סופים מטורפים

טוב

הארי מת בשנתו מהתקף לב אחרי שהוא נפרד מג'יני בפעם ה7. וולדמורט מגלה את טעם החיים ומתנצר. הרמיוני ןאלרג" הופכים להיות מפורסמים וגמדוני הבית מקבלים חירות (מי אמנציפציה- יש לי מתכונת בהיסטוריה שבוע הבא) רון מתאבד לאחר שהוא מגלה שבעצם הוא עשיר אבל אף אחד לא גליה לו. רולינג צוחקת על כולנו. הסוף

shiran004

New member
אמנציפציה..../images/Emo5.gif

גאד, מבחן בהיסטוריה השבוע..
ואחלה סוף.. חחח ובהצלחה במתכונת..

טאפנוש

New member
הנה קצת טימטום משלי..../images/Emo9.gif

פירסמתי את זה כבר, אז מי שקרא יכול לדלג, אבל מי שלא קרא ואין לו מה לעשות בחיים יכול להכין פופקורן ולקרוא. הגיבו נא בזיבולי שכל ככל האשר. תודה, ובהצלחה. הספר השביעי יגמר כך: וולדי והרמיוני יגלו אהבת אמת, יתחתנו ויקימו רשת של אלרג"ה בכל העולם. פרד וג`ורג` ינסו קסם חדש, ובטעות יהפכו אחד את השני לחצילים ששרים אופרה, ואף אחד לא יצליח להחזיר אותם למצף הקודם. הארי יפתח אגף לתחרויות "ציצי פייט" (יענו קרב ציצי. המצאה של אחותי הקטנה ושלי. אכן יש לי נטיות.) עולמיות וילחם מול הרוח של סדריק דיגורי ז"ל>>>וינצח! רון יקנא בוולדי ויבקש ממולי לעשות לו נבואה כמו של הארי-לא עולה לי כלום כרגע, אני אמציא נבואה אח"כ..- והוא נלחם נגדו בעזרת מקלות סיניים, אבל בגלל שהם עשו רעש, הדוד ורנון יורה בהם. אגב הדוד ורנון-הדרסלים חוזרים בתשובה וישנים בקופסאת קרטון לייד המחסום שבין תחנות 9 ו-10, וחוטפים מלא עגלות בראש. (לכל מי שקשה לו לקשר בין המילה ראש לבין משפחת דרסלי=>הכוונה בראש היא דלעת ורודה עם קוצים, שתקועה על הכתפיים של הדרסלים.) רמוס, פיטר וטונקס יחלו בשפעת עופות וגרים בבקתה של האגריד. האגריד, חותך לעצמו תוורידים בצוואר בגלל שהקומקום שלו החליד, ומת בגלל הדימום. יחד עם ניק כמעט בלי ראש, הם מקימים את מצוד "כמעט כרותי הראש" ויוצאים ראש בראש במצוד כרוטי הראש. מקגונגול ושאר סגל המורים פותחים בריקודי הורה עם אוכלי המוות עד שהם משתעממים ואז הם רוקדים פלמנקו. עובדי משרד הקסמים עושים ניתוח ומשנים את מינם לבטטות מזוכסטיות, וקופצים מגגות. מולי מתחתנת עם ביל, ויוצא להם איש זאב צמחוני. ארתור (הבטטה המזוכיסטית) יטביע את פלר בקערת ביצים שאמורה היתה להפוך בסופו של דבר לעוגת כלולות של הנומים שאונסים זה את זה 2365 פעמים ביום. מודי יהפוך את דראקו מאלפוי לחיפושית וירוץ לתוך קיר בטון. דראקו החיפושית יפתח רומן חסר מעצורים עם ריטה סקיטר, והם יסעו יחד לבקר את גרעפ, שהתחתן עם אביבה מוסקוביץ`. הם יוכלו אותנו כארוחת ערב, ויקנחו עם מושיקו הסוהרסן ששתה שיקוי פולימיצי והפך לתלמיד תמים כביכול שחייו בנויים משניצלונים חסרי חיים בשם שניצלקה שמטרתם העיקרית היא להשתלט על העולם. בקביק יחנק כשהוא ינסה לבלוע את דובי. דובי יאכל ע"י ווינקי. ווינקי תיזרק מהאזריאלי ע"י קריצ`ר. (כי היא בוגדת) סוף הספר-פיסקה אחרונה: הנבואה התגשמה. אדון האופל מת. המין האנושי הוכחד ע"י שני חצילים מזמרים, ורק אחד נשאר בחיים. היחיד ששרד. ההוא שהוריו גיהצו לעצמם את האצבעות 3 פעמים. הנבחר.קריצ`ר-הגמדון שנשאר בחיים.הדבר היחיד שנשאר כרמז קל למה שאירע על כדור הארץ, הוא סימן קטן, שנוצר אחרי שחצ`קון קטן על אצבעו הקטנה של הנבחר התפוצץ. והסימן הוא-צלקת. ה-סוףףףף......... מה דעתכם?...

