סופר-מכבסת המילים

אז כנראה שלא הבנת.

ה´ יקום דמו כלומר לא בהכרח שה´ או בני אהאדם ירצחו את האדם שרצח אלא יעשו משפט צדק בדיוק כמו שעשו אצל רבין. ליהודי אסור לרצוח יהודי או כל מישהו אחר אלא אם כן הוא עשה לו משפט צדק ובמשפט נקבע שיהיה עונש מוות בדיוק כמו במשפט אייכמן. הבנת? כשאומרים הי"ד לא מתכוונים לכך שה´ צריך לרצוח... יום טוב בועז זעירא

א.א.אפל

New member
סופר-מכבסת המילים

כבר התרגלנו למכבסת המילים בדיווחי התקשורת על תקריות. בן 3 הופך ל"נער", זריקת אבן הופכת ל"חילופי אש", הוצאה להורג הופכת ל"סיכול ממוקד" וכן הלאה... ועכשיו- הדור החדש סופר-מכבסת המילים, והפעם- דיווחי הצבא על סיכול פיגועים. בעבר, "סוכל פיגוע טרור" היה מספיק. אך אינפלציה מהירה בשער הרגש גרמה לידיעה כזאת לחלוף ליד האוזן. חשבו יועצי הפרסום של משרד הביטחון איך הפעם נשכנע את הציבור שמותו של הילד הפלשתינאי היה בגדר השביבים שעפים כשכורתים עצים? נמציא מושג חדש! וכך, הוכנס למכונת-הכביסה הסוודר החדש של בן-אליעזר והוא המושג "מגה-טרור", לאחר שב"חיסול הממוקד" במשקל טונה של פתאח שחאדה נהרגו 17 בני אדם ובני אברהם (מושפע מהמודעה שיש במרכז על הטיול ההוא בגליל) כמובן שלא מדובר במושג חדש אלא במושג שהודבק בזמנו להתקפת הטרור על ארה"ב. אחרי פיחות נוסף בשער הרגש ישבו אותם יועצים וחשבו- איזה שכפ"צ נתפור הפעם להגנתו של בן-אליעזר? ישבו חשבו ימים ולילות ולא מצאו רעיונות. ואז אמר אחד היועצים, בואו נחפש באותם עיתונים ישנים מספטמבר 2001. עלעלו בעיתונים וקיבלו השראה- "פיגוע בבנין רב-קומות במרכז" הכניסו קצת דמגוגיה ואבקת כביסה ומכבסת המילים מלאה שוב. נתראה בקרב עם עדכון על "סופר מכבסת המילים- הדור החדש"

Roobie

New member
מה אתה מנסה להגיד?

שלא היה ולא נברא הרעיון של "פיגוע בבנין רב קומות"? אנשי החמאס הם כאלה טובים שהם לא יעיזו לבצע כזה דבר? ודרך אגב, בקשר לחיסולו (תוך כדי ניסיון המעצר) של המבוקש בכפר טובאס - גם אם הוא רק תיכנן ירי על מכוניות ישראליות זה היה מוצדק. אז על אחת כמה וכמה ניסיון לפוצץ בניין רב-קומות שלם.

טוען רב

New member
אתה ימני בפורום מר"צ

ושמאלני בפורום ´מולדת´. ממש מרתק. מן הסתם בפורום נטעים תהיה חילוני ובפורום חופש - דתי.

h m m

New member
פורום חופש הוא פורום של אנשים

לא חכמים במיוחד שלא יודעים גם על מה הם מדברים וחושבים לטווח של 10 שנים לא יותר. זה הבעיה במדינה הזאת אף אחד לא טורח לחשוב לטווח הרחוק, כי הרי תמידי ש את משפט הקסם הכל כך ישראלי של "יהיה טוב" אני יודע שהפעם זה לא קשור אבל לא נורא:)

פורום נוער מרצ הוא פורום של אנשים

בעלי שפה נקייה ושלא משמיצים אף אחד [URL='http:///'] הודעה שכזו תמחק להבא!!![/URL] טלי

h m m

New member
כבר אמרתי שאת צדה הודעות תמימות...

להנאתך? הממ השתדלתי מאוד לא ללכלך אבל מצטער מותר לי להביע דעה עליהם ? או שגם זה אסור פה?

Roobie

New member
גם איתי ושלר ימני?

