סופרמוטו "מעוצב"..

ביג שחר

New member
סופרמוטו "מעוצב"..

שלום וברכה.. עדיין מאד מאד במסגרת התהיות.. ובמסגרת של איזשהו פרוייקט עתידי אבל בכל זאת.. אני אשמח מאד אם יש לחברי הפורום תמונות של אופנועי סופרמוטו "מעוצבים" יותר - הכיוון הוא יותר "כבישי" לצורך העניין - השראה אפשרית - היפרמוטרד וכד'... תודה.

45degrees

New member
תחפש גלריות צרפתיות של סופרמוטו

הם משוגעים למדי שמה

ביג שחר

New member
אני אברר למרות שאני מודה...

גיגול קליל שעשיתי לא הניב הרבה תוצאות לצערי....

Le Duke

New member
אם בתמונות של פרויקטים אישיים רצונך, חפש

כאן יש חלוקה לפי אנשים, חברות ועוד קטגוריות.

ביג שחר

New member
עברתי על התמונות - לפחות על חלקן הניכר

הרוב זה של סופרים "סטנדרטיים"... וזה פחות מה שאני מחפש. מחפש יותר לכיוון של כלים מעוצבים... מעיין הכלאה בין סופרמוטו לסטריטפייטר אם יש דבר כזה... אופנוע כביש - אבל ע"ב שלדת שטח... כן, אני יודע שזה נשמע מוזר... אבל זה סוג של כיוון אפשרי. ובלי שום קשר - תודה על הלינק, אמנם לא מצאתי בו בדיוק את מה שחיפשתי אבל הוא מאד מעניין..

yoman321

New member
אולי

FMX 650 Duke (או Duke 3D או איך שזה לא נקרא) אבל אני ממש לא מבין בסופרמוטו , זה רק על פי מראה של הכלים ..

אחח...הזכרונות

שעות של משחקים ברשת בית הספר, בכל הפסקה ושיעור חופשי. אח"כ עברנו ל-Warcraft 2.

yoman321

New member
../images/Emo12.gif

אתה חזי מהמשפט הנודע "עזוב אותך שקיעות רומנטיות.. יש פה כלב שקוראים לו חזי !" ??

ביג שחר

New member
אני יודע שאני מעיק.. ../images/Emo3.gif

אבל די קשה למצוא דוגמאות למה שאני מחפש.. להלן אחת - מבית הוסקוורנה לצורך העניין.... הרעיון הוא כלי שהוא כביש נטו - כפי שניתן לראות בדוגמית המצורפת (יש עוד אם תרצו) אי אפשר באמת להכנס איתו לשטח... מעיין סטריט פייטר - מבוסס סופרמוטו.. ושוב, אני אשמח לעוד דוגמאות כאלה אם יש למישהו.. תודה.

Le Duke

New member
סטריטפייטרים מבוססים לרוב על מרובעי

צילינדרים, עתירי הספק ומומנט. אתה מחפש משהו כמו הדיוק II - מונופייטר (סימן רשום).

Super Max

New member
../images/Emo99.gif על הבוקר

יפיוף אמיתי. ואפילו מגיע עם רגליות מורכבת
מתי MV Agusta ואפריליה יוציאו את הגרסה שלהם להיפרמוטו? SM

למעלה