חרבביש

New member
סופים מטורפים? סבבה

אממ... טוב: הארי, הרמיוני וג'ורג' יוצאים לחפש את ההורקרוקס האחרון, כשפתאום מתגלה להם שזה בכלל השפם של דוד ורנון. הם משמידים את דוד ורנון והדודה פטוניה בולעת מרוב פחד את פוקס שהופיע משום מקום. ג'יני ולונה לאבגוד נפרדות (למה חשבתם ג'יני כל הזמן מגינה עליה?) ונוויל מתחתן עם שפריצי, אחד החתולים של גברת פיג. וולדמורט משנה את שמו לוולדי ובכך זוכה להערצה אדירה מצד כל אלה שקוראים לו כך, ומשמיד את מאדים, שם גר אחיו השלישי של דמבלדור, שהוא בעצם מנדנגוס. עוד?

PaDF00t

New member
../images/Emo9.gif

זה היה אחרי המוות של דמבדלור, הארי הגיע עם רון והרמיוני לביתם של הדרסלים. הוא בדיוק שתה קפה כשמישהו נקש בדלת. אף אחד מהדרסלים לא רצה לקום מהכיסא כי הם פחדו מרון והרמיוני (שכבר יכלו לבצע קסמים) לכן הארי פשוט קם אל הדלת. הוא קם אל הדלת, פותח אותה ופתאום - "שלום, הארי פוטר!" הארי נחנק כשהוא רואה מולו את הלורד וולדמורט בכבודו ובעצמו מוקף בחבורה של אוכלי מוות נלהבים במיוחד כי הוא חילק להם לפני כן סוכריות על מקל בטעם קולה. "מה אתה עושה פה?!" שואל הארי שכמעט נחנק מהרוק של עצמו. "בא להרוג אותך אחת ולתמיד, הארי פוטר!" אמר וולדמורט בנימה של 'ברור-מאליו'. "א.. אבל... אתה לא יכול! זאת אומרת... זה... זה רק העמוד הראשון של הספר!!!" אמר הארי שלא מצא תירוץ משכנע יותר. "אתה לא יכול לסיים את הסיפור בדף הראשון של הספר!" "מי קבע?" שאל וולדמורט ושלף את שרביטו. "אה..." על זה הארי לא הצליח לענות.. מי אמר שלא יכול להיות מצב של ספר שנגמר כבר בעמוד הראשון???
"אני!" נשמע לפתע ומאחוריהם קפץ טום - המוזג בפונדק הקלחת הרותחת. "מה אתה עושה פה?!" שאל וולדמורט. "ורנון הזמין אותי לחופשה בהוואי." ענה טום. "כן וגם אותי," זאת הייתה לונה שצצה מהאח החשמלית של הדרסלים כשהיא עונדת עגילים בצורת, אממ... "איזה צורה יש לעגילים שלך?" שאל הארי בהבעה מוזרה. "זה בצורת פיש אנד צ'יפס, זה כי נגמרה בחנות הדוגמא של הגפילטעפיש..." ענתה לונה. "איפה היינו?!" שאל הארי והחזיר את מבטו לוולדמורט. "בקטע שבו אני הורג אותך. עכשיו, תעמוד רגע במקום ואל תזוז..." אמר וולדמורט. "למה לא לזוז???" תמה הארי. "כי אם תברח אני לא אוכל לרוץ אחריך..." ענה וולדמורט. "למה לא?" שאל הארי. "כי לעזאזל! אני בן 71! איך אתם רוצים שאני ארוץ?! חוצמזה שאתמול נפלתי לבור של ביוב כשניסיתי לחסל איזה מוגל מזורגג שחטף לבלה את המסכה! נשברה לי הרגל... הלכתי לרופא, אף אחד לא רצה לתקן לי את הרגל.. הם אמרו שלא משנה כמה אני אנסה לתקן את עצמי תמיד אני אראה נורא. אז הרגתי את כל הרופאים בבריטניה וסיריוס איחה לי את העצם.. וזה לא ממש יצא לו מוצלח-" אמר וולדמורט. "סיריוס?! סיריוס מת!" אמר הארי ודמעה מלוחה זלגה מעינו. "הוא לא מת אידיוט! הוא רק מאותגר קיומית!" קפצה אוכלת מוות מאחורי וולדי שהארי זיהה כבלטריקס כי לא הייתה לה מסכה. "מאותגר קיומית?" תמה הארי. "כן, סיריוס לא מת! הוא רק מאותגר קיומייייייייייייית!" אמרה בלה או יותר נכון שרה כמו המקהלות של הכושים ששרים בכנסיות. אז היא שלפה משום מקום שני דגלונים קטנים שעליהם כתוב באותיות מוזהבות. על אחד מהם "סיריוס לא מת" ותמונה של סיריוס מחייך. ועל השני "הוא רק מאותגר קיומית" ותמונה של פרגוד. בלה החלה לרקוד בוי כששאר אוכלי המוות מתחילים לשיר סביבה: "הוא לא