוביניון 2009 של האחים האדומים שלא נשמר כראוי, עדיין בחיים אך הפרי בנסיגה ולא ממש מעניין.

מונק 2008 של יקב סוסון ים נשמר באיזה מגירה ולא במקרר, פאקינג ואו ביחד עם מודל 2006 זה יינות הפטיט סירה אהובים עליי בארץ. מאוד עסיסי, הרבה פטל, שזיף, עישון, חבית בקושי מורגשת (זאב משתמש בחביות ישנות), בשרניות, עור, ליקריץ בסגנון מקלות שוש, טאנינים מעט מייבשים בסיום, חומציות טובה (ללא תיקון חומצה במונק ובלנון) , מעט ליקרי, אבל ממש מעט, מתקתקות ממש עדינה ובאופן הכללי נתן תחושה ממש של יין מדרום עמק הרון גם בארומה וגם בחך. אחד המענגים ביותר בזמן האחרון!

syko1

New member
ג'ין ועוד

התחיל בסדנת הג'ין המצוינת. אהבתי במיוחד- Old tom ו- G'vine והנגורנים למיניהם
המשיך ב:
ירדן שרדונה 2010
Left hand- Milk stout

knappertsbusch

New member
עוד "וי" על מזקקה באיילה - קאול אילה 12

נדמה לי שהבקבוק הזה שכב שנה וחצי בבית לפני שגאלתי אותו...

מזכיר לי את לגבולין יותר מכל ויסקי אחר. או ליתר דיוק,
גרסה מרוככת ומעודנת של לגבולין, שאיך שהוא שמרה על אותו יובש בסיומת.
לא רע בכלל, אבל איך שהוא חסר לי איזה מאפיין ייחודי, כגון המליחות של באומור
או התרופתיות של לפרויג. או שבכלל הפיתרון ל"בעיה" הוא הגדלת אחוז האלכוהול
לסביבות ה-46, כמו הטליסקר. מממ... לא יודע. בכל מקרה,
זאת לא הטעימה האחרונה ודעתי/טעמי נוטה להשתנות עם הזמן.

מה עוד? לוונבראו וזהו, בערך.

knappertsbusch

New member
שיטת האלימינציה

לא דומה בכלל לבאומור (אין מליחות),
שום קשר ללפרויג,
גם ארדבג לא בכיוון,
ברוקלאדי וקילכומן אני לא מכיר,
ובונהבן זה גם לא בכיוון. אז מה נשאר? :)
טליסקר מהאי השכן אולי, אבל שוב, הטליסקר הרבה יותר "מלוכלך"
מהקאול אילה.
אולי צריך להשוות ראש בראש כדי לנסח המילים את ההבדל
מלבד התיאור המעורפל "מעודן יותר".

nimrodrosen

New member
לתת זהה

אגב לגבולין וקאול אילה משתמשים בדיוק באותו הלתת...

foodnwine1

New member
למיטב ידיעתי רב המזקקות שם משתמשות באותו לתת

מהמלתתה של פורט אלן

foodnwine1

New member
הרבה ג'ין, ויסקי ובירה

שישי נפתח עם טעימות הג'ין בפוסטר'ס בהנחייתו של פאדוד ונמרוד, שהיתה מעולה, אני לא איש ג'ין ומאוד נהניתי והחכמתי מהמידע והג'ינים הללו. אהבתי מאוד את ה ג'ווין, שמזוקק מענבים - ממש בושם של ממש.
הקוקטיילים על בסיסם היו מצוינים גם כן, עם נגרוני והקלובר קלאב שהיה ממש ממש טעים לי.

אחה"צ למופת, וכיף לפגוש את החברים מהפורום כתמיד. תענוג.

בתחום הויסקי : טעימה של BENRINNES של MOM הפעם לא סינגל קאסק, אבל מעולה. אם יש לכם אפשרות להזמין (בקבוק קטן של חצי ליטר) ולא יקר.
כמו כן קצת לגבולין 16 שתמיד כיף לחזור אליו, ועוד קצת BAKERY HILL האוסטרלי.

בחזית הבירה קצת SCARECROW האורגני של וויצ'יווד (יוצר הובגובלין ועוד)

סה"כ סופש נחמד

eran735

New member
סופש

בשישי ליבירה - לא היה את הפורטר והביטר שזה די מבאס שלמקום שמחזיק 4 סוגי בירה מחבית נגמרים 2 בערב יום שישי
שתיתי את הוויס והדאבל פילס שהיו חביבות בלבד
שבת בצהריים יראון 08 שהיה מעולה כרגיל פשוט VFM אדיר היין הזה
בערב ווילד טרקי 8

למעלה