"סופית: בריטני מצטרפת לX FACTOR"

Sam P

New member
"סופית: בריטני מצטרפת לX FACTOR"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4217697,00.html

תגיבו בתגובות לטובתה!!!!

סופית: בריטני ספירס מצטרפת ל"אקס פקטור"
כוכבת הפופ בריטני ספירס תצטרף לצוות השיפוט בעונה הבאה של "אקס פקטור", תוכנית גילוי הכשרונות האמריקנית. הסכום שתקבל עבור התענוג: 15 מיליון דולר
ערן בר-און
פורסם: 18.04.12, 12:20

עכשיו זה רשמי. בריטני ספירס תכהן כשופטת בעונה החדשה של "אקס פקטור" תמורת 15 מיליון דולר, כך מדווח האתר TMZ. על-פי הדיווח החוזה טרם נחתם סופית, אך כל הפרטים בו כבר סוכמו.

בריטני ספירס. תקבל יותר מחצי מיליון דולר לפרק (צילום: AP)

תוכנית הכשרונות של סיימון קאוול שעלתה לראשונה בארצות הברית בלוח שידורי הסתיו האחרון - עברה טלטלה לאחר שקאוול פיטר את השופטות פאולה עבדול וניקול שרזינגר ואת המנחה סטיב ג'ונס. בחודשים האחרונים הועלו ספקולציות רבות לגבי זהות המחליפים על כס השיפוט, כאשר בין השמות שהועלו ניתן היה למצוא את ביונסה וויטני יוסטון ז"ל.

כעת מפרסם האתר כי ספירס חתמה על טיוטת החוזה ומצטרפת לצוות השופטים באופן רשמי. מי שניהל עבור ספירס את המשא ומתן הוא הארוס שלה ומנהלה האישי

ג'ייסון טראוויק. לאחרונה, נשאל קאוול לגבי השתתפותה של ספירס בתוכנית ובתגובה ענה: "אני מאוד אשמח לראות אותה בתוכנית. אני חושב שהיא אישיות מרתקת לשבת לידו". קאוול הוסיף כי הודעה רשמית לגבי הקאסט החדש צפויה לצאת במהלך השבוע הבא. יחד עם זאת, הפקת התוכנית סירבה לאשר את הידיעה.

tali44

New member
קיבינימט!

זה צעד נואש שלא מתאים לכוכבת בסדר גודל שלה, יכולים הרבה לבקר אותה שהיא שופטת ובעצמה לא שרה\ רוקדת וכל השיט הזה. אבל ננסה לראות את הצד החיובי הפצפון בזה,ככה נוכל לקבל עוד קצת מבריטני.

לא רק,

זה גם יכול לשפר את התדמית שלה פלאים. יש מספיק אנשים טיפשים שעדיין בטוחים שבריטני היא אותה בריטני של הקרחת..

Someone 2011

New member

זה מצחיק אותי כל פעם מחדש. באמת אנשים חושבים שהיא עדיין מחורפנת. אמת לאמיתה.

tali44

New member
תכלס נכון.

היא תהיה על תקן השופטת הטובה והמקסימה וכל אמריקה תיזכר בבריטני ספירס המתוקה. חוצמזה, זה יכול לשפר לה את המגע עם הקהל והציבור. כי זו תכנית טלוויזיה שנוכח בה קהל באופן פיזי, וגם כל אמריקה רואה את התכנית בסלון ביתם. ואני מקווה שהיא תחזור להיות יותר טבעית בנוכחות הקהל, ושזה יחזק את הקשר עם הציבור האמריקאי והקהל בעולם. וככה זה אולי ישפר באופן עקיף על התנהלות סיבובי ההופעות ויגדיל את מסכת הדיבור המצומצמת שלה עם הקהל.

שיהיה...

Thiago

New member
TMZ הוא אתר רכילותי וזה אנשים שמסרו לאתר שזה

חרטא בדרך כלל
עד שבריטני לא מוציאה הודעה רישמית באתר שלה או בפייסבוק שלה או בטוויטר שלה אין מה להאמין

ובכל מקרה, שיאכלוווו ת'לב כל המעריצים שנגד!!!! חחחחחחחחחח
ייייייייששששששששששש בריטני ל X FACTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!

theone24

New member
בריטני היא הXפקטור בהתגלמותו.

הX הזה, המשהו שמושך אליה אנשים ועניין, תמיד היה קיים מאז הפריצה שלה, וממשיך להיות קיים גם היום - ככה שבהחלט אפשר להבין את מיקומה בתוכנית, אבל עם זאת...
אישית אני מעדיף שהיא תתמקד במוזיקה חדשה במקום.

אבל בסופו של דבר בריטני על מסף הטלוויזיה לא יכול להזיק, נכון?

