במציאות... ה-STR נראה הרבה יותר טוב. במיוחד עם דוגמנית איטלקיה עליו...
T TheNightDevil™ New member 12/8/07 #21 במציאות... ה-STR נראה הרבה יותר טוב. במיוחד עם דוגמנית איטלקיה עליו...
D Dresdner New member 14/8/07 #25 בקרוב מאד באפריליה מדברים על 2008 השמועות אומרות שזה יהיה אח לפגאסו הקטן עם מנוע הV החדש (1200) שלהם
D Dresdner New member 14/8/07 #26 והדמיית מחשב חלק מהשמועות אומרות שאפריליה השתמשו במנוע השיבר 750 ללא שינויים מה שבטוח ברגע שזה מגיע אני הולך לעשות נסיעת מבחן במיוחד אם הוא יעלה כמו השיבר
והדמיית מחשב חלק מהשמועות אומרות שאפריליה השתמשו במנוע השיבר 750 ללא שינויים מה שבטוח ברגע שזה מגיע אני הולך לעשות נסיעת מבחן במיוחד אם הוא יעלה כמו השיבר
4 45degrees New member 12/8/07 #24 פאבר יודע../images/Emo70.gif אתה סגור על תקציב ומהות ההסבה? אתה רוצה גם שלדה אחרת? מיתלים אחרים? או רק קוסמטיקה? או רק מנוע וקוסמטיקה?
פאבר יודע../images/Emo70.gif אתה סגור על תקציב ומהות ההסבה? אתה רוצה גם שלדה אחרת? מיתלים אחרים? או רק קוסמטיקה? או רק מנוע וקוסמטיקה?
ב ביג שחר New member 15/8/07 #30 אם כבר מדברים על ביג... אז קצת נוסטלגיה אישית הביג הישן שלי תנצב"ה. היה בהמה לא קטנה ומאד כבד - אבל מוי כיף...
אם כבר מדברים על ביג... אז קצת נוסטלגיה אישית הביג הישן שלי תנצב"ה. היה בהמה לא קטנה ומאד כבד - אבל מוי כיף...