הנה קצת טימטום משלי..../images/Emo9.gif
פירסמתי את זה כבר, אז מי שקרא יכול לדלג, אבל מי שלא קרא ואין לו מה לעשות בחיים יכול להכין פופקורן ולקרוא. הגיבו נא בזיבולי שכל ככל האשר. תודה, ובהצלחה. הספר השביעי יגמר כך: וולדי והרמיוני יגלו אהבת אמת, יתחתנו ויקימו רשת של אלרג"ה בכל העולם. פרד וג`ורג` ינסו קסם חדש, ובטעות יהפכו אחד את השני לחצילים ששרים אופרה, ואף אחד לא יצליח להחזיר אותם למצף הקודם. הארי יפתח אגף לתחרויות "ציצי פייט" (יענו קרב ציצי. המצאה של אחותי הקטנה ושלי. אכן יש לי נטיות.) עולמיות וילחם מול הרוח של סדריק דיגורי ז"ל>>>וינצח! רון יקנא בוולדי ויבקש ממולי לעשות לו נבואה כמו של הארי-לא עולה לי כלום כרגע, אני אמציא נבואה אח"כ..- והוא נלחם נגדו בעזרת מקלות סיניים, אבל בגלל שהם עשו רעש, הדוד ורנון יורה בהם. אגב הדוד ורנון-הדרסלים חוזרים בתשובה וישנים בקופסאת קרטון לייד המחסום שבין תחנות 9 ו-10, וחוטפים מלא עגלות בראש. (לכל מי שקשה לו לקשר בין המילה ראש לבין משפחת דרסלי=>הכוונה בראש היא דלעת ורודה עם קוצים, שתקועה על הכתפיים של הדרסלים.) רמוס, פיטר וטונקס יחלו בשפעת עופות וגרים בבקתה של האגריד. האגריד, חותך לעצמו תוורידים בצוואר בגלל שהקומקום שלו החליד, ומת בגלל הדימום. יחד עם ניק כמעט בלי ראש, הם מקימים את מצוד "כמעט כרותי הראש" ויוצאים ראש בראש במצוד כרוטי הראש. מקגונגול ושאר סגל המורים פותחים בריקודי הורה עם אוכלי המוות עד שהם משתעממים ואז הם רוקדים פלמנקו. עובדי משרד הקסמים עושים ניתוח ומשנים את מינם לבטטות מזוכסטיות, וקופצים מגגות. מולי מתחתנת עם ביל, ויוצא להם איש זאב צמחוני. ארתור (הבטטה המזוכיסטית) יטביע את פלר בקערת ביצים שאמורה היתה להפוך בסופו של דבר לעוגת כלולות של הנומים שאונסים זה את זה 2365 פעמים ביום. מודי יהפוך את דראקו מאלפוי לחיפושית וירוץ לתוך קיר בטון. דראקו החיפושית יפתח רומן חסר מעצורים עם ריטה סקיטר, והם יסעו יחד לבקר את גרעפ, שהתחתן עם אביבה מוסקוביץ`. הם יוכלו אותנו כארוחת ערב, ויקנחו עם מושיקו הסוהרסן ששתה שיקוי פולימיצי והפך לתלמיד תמים כביכול שחייו בנויים משניצלונים חסרי חיים בשם שניצלקה שמטרתם העיקרית היא להשתלט על העולם. בקביק יחנק כשהוא ינסה לבלוע את דובי. דובי יאכל ע"י ווינקי. ווינקי תיזרק מהאזריאלי ע"י קריצ`ר. (כי היא בוגדת) סוף הספר-פיסקה אחרונה: הנבואה התגשמה. אדון האופל מת. המין האנושי הוכחד ע"י שני חצילים מזמרים, ורק אחד נשאר בחיים. היחיד ששרד. ההוא שהוריו גיהצו לעצמם את האצבעות 3 פעמים. הנבחר.קריצ`ר-הגמדון שנשאר בחיים.הדבר היחיד שנשאר כרמז קל למה שאירע על כדור הארץ, הוא סימן קטן, שנוצר אחרי שחצ`קון קטן על אצבעו הקטנה של הנבחר התפוצץ. והסימן הוא-צלקת. ה-סוףףףף......... מה דעתכם?...