תקרא את ההודעה שלו קצת יותר למטה. והוא פעיל רציני (אני לא זוכר בדיוק, אבל נדמה לי שהוא יו"ר אזור שרון) של נוער מרצ. זה שאני לא הולך הכי שמאלה לא הופך אותי לימני.

טוען רב

New member
מר"צ לא מאמינים לצה"ל,

כפי שאמר מורתכם הרוחנית, שולי אלוני: "אני מאמינה לערפאת יותר מלשרון"

gaily

New member
and...

waht´s the point? that´s her opinion ... mjine for example is deferent... what are you trying to say?

Roobie

New member
שולמית אלוני...

היא אחד האנשים הפחות אהובים עליי, לפחות כמו שהיא בשנים האחרונות. אני מאוד מעריך אותה כאדם על מה שהיא עשתה בחייה, אבל כאן זה נגמר. היא ממש לא מורתי הרוחנית, והאמת שבניגוד לימין הקיצוני לו יש מורה רוחני בדוגמת הרב כהנא יימח-שמו וזיכרו, לשמאל אין מורה רוחני. אין מישהו שמשתמשים ב"פסקי הלכה שלו" וכו´.

טוען רב

New member
יימח שמו וזכרו??!!

מדובר באדם שנרצח ע"י טרוריסט ערבי, ממש כמו גנדי הי"ד. להזכירך, מר כהנא לא פגע באיש מימיו וכל רצונו היה להבטיח את קיום העם היהודי. לפי תקבולת שכזו, ניתן לומר גם על רבין ימי שמו וזכרו כי על אף כונותיו הטובות ההסכם שחתם עליו הוביל לטבח המוני ונורא באזרחי ישראל. על כבוד המת שמעת?

Roobie

New member
כבוד המת?

להיטלר אתה רוחש כבוד כי הוא מת? כהנא היה היטלר יהודי. אתה יודע שהוא רצה לחוקק חוקים בכנסת שקובעים שיהודי יכונה "ארי" או "לבן", ושהוא דרש שמכל ערביי-ישראל (אזרחים עם תעודות-זהות, ממש כמוך) יישללו כל זכויותיהם?

אדטו

New member
חשבת אולי

למה הוא רצה לעשות את הדברים האלו? מה אתה משווה בכלל להיטלר? יהודי שקורא ליהודי אחר היטלר איפה נשמע כזה דבר?

kennycandoit

New member
במדינת ישראל

ולא אנחנו המצאנו את זה, אלו הערות שמופנות אלינו הרבה - בעיקר בסגנון של "בגללכם הייתה השואה"

חחח

אני בועז זעירא מספר 2305823058 חייל בצבאו של הרב כהנא צדק מוכן לעשות הכל ע"מ שצבא ה´ יעלה ויצליח ושכל הערבים ימח שמם וכל האנשים שלא חושבים כמוני ילכו לאן שהקב"ה שולח אותם אני רוצה ארץ טהורה הרב כהנא צדק! לרצוח לבזוז לאנוס לעשות הכל!!! הידד! הידד! הידד! תגיד לי מה אתה לא נורמלי??? הרב כהנא הוא אחד האנשים הבודדים ביותר שאני לא הייתי שם אותו כמורה הרוחני שלי אפילו את המורה שלי לתנ"ך היית שם קודם ותאמין לי....לא קל איתה. קודם כל לשמאל יש ויש מורה רוחני דגול ואמיתי בדיוק כמו שלימין יש את מנחם בגין וזאב ז´בוטינסקי לשמאל יש את יצחק רבין דוד בן גוריון משה שרת כצנלסון טרומפלדור אהרונסון וכל האנשים הדגולים הללו שאני מעריך מאוד (בלי ציניות). לכל צד במפה הפוליטית יש מורה רוחני אבל כשאתה אומר שכהנא הוא המורה הרוחני שלנו את מדבר שטויות. הימין נגד רצח אנשים חפים מפשע והימין נגד מעשים כדוגמת מעשיו של ברוך גולדשטיין הי"ד. יום טוב בועז זעירא

אז?

אתה רוצה שאני עכשיו אמנה את כל הרוגי מלחמת אוסלו?? כל 600 הרוגי אוסלו הי"ד!!! אמן! ויצחק רבין הי"ד רחבעם זאבי הי"ד ארלוזורוב הי"ד יוני נתניהו הי"ד שלהבת פס הי"ד כל יהודי שמת מרצח של טרוריסטים ה´ צריך לנקום את מותו יחד על צה"ל וממשלתנו...

למעלה