סופרת את השעות

סופרת את השעות

אוי ההמתנה בזו... אני פקעת עצבים. קבענו להיפגש, בפעם הראשונה. האם נצליח? איזה קשיים יערימו עלינו החיים? הקול שלו! מה שעושה לי הקול שלו, זה מדהים. איך קול ושרבוב של מילים ממיסים אותי. והנשימות האלה, כבדות ומהירות ברגעי השיא, משלחות רטטים הישר לרחמי. כולי ציפייה. איך שנינו נגיב לבמבט הראשון? האם נסתפק בשיחה בלבד? או אולי ניסחף באותה תשוקה שמלווה אותנו בטלפון? איך אני אגיב למגע ידיו? איך הוא יגיב למגע ידיי? האם אבקש את מגע שפתיו על גופי? או שבישנות תעטוף אותי? ועוד מחשבה אחת שמתרוצצת במוחי אחר כך, מה? אחרי שיחזור לביתו ואני לביתי מה יהיה על שנינו? משהו בטח יהיה שונה! גם אני. אוף! אני מתרגשת

tryme 2

New member
מלכת שבא....תקראי את ההודעה הבאה...

"איש לא לי"....של בת מלכה מהיום, 20.7.2005 בשעה 07:27 יש הבדל קטן....אבל היא בהחלט מעבירה תחושה.....

חחח "כן אבא"

תודה על הדאגה הכנה לשלמות נפשי אבל מאוחר מידי להתחרט הסקרנות הורגת אותי זה אחד מהדברים שמרגישה חובה לעשות ואם לא, תמיד אשאל את עצמי "מה היה קורה אם..." "מה החמצתי?" אגב הניק הוא מלכת שבע(7)

ferdinand

New member
"דלת אחורית..."

"בחוץ, בקור בחושך... ואם היא בוגדת איתך בבעלה היא בטח תבגוד בך אפילו עם בעלה..." אז מה, באגי, אם זה יותר משתי שורות! חחח...
וכבר החוטים נקשרים, המתח עולה, התשוקה גואה, הסקרנות הורגת (ולא את החתול)... עדיין אין תמונה אבל יש קול... ו... מילים, מילים... אךך איזה כוח יש למילים!

הוצאת לי את המילים מהפה

מבין כל כך לליבך. לכי על זה נשמה. את יודעת מה אומרים : "עדיף לאהוב ולאבד מאשר לא לאהוב כלל". אחרי הכל, מה הם החיים ללא סיכונים...

רוצה שאני ישיר לך שיר לילה טוב?

אסלסל את ראשך בין ידיי, ואלטף את שיערך עד שתירדמי?

אתה מקסים

תודה. בחרתי להתנתק למשך הלילה. שקעתי בספר טוב. העיקר לא ליפול חזרה ל
שבוע וחצי בלי.

בת מלכה

New member
ולמרות הכל ואחרי הכל

לכי על זה! ההתרגשות הזאת, ההיא שבונה לנו את הנפש... חייבים אותה. עוד כמה שנים נוכל להשאר במערכת יחסים נוחה? בלי ההתרגשות הראשונית הזאת, בלי פעימת הלב הזו שהולכת לאיבוד יחד עם איזו נשימה אחת... יש דברים ששווה בשבילם לשבור את כל החוקים!

bugbuster

New member
בתור מי שמחפש כתיבות טובות

אולי עדיף שלא תיזדיינו? הא? שזה ימשך וימשך וימשך ותחכי ותכי ובנתיים, תכתבי, ותכתבי, ותכתביייייייי אחחח
אחחחחח
אחחחחחחחח

ferdinand

New member
ואולי דווקא...

הזיון, הוא זה שיוסיף שמן למדורת המילים? דלק למקלדת????

שני דברים עיקריים

שהם דלק הכתיבה שלי הראשון הוא לב שבור. השני רעב - תשוקה שלא סופקה. יש שינוי בכתיבה שלי אם "הופרעתי" במהלכה. ולא לטובה.ניראה לי כאילו איבדתי את סבלנותי להמשיך ולכתוב. כך שיש משהו בדבריו של באגי. (לפחות לגבי הכתיבה שלי.) אבל... לא הפעם יקירי. מוכנה לדחות את הכתיבה בכמה ימים אבל לא את הפגישה. אני זקוקה לה. זקוקה לו. אם זה יגיע ל... או לא, באמת לא חשוב. יש הרבה מעבר לזה בינינו. ומה שיהיה, יהיה.

ferdinand

New member
והכי חשוב יקירתי....

שיהיה לך טוב. שתמצי עד תום, (אפילו שאין תום) ואת מתדלקת אותי עם הדלק הראשון ועם הדלק ההשני (חחח... בהתחלה יצא לי פה "בטעות" נשי במקום שני) אכתוב הרבה הלילה!
(שלם!, עגול ומלא כמו הירח הלילה!)

תודה יקירי.

הירח. בלילה יצאתי למרפסת. (בלי סיגריה, וזה קשה!) הבטתי בו וחשבתי על הלילה. הוא ילווה אותי בדרכי אליו ילווה אותו בדרכו אליי יאיר אותנו באותה הילה שאופפת אותו ירגיע מעט את החששות שבליבי (ואולי גם בליבו), ירכך מעט את הכדור הזה שהתיישב לו בחזה שלי. ואתה, תכתוב. והרבה. תיפרוק הכל.
אני אקרא הכל כשאחזור. אולי גם אכתוב חוויות.

ferdinand

New member
אמממ... ולחשוב ש...

שנינו הבטנו, כל אחד בנפרד, מרחוק, ביחד על אותו הירח שכמעט במילואו . . . ואיך לעשות את זה בלי לפגוע בזכויות ובכללים? (אין קישור) . . . איזה ירח/איך הוא שט לו/איך הוא שט/ונעלם/איך הוא יודע איך יודע שבשש/הוא יתאושש/אם תצאי אליו/הוא ידליק בך את האש והנה ככה זה יוצא שתי שורות!
עוד מכשף של מילים ארז הלוי

Zאר

New member
ק י ט ש ! ! ! ! ! ! ! !

לפעמים נדמה לי שאני בפורום הרומן הרומנטי ולא פנטזיות מיניות!!!!!!!!

השעון מתקתק

והשעה מתקרבת. הבטן שלי מתהפכת. אני רוצה כל כך אבל חוששת. אם אסוג, לא אסלח לעצמי לעולם. ואם אלך, אני אתגלה! אתגלה בפניו כמו שאני ללא ניק. ללא מסכות. וזאת, עוד הקטנה שבצרות אם אחר יגלה את הסוד ואז... אוי לי לא רוצה לחשוב. אולי בכל זאת אשאר כאן איתכם?

למעלה