סופסוף קצת תרבות

אטיוד5

Active member
סופסוף קצת תרבות

מישהו פה צופה בכוכב נולד? בדרך כלל אני לא צופה בתכניות מהסוג הזה. הרקדנים והשגרירים ומה שלא יהיה שם לא מושכים אותי בלשון המעטה. אבל החבר'ה האלו מכוכב נולד פשוט זמרים נפלאים אחד-אחד וגם אחת-אחת. גם המגיש צבי הדר, וצות השופטים צדי צרפתי, מרגלית צנעני, צביקה פיק (בלט בהערדו, חח, הערב), וגל אוחובסקי מעלים את רמת התכנית אל על. תכנית מעולה.

גנגי

New member
צפיתי היום לראשונה

וגיליתי שלושה זמרים וזמרת שאהבתי.

מצבים נואשים מביאים למעשים נואשים

גם אני מצאתי את עצמי מסתכלת בזה (אולי כי זה היה אחרי החדשות?) ראיתי רק שיר אחד: ביצוע של "כמו צמח בר" בדואט. אחת מהזמרות הנולדות שרה פשוט מקסים.

אטיוד5

Active member
מה זה משנה?

את יכולה להגיב להודעה כלשונה. גם את לוקה במחלה הכל-ישראלית, הפחד לצאת פראיירית? הפעם לא הייתי ציני.

נץ666

New member
אנחנו היינו אצל חברים, ישבנו על

ה- ורנדה, שתינו ג'ין וטוניק וקרח והרבה לימון. אכלנו מפירות העונה, הספדנו קרוב משפחה שהלך לעולמו דיברנו בגאווה על הילדים דנו בשני ספרים העומדים לצאת לאור ורק בחצות עם החדשות עברנו לשוחח קצת על "המצב" ואחרי רבע שעה סגרנו ענין והלכנו לדרכנו. כוכב נולד? מה זה? דבר "אלופה" בזה מבינים יותר.

טופז2

New member
צפיתי וחשבתי גם לספר פה כי..../images/Emo106.gif

אינני עוקבת אחר התכנית הזו בד"כ, אבל באחרונות כן. הם שינו מתכונת לרגל האירועים בצפון ולא ממשיכים כרגע בתחרות ובהדחות הזמרים/ות. שידרו שירים נפלאים מבוצעים ע"י זמרים/ות נהדרים/ות (ביצוע "כמו צמח בר" בעיני היה מרטיט לב) היפה ושבא לידי ביטוי גם זו האישיות העצמאית של כל אחד/ת .. אהבתי.

אה.

היה יפה גם, שלרגל האירועים הם גייסו את שיטת ה- SMS על מנת לתרום כסף ליוטשבי המקלטים (במקום לסלקום). כל SMS עולה 1 שקל, אשר נתרם לצורך קניית מאווררים, מזגנים וטלוויזיות (עם כבלים) למקלטים. כמו כן חברות גדולות תרמו מתוצרתן (עלית תרמה משאית מלאה ממתקים לילדי הצפון וכו').

גנגי

New member
כן. ומה עם תושבי הדרום

שיורים עליהם קטיושות כבר חודשים רבים? תושבי הצפון נהנים משפע המחוות המורעפות עליהם, ואלה מהדרום - נו, אלה משדרות - אלה, מי בכלל חושב לשלוח לילדים שלהם משאיות מלאות ממתקים ולהתקין להם במקלטים טלוויזיות משוכללות, כמו שצביקה הדר הדגיש שוב ושוב אתמול? אנחנו משהו, אנחנו. רצים מייד להעתיר מותרות על הסובלים. כמובן בתנאי שהרקע ירוק.

diday

Member
תושבי הדרום זקוקים לכך פחות.

האוכלוסיה בדרום ברובה משכבה סוציו-אקונומית נמוכה יותר וכזאת רגילה יותר לקשיי החיים = סובלת פחות.

../images/Emo6.gif

גנגי

New member
זה מזכיר לי ויכוח ישן שהיה לי עם

חבר כיתה שלי, הוא היה בחור גדל-ממדים ואני הייתי רזה כחוט, וכשהוא טען שבבוא הרעב הוא ישרוד יותר, כי יש לו רזרוות ולי אין, השבתי לו שנהפוכו, אני אשרוד יותר, כי אני רגילה לא לאכול.

מוּסקט

New member
הצחיק אותי

שלקראת סוף התכנית צביקה הדר אמר שהם מקבלים טלפונים גם מלבנון - כי גם הם רוצים מזגנים. "טוב" כך הצביקה "אז נזרוק עליהם מזגנים על הראש"

טופז2

New member
מרגישה שמלחמה

מכניסה לפאזה של.. אין היא קובעת מי צודק, אלא מי נשאר.

למעלה