סופסוף קצת תרבות

shellyland

New member
בעקבות העונה הקודמת

שהיתה כשלון רייטינגי ושיעמום אחד גדול, הם החליטו להעלות את רמת המשתתפים בתוכנית הפעם ובמקום לערוך אודישיינים המוניים לקהל הרחב, ביקשו המלצות מבתי ספר למוזיקה ומורים לפיתוח קול. כנראה שזה מוכיח את עצמו. אבל אותי עדיין מקוממת דרישת הכוסיוּת שהם צמציבים למשתתפות (טאני מניחה שגם למשתתפים). אני מכירה מישהי, זמרת מוכשרת ברמות מטורפות, עם ניסיון בימתי ומוזיקלי עשיר (היא משתתפת כבר כמה שנים בגוספל של הפורטוגלים ואחת הזמרות הבודדות שמקבלת שם סולואים בהופעה). הבחורה טיפה שמנמונת. לא תגיד פרה. לא ענקית. ככה, מלאונת כמו שאישה ראוי שתהיה. באודשינים אמרו לה (מרגול או ריקי גל, לא זוכרת) ש"איך את חושבת להופיע בטלויזיה בלי להוריד כמה קילוגרמים?". מכוער, מגעיל ובעיקר: מעודד הפרעות אכילה. מזל שהיא, לפחות, בריאה מאוד בנפשה. לא יודעת מה לגבי האחרות שמגיעות לשם.

גנגי

New member
ממה שאני התרשמתי

יש שם לא רק בעלי מידה 38. גם בין הגברים וגם בין הנשים. דווקא הבחור הכהה והגדול, לא זוכרת איך קוראים לו, אבל משהו עם שווילי בסוף, דווקא הוא בעל פוטנציאל גדול. אז למה סתם לדבר. או שאת מסתכלת בעניין הגודל רק על נשים.

shellyland

New member
זאת לא אני שמסתכלת - זה הם שמסתכלים

מה שאת אומרת רק מחזק את דעתי: הם מקבלים גברים גדולים אך לא נשים גדולות. אשמח לשמוע שאני טועה ושהחברה שלי היתה מקרה פרטי אחד של חוסר טאקט וחוסר רגישות. אני זוכרת שבעונה של נינט (שגם ספגה לא מעט ביקורות על המראה החיצוני שלה ואולצה לעשות דיאטה) היו עיסוקים סביב עניין המשקל של מיטל מעודה - עוד זמרת מוכשרת ומקסימה שהודחה מוקדם מדי, לטעמי.

אטיוד5

Active member
יש שם כמה וכמה זמרות ...

שלא היו עוברות את סף הקבלה של סוכנות אימג', זה בטוח. לכן לא נראה לי שהם מציבים דרישות יופי ומשקל לנשים.

אני משתדל שלא ../images/Emo141.gif

לא אוהב את המיסחור, לא אוהב את ההסתלבטות על המשתתפים במסורת "פספוסים". הזמרים הטובים מגיעים בסופו של דבר לרדיו, אני אחכה להם שם.

אטיוד5

Active member
איזה מסחור?

אתה מדבר על הפרסומות בין לבין? אז בזמן הזה אתה הולך לראות עוד כמה דיווחים מהשטח. כמו כן בדרך כלל אין הסתלבטות על המשתתפים אלא להיפך, מפרגנים להם, מאחלים להם כל טוב בדרך מאוד נעימה, לפעמים משיאים להם עצות, לפעמים מעודדים אותם מוטעים בהם תקוה. רק הטמבלים הזייפנים ממש זוכים, ובצדק, להסתלבטות בבחינת מה באתם לבזבז את זמננו. למה לחכות להם ברדיו כשאתה יכול לראות את תחילת דרכם? דע לך שאפשר להנות מחזרות לא פחות מההופעה עצמה, ואפילו יותר.

לא ראיתי הרבה תכניות ../images/Emo141.gif

אבל המעט שראיתי היה גדוש באזכורים לספק סלולרי מסויים. למותר לציין שגם המספר למשלוח SMS-ים היה מספר של אותו ספק. אני שונא את זה.

אטיוד5

Active member
אהה

אולי במיוחד בשבילך יקימו ספק בלולר חדש וממלכתי. כמו רשות הדואר, למשל.

לא צופה בזה

העונה הראשונה הפסיקה לי 0וגם זה במינון די נמוך) אח"כ הבנתי שזה די חוזר על עצמו אבל ביום חמישי האחורן צפיתי קצת כי זה היה במהלך השידורים של אירועי הצפון והיה מוזר במיוחד כששמעתי דואט לאחד משיריה של מירי מסיקה (אאל"ט. לא זוכרת מה היה השיר). אם יש איזה ערך לתוכנית הזאת הוא שהיא מוציאה שירים נשכחים (יותר או פחות) ומביאה אותם לציבור, בעיקר לזה הצעיר. ואם התוכניות הקודמות עודדו את המתמודדים ללכת ולחפש שירים ותיקים (יותר ופחות) ולבצעפ מחדש, הנה הם כבר לא צריכים להתאמץ. לוקחים שיר שכבר ממילא נטחן ומוכר, ורוכבים על גלי הפרסום של כוכב נוכחי. אני חושבת שצריך להיות קו מינימום של שנת ביצןע השיר המקורי.

אלי ו.

New member
אני עוזר לה

גם אני לא צופה. אני מעדיף מבצעים ושירים עם נסיון מוכח. פעם, כשהייתי צעיר ויפה נסיתי גרסאות בטה, היום אני מחכה לגרסה 2.0.

למעלה