סופסוף יש לנו אתר !!!!!!!!!!!!!!!!!

COGAN BENY

New member
סופסוף יש לנו אתר !!!!!!!!!!!!!!!!!

יש לנו אתר מהבוקר!! מדובר על המועדון בירושלים ברחוב קק"ל 14 בגמנסיה רחביה! תודה ענקית לצלם - בונה האתרים - מעצב - אומן - משה אסולין@ תגידו מה דעתכם

muay thai

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo50.gifהמון מזל טוב../images/Emo49.gif|

עוד ציון דרך במשפחת המויי תהאי

muay thai

New member
יש גם פורום איגרוף תאילנדי בWALLA

בקהילות, פורומים, ספורט, איגרוף תאילנדי

קרוקדיל

New member
סחטיק עליך ימוסה

אהבתי את האתר ועכשיו אני חושב אם להגיד לו את זה פנים מול פנים או פה בפורום... טוב נגיד את זה פה אולי כדאי להוסיף לינקים לאתרי איגרוף תאילנדי אחרים?

COGAN BENY

New member
תודה, מדובר רק במשהו מיבני

חסרים קצת דברים כמו לינקים וכתובות איפה אפשר להתאמן בכל אזור.

יכלM

New member
וואוו זה האתר הכי יפה שראיתי מאודי

וכחובבת איגרוף תאילנדי (כבר 4 שנים באימונים) ממש נשמע לי מגניב המקום הזה.. תגיד לי באיזה קבוצה אתה? אולי אני אצטרף אליך :) כל הכבוד על בניית האתר אגב אפשר גם להזמין אצלך בניית אתר? זה פשוט על רמה חבלז התרשמתי מאוד :)

אנשים....

זו ההזדמנות להודות לMיכל על העזרה שלה בבניית האתר, תודה רבה !!! ותודה לכל מי שהעיר (במיוחד לקרוק {בנ'דם אני רוצה למכור את המכון שלי, לא מכונים של אחרים,}
) צריך להוסיף עוד קישורים לפורומים...

COGAN BENY

New member
כשתשלים שעות שינה נראה אותך במועדון

מזיע!! (ושוב תודה על הכל)

אם כבר מזלטובים...

אז ככה, היום יום הולדת, היום יום הולדת...נקטוף פרחים וערבים ל... אני מאחל לעצמי מזל טוב, והמון הצלחה בחיים והמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון כסף

zoti

New member
למה רק לי זה לא עולה ?

אני מקבל דף ריק. האם זה קשור לעובדה שאני נמצא בארה"ב ?

למעלה