סופשבוע הגיע :)

sutul

New member
אייזזההה מיזבוז

אתמול ידידה מתקשרת שאולת אם אני רוצה עוד חצי שעה שהם (היא וחבר טוב שלי) לאסוף אותי לשתות בירה ולשבת לקפה... אמרתי סבבה בסוף מסתבר שאנחנו יוצאים לHIGH BAR יזה דאנס בר ליד התחנת רכבת של רחובות כל כך מיותר אוייי א. הבחורה לא אוהבת בכלל את המועדון ואת המוזיקה שלא לדבר שבכלל לא נתנו לה להיכנס בגלל הגיל שלה אז היינו צריכים לחכות לתגבורת של חברה נוספת שהיא קצת יותר מבוגרת, הרבה יותר שווה והיא מכירה את הבעלים של המועדון ב. החבר שלי יודע שאני לא אוהב לרקוד (לא יודע) והמוזיקה היתה באמת זוועה די.ג'יי לא הכי להיט תוקע שירים לא קשורים ושירים מ1992/1995 מלא ערסים... ג. גם החבר שלי לא באמת יודע/ אוהב לרקוד אין לי מושג קלוש למה הוא רצה לבוא לשם אני איש של כמה בירות בערב אצל ידיד לשבת לדבר או על חוף היה לסנג'ר אולי שליח פיצה שיגיע לחוף להביא את הפיצה מיותר

Paranoid Eyes

New member
אהממ

קודם כל, ההי בר זה מקום נחמד לאללה.. אז נכון הוא לא שכונתי כמו בצ'ירז או היהושוע בת"א.. אבל המוזיקה שם היא בסדר לא רעה בכלל.. ערסים זה הדבר האחרון שראיתי שם, אומנם גם לא אנשים כמוני וכמוך אוהד.. אבל בטח שלא ערסים. אולי נפלת על סתם ערב מחורבן:)

sutul

New member
תאמיני לי

כבר עדיף ללכת לאוויטה ולהרגיש שכולם מביטים בך בבוז

drnaji

New member
שבוע עמוס בבילויים!

הלילה יש לי מסיבת רווקים |יש| ואחר"כ אני משחק קלפים עם חבר שלי. מחר יש לי חתונה של חבר ואחר כך אני אצא עם חברים. שבת-חצי ראשון עם המשפחה חצי שני עם החברים
סופ,ש נעים לכולם

sutul

New member
כן...

הפוסיקט נחמד כי הוא מרווח יש כורסאות נוחות הבורסה מאז ששינו את הסדרי הישיבה זה קצת איבד את היופי פעם היו שולחנות ארוכים מסודרים בכמה תורים ככה שהבחורות (מוצ"ש אני חושב שהיו גם חשפנים) היו מטיילות להן על השולחן וגם האקרובטיקה שלהן בגלל השולחן הגבוה הייתה .... מעניינת עכשיו ראיתי שהם עברו לקורסאות נמוכות לא הכי נוחות עם שולחנות קטנים ומינימום מקום לרגליים לידיעה כללית אני לא הולך לשם כל שבוע הייתי רק 3 פעמים (2 בורסה 1 פוסיקט) וזה לא שאני באמת חייב כן בתשובות

drnaji

New member
דווקא לא בזה ולא בזה ../images/Emo6.gif

המסיבה הייתה בבית פרטי (וילה עם בריכה ליתר דיוק) של החתן

s a p h i r

New member
מקווה לנוח XD

למה אני דיי חולה =\ כל הגוף כואב לי =O בכל מקרה >< סופ"ש מקסים לכולם D:

אוסיייי

New member
ממ :]

יום שישי - יומולדת לחברה :] יום שבת - מסיבת גיוס לחברה.. פשוט תענוג \: שיהיה לכולם סופ"ש מדהים!! :]]

פוגשים את ריצפז ../images/Emo3.gif

ורואים את הבועה.. שזה אחד הסרטים הטובים... עם אוהד קנולר, יוסוף סווייד וכו'. מדהים מדהים מדהים ומומלץ
!!!

למעלה