מת! סיריוס לא מת! הוא רק... הוא רק... מאותג קיומית!!!" הארי, לונה וטום החלו לרקוד ולמחוא כפיים ולשיר בקול עד ש- "מספיק עם כל זה!!!!" כולם הסתובבו ופסקו לשיר/לרקוד/למחוא כפיים מיד ומבטם נתקל בפירנזה - הקנטאור מהיער האסור הגובל עם הוגוורטס. "תסתמו כבר! אסור לשיר היום!" הוא צעק ונחיריו התנפחו. "למה???" שאלה הרמיוני פתאום (אף אחד לא שם לב אליה עד עכשיו, שכן היא צפתה במתרחש מרחוק עם פטוניה ודאדלי מחלון המטבח). "אסור לשיר היום כי המאדים זורח חזק הלילה." קבע פירנזה. "אבל עכשיו לא לילה..." אמר וולדמורט כיוון את שרביטו אל פירנזה ובקול פקיקה עצום פירנזה נעלם והפך להיות לשלוש בלונדיני עם עיניים כחולות, רגליים רוכות וחזה שופע. "טוב, אז איפה הייתם??" שאלה לונה פתאום וכולם חזרו להביט בהארי וולדמורט שנעצו מבטים אחד בשני. "בזה שאני הורג את הארי." "אבל אתה הארי." "סליחה, בזה שהוא הורג את הארי." תיקן הארי. "שמתם לב שאנחנו כבר לא בעמוד הראשון של הספר?" שאל רון שהזדחל דרך חור המנעול כדי לצפות במתרחש. "מה זה אומר?" שאלה טום. "זה אומר, שהצלופחים המנונמים המקורננים צריכים להגיע בכל רגע! זה גם אומר שאיילות החושך הכחולות עלולות לתקוף אותנו עכשיו!" אמרה לונה בקול מסתורי. "לא זה לא מה שזה אומר," אמרה הרמיוני ונופפה באצבעה בחומרה לעבר לונה. וצ'ו התחילה לבכות. "מה יש לה זאת?!" שאל וולדמורט ועיקם את אפו. "אבל אין לי אף..." אמר וולדמורט. סליחה, ועיקם את מה שיש לו מעל הפה. "יופי," הוא אמר ונראה מאושר. "אז מה יש לה זאת?" הוא שאל שוב. "קוראים לה צ'ו צ'אנג." אמרה הרמיוני. "נו ו...?" תמה וולדמורט. "בגלל זה היא בוכה..." השלים רון וכולם התחילו לשיר "קוראים לה צ'ו בגלל זה היא בוכה, צ'ו צ'ו - שו שו!!!" וצ'ו הסתלקה משם. "אז איפה הייתם?" שאלה בלטריקס בנימה מוזרה של מסתורין ואפלה ונשמעה כמו סנייפ ששתה מרק ביצים סרוחות. "שאני הורג את הארי." אמר וולדמורט. "וכבר מותר לי," הוא הסיף בנימה מרושעת. "לא - אסור לך!!" אמר הארי. "כן מותר, אנחנו כבר בדף השתיים וחצי של הספר - אני יכול להרוג אותך!" אמר וולדמורט בנימת ניצחון. הוא הניף את שרביטו אמר כבר "אבדה קדב-" ו- "רגעעעעעעעעעע!!!!" זה היה טום המוזג בפונדק הקלחת הרותחת. "אנחנו הולכים להוואי! בוא ורנון, בואי לונה. חג שמח ולילה טוב לכולם!" אמר טום. "אבל עכשיו לא לילה!" רתח וולדמורט. הוא שלף את שרביטו ואמר - "אין לי עוד זמן לחכות, עוד מעט אנחנו כבר מסיימים את הדף השלישי - היה שלום הארי פוטר - אבדה קדברה!" הארי נח כל כך לאט עד שזה נראה כמו "סלוומוושיין". "נו! תיפול כבר!!!" אמרה בלטריקס וכל אוכלי המוות החלו לשיר "נו תיפול כבר" במוזיקה של שאלתיאל קוואק. בסוף הוא נפל. ואז הרמיוני עשתה מעשה אמיץ ונועז והרשימה את כולם: היא החלה להכות את וולדמורט במיומנות רבה וראו עלייה שהיא למדה שבע שנים קראטה, שמונה שנים קונג-פו, אחת עשרה שנים של קפיצה למרחק ושלושה עשרה שנים של שחיית גב. היא הכתה בוודלמורט, חטפה לו את השרביט ואמרה "בומבום טראח!" היא נופפה בשרביט בתנועות כל כך מסובכות שראו עליה שהיא הרמיוני גריינג'ר וכולם מחאו לה כפיים בהתלהבות. ואז וולדמורט הך לחבילה של זיקוקין-דינור ופרד וג'ורג' לקחו את חבילת הזיקוקים והלחו למכור ברחוב תחת השם: "זיקוולדי". המוצר נמכר להמונים ואף אחד עדיין לא הצליח לגלות מאין הגיעו פרד וג'ורג'. בננה. הסוף.