GM1988

Well-known member
זו הזדמנות עבורה

להתחזק בתקשורת עם הקהל ולהביא עניין אחר מצידה, מעבר למה שמכירים "בריטני=קרחת=אלונקה=סמים".
אם זה עובד לפי הגישה שאני מדמיין, בריטני תבוא לשם לכוון את המתמודדים בביטוי האומנותי והכלים שהם צריכים כדי להחזיק מעמד בתכנית כזו, וכמובן שאלה רק דברים שנותנים להם להתפתח עם עצמם.

RedOne8

New member
אולי עכשיו,

כשיש ממש חצים שמראים איזו הודעה מגיבה על מה, תצליח לשרשר כראוי.

GM1988

Well-known member
ואו נעם, אתה באמת ילד נבון, תמיד ידעתי!

ותבטיח לי דבר אחד, שאם אני משרשר שוב לא נכון, אתה תהיה פה להעיר לי על כך, להגיד לי ששוב הגבתי לא במקום,
ששוב אני אחזור ואגיד לך כמה שאתה מקסים וחכם. תודה ולילה טוב!

Shiri from the block

Active member
הממ אני אף פעם לא ממש הייתי מרוצה מההחלטה הזאת..
הייתי מעדיפה לראות אותה בסדרות או סרטים, אבל שיהיה :)

GM1988

Well-known member
בזמנו

נחשב שלדבב סרטים מצויירים זה לא ראוי לאומנים משום תחום, עד שרובין וויליאמס בכבודו עשה דיבוב לתפקיד הג'יני ב"אלאדין" ומאז זמרים ושחקנים ראו בזה דווקא במה נוספת לבטא את עצמם, וכיום אפשר למצוא לא מעט סרטי וולט דיסני שבהם מככבים קולותיהם של מלא אנשי בידור!

אותו הדבר נראה לי קורה עם X פקטור ו-דה וויס, שלא נשמע מכובד לזמר מצליח ללכת להשתתף שם בתפקיד השופט,
כי זה משהו שעושים מי שלא הולך להם מספיק בקריירה האישית. בעיניי זה רק יכול לגדול ולפתוח ערוץ לאומנים נוספים.
בריטני עושה את הצעד הזה בשבילה, ולא בשביל המתמודדים. כסף גם לא חסר לה מן הסתם, אז היא רוצה להתקדם עם עצמה בדרך הזו ולהשתפר ולהתחזק במה שנחוץ לה.

Shiri from the block

Active member
לא קשור ראוי או לא לא חושבת שזה מוריד מערכה להשתתף בתוכנית הזאת,
פשוט הייתי מעדיפה אם היא הייתה מתעסקת בדברים אחרים.. אבל מה שטוב לה

M i N i M i K i

New member
אני מקווה..

שהצעד הזה הוא לכיוון הלהיות יותר לייב, יותר לזרום, לדבר כמו שצריך ולא מוקלט מראש, משהו שבאמת בא מתוכה,
חוץ מיזה שבריטני היא הX פקטור בהתגלמות. לחלוטין וללא צל של ספק היא ההגדרה של מה זה X פקטור.

זה עדיין לא רשמי

בכל אופן אני מרוצה מאוד, תמיד שמח לראות את בריטני וכמה שיותר.
מודה שנורא מסקרן אותי לראות איך (ואם?) היא תתפקד בתור שופטת ולראות את הכימיה שלה עם סיימון... כי יש פוטנציאל לאסון
אבל מקווה שהכל יהיה בסדר.
ובטוח היא תחטוף אש על העניין הזה שהיא מבקרת זמרים ששרים בלייב בזמן שהיא משתמשת בפלייבק אבל who cares.. סה"כ היא בטוח הולכת להיות סוג של פייה טובה כמו פאולה עבדול אז כמו שאמרו פה, אדרבה - הקהל ייחשף לטוב לב שלה שזה מעולה

והעניין הזה אגב מייצר המון באזז

היא ממש תחזור לכותרות בגלל זה, לטוב ולרע
כרגע אין לדעת חחח

תראו איזה תגובה קראתי:
"זה ייגמר רע, קאוול יירד עליה מידי פעם (על כך שהיא לא יודעת לשיר, שהיא טראש, שהשירים שלה זבל, שאין לה איכות .. הכל נכון אגב), היא תעלב ותפגע נפשית"

הטענות האלה הן שטויות אבל הקטע שסיימון יירד עליה יכול להיות כ"כ נכון! מהמעט שראיתי ניקול חטפה ממנו הרבה ירידות בעונה הקודמת וכמובן גם פאולה עוד מהימים הרחוקים של אמריקן איידול.. אני פשוט לא יכול לדמיין מצב שבו הוא עוקץ את בריטני והיא פשוט מעבירה את זה הלאה, אני מקווה ומאמין שהוא יכבד אותה יותר.. אחרת אני לא רוצה לדעת איך זה ייגמר

Sam P

New member
לא יודע אם שמעתם,אבל היא דרשה סעיף בחוזה

שהיא לא מעליבה או מדברת רע לאף מתמודד, שאת זה היא משאירה לסיימון

למעלה