סופרת את השעות

ferdinand

New member
מה לא יצאת כבר? ../images/Emo12.gif

יאללה, יאללה, לא לאחר!!! חחח..

MM זו אני

New member
השעון מתקתק../images/Emo133.gif

את בדרכך אל "הלא נודע" בהצלחה מלכה
מחזיקה לך אצבעות

אני מרחפת, שלווה, ומסופקת

ברגע שראה אותי, פרס ידיים, חיבק והצמיד שפתיים. ואני על החזה שלו נשענת, מתרפקת. מעבירה יד על העורף, כל כך נעים למגע. ללא שהיות, לש לי את השדיים. מתפעל מהמחשוף. והחולצה הזו, מה לעשות, רב הגלוי על הנסתר. לש חזק, מועך ומתענג. צובט ומענג. ברכב, שלחנו ידיים כמו בני 16. קשה להוריד ממנו את הידיים. הם נמשכות אליו כמו מגנט. נוהג ונוגע לי בין הרגליים אני חוקרת את הירך, עולה מעלה לתפיחה שבמכנסיו, מלטפת אותה, מרגישה את החום דרך הבד. בדים! בדים! כמה שכבות עד שאגע בעור? משחררת חגורת בטיחות, (אין פה שוטרי תנועה, בפורום! נכון?) הוא משחרר את החגורה. פותח את המכנס. אני שולפת את הזין מהתחתונים, ומתכופפת אליו, מוצצת לו בזמן הנהיגה. ידיים מלטפות לי את הגב, מחליקות לישבן, מעסות לי את הקרקפת, מבלגנות לי את הצמה. הזין בפה שלי. חלק כל כך. מחליק בקלות על הלשון, על החך. ממש מלטף את חלל הפה. השדיים רגישים מהמגע החזק, כל תנודה של הרכב, מחככת אותם במושב. כשהגענו למיטת החטאים נזרקנו עליה עדין לבושים. איזה מטרד. סתם בזבוז של זמן. נפרדנו לשנייה. התפשטנו והסתערנו שוב על המיטה. הפעם הראשונה, היא סערת חושים. מהירה, חזקה, לפרוק את המטחים. (אני ואתה צברנו די עשרה אנשים) התפתלתי על המיטה, נשכתי את השפתיים, הוא טרף לי את הגוף עם הפה והידיים. נושך, מושך, לש, את הבטן, את החזה, מתהפך המיומנות מדהימה טובל את שפתיו בנוזלי גופי וגופו. אוחזת בסדין, מושכת אותו, משתוללת כאילו אין מחר. שיניו לא מרחמות. נושכות אותי כבפתור הקטן. בועטת במיטה, זועקת את שמו, הגוף רועד כולו, והוא בשלו. 'תן לנשום' אני מתחננת. בפעם הרביעית על אצבעותיו גומרת. אוךךךךך מרגישה כמו חתולה מדושנת. מתענגת על תחושת ריחוף ממכרת. וכל הדרך חזרה, נוגעים, מלטפים. אוי לו רק יכולתי להישאר בין ידיו שנים. לא הייתה מאושרת ממני מכל הנשים. תודה לך איש מקסים על לילה בלתי נישכח.

בת מלכה

New member
כמה טוב שפנטזיה מתגשמת

רק אצלי הכל פנטזיות?? אוּחתי, מקנאה בך! תהני עד אין קץ

אני מקנא בך

בשביל להגשים פנטזיה צריך הרבה אומץ. כל הכבוד. נשמע כאילו נהנית מכל רגע. הזין שלי עדיין עומד, מאיים לקרוע את הבוקסר. אני מצטרף לתקווה של הנסיכה - בקרוב אצלי. אמן.

MM זו אני

New member
מחוייכת ומאושרת בשבילך ../images/Emo47.gif

מלכה,מלכה... איזה כייף לך מתוקה כל כך שמחה בשבילך מגיע לך את הטוב ביותר אממממ לילה טוב כבר יהיה לי ובטח ובטח שגם לך... שבת שלום!

Your Blue Angel

New member
../images/Emo13.gif שמחה לקרא

שנגעתם, אהבתם, התענגתם, ליטפתם, ליקקתם, שנגעה בכם אש התשוקה כה עמוק, שהנפש עלזה עם הגוף .. בקיצור שמחה שהיה לכם טוב

למעלה