Evil T

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo112.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

דנקי

New member
אמממ.. אוקיי.. סוף משלי.. ../images/Emo140.gif

אחרי שהארי הפסיד במלחמה נגד וולדמורט, הוא חוזר עייף, חבול ומותש אל זרועותייה הפתוחות של ג'יני. ואז, ג'יני רצה לחבק אותו, ואז הארי אומר: "ג'יני, מה זה??" וג'יני אומרת: "מה?!?! מה קרה?!?" והארי עונה: "את שטוחה?? את אשכרה שטוחה!! בשנה שישית לא היית כזאת שטוחה!!" ג'יני מתחילה לבכות בכי תמרורים, ואז הרמיוני נכנסת ואומרת: "הארי, אולי אני מגינה על גמדוני בית, אבל שתדע לך שאני גם מאוד פמיניסטית!! שמעתי את מה שאמרת וזה לא יפה!! יא חתיכת שוביניסט שכמוך!! יותר אתה לא מעתיק או נעזר בי בשיעורים!!" "אבל הרם-און-ניני!!" קרא פתאום גרעפ מתוך היער האסור, "זה אמור להיות ספר עם קצת סוף טוב!!" "בלה בלה בלה בלה.." שר פוקס עוף החול. "אההה!! פוקס!! אתה לא תתחצף ככה להרם-און-ניני!!" אמר גרעפ "הרם-און-ניני היא שלי!!" אמר גרעפ, קם מהיער האסור, הגיע לטירה, לקח את הרמיוני בזרועותיו, ונישק אותה. "אויש!! גרעפי'לה!!" אמרו ג'יני והרמיוני יחד. "מה פתאום?!??! הוא שלי!!" אמרו שוב ג'יני והרמיוני בייחד. בקיצור, ג'יני והרמיוני התחילו קרב בוץ בחדר שבסופו ידה הבוצית של גרעפ היתה על העליונה!! (נו, גם גרעפי רצה להשתתף!!) אז הרמיוני נתנה כאפה לג'יני שמתה מרוב צער, כאפות, פרידות ובוץ (וגם בגלל שיש לה אח כמו פרסי..) הרמיוני התחתנה עם גרעפ, ובחתונה בלט בהעדרו הארי, שאושפז לתקופה בלתי מוגבלת בקדוש מנגו מרוב ההלם שספג. וזהו, ולא כתוב שומדבר בקשר לוולדי והמלחמה וכל זה... זה לא כ"כ מעניין.. אה!! וולדי ניצח ובסוף יש 7392478 ספרים בסדרת הארי פוטר.. אז אין מה לדאוג!! מקווה שאהבתם למרות שזה היה די צולע.. חחחח.. תגיבו!!

חרבביש

New member
אוקי... ביקשתם עוד אז... הנה זה בא

אממ... טוב: האגריד חטף נשיכה קשה מלשלוש הרמיוני ופירנזה העיפו את טרלוני מהוגוורטס טרלוני עברה לשרת את וולדמורט - אופס! טעות! וולדמורט עבר לשרת את טרלוני... גרעפ נשך את קווירל שחזר בתשובה פלר דלאקור החליטה לבטל את החתונה עם ביל בטענה שהוא טיפש מדי. היא התחתנה בסוף עם צ'רלי. היו להם שמונה ילדים. טוב מה אתם רוצים הם בכל זאת וויזלים. ללילי נמאס להסתכל מהצד על הכל אז היא נכנסה וכיום היא משחקת קווידיץ' בתור שומרת בפאדלמיר יונייטד, לאחר שווד עבר קבוצה, כדי להגשים את חלומו עם לי ג'ורדן, שמשחק במכבי. לא ידוע איזה. אנג'לינה ג'ונסון התאבדה לאחר שהיא ראתה את מנדנגוס גונב את קריצ'ר. החנות של פרד וג'ורג' נסגרה בטענה שהם לוקחים לד"ר פיליבסטר את כל הפרנסה כמו כלום.

למעלה