טוב, אני לא אגיד את המילה האחרונה
ש שחקנית חדשה New member 31/7/01 #27 איכססססס איזה דביקים אתם!! אוףףףףףףףף חיבוקים נשיקות נוווווווו מתי מתחיל התכ´לס??? שחקנית רוצה גם
ש שחקנית חדשה New member 31/7/01 #29 מתייצבת?... ועוד איך........ מתייצבת בפקודה, בדום מתוח!! אולי בעצם ב.. עמוד נוח?... שחקנית לא רק לא בוחלת אפילו בוחשתתתתתתת
מתייצבת?... ועוד איך........ מתייצבת בפקודה, בדום מתוח!! אולי בעצם ב.. עמוד נוח?... שחקנית לא רק לא בוחלת אפילו בוחשתתתתתתת
א אופנוען101 New member 1/8/01 #31 ציות זה חשוב... זאת גם התחלה... עוד לפני העמוד תתחיל השימחה ואם אילה אותך תייצב יענג הדבר על גבול הכאב אופנוען שרוצה לתת פקודות חדשות ומקווה שיצרפו אותו לשבוע הבא...
ציות זה חשוב... זאת גם התחלה... עוד לפני העמוד תתחיל השימחה ואם אילה אותך תייצב יענג הדבר על גבול הכאב אופנוען שרוצה לתת פקודות חדשות ומקווה שיצרפו אותו לשבוע הבא...
ש שחקנית חדשה New member 1/8/01 #33 דיבורים דיבורים אני פה הלילה עוד לא נגמר נווווווווווו מי גומר ראשון?.. שחקנית מחפשת לגמור
א אופנוען101 New member 1/8/01 #34 השבוע אני אולי בדואט... הכנתי כבר את הפספורט... אופנוען שרוצה לטייל במדינה השכנה
ש שחקנית חדשה New member 1/8/01 #36 לא יודעת דואט אני רואה פינה.. וכשאני רואה פינה, אני שוכחת הכל. יש משהו בפינות שעושה לי את זה.. הצפיפות, הדוחק...... שחקנית רואה את הפינה....
לא יודעת דואט אני רואה פינה.. וכשאני רואה פינה, אני שוכחת הכל. יש משהו בפינות שעושה לי את זה.. הצפיפות, הדוחק...... שחקנית רואה את הפינה....
א אילה. New member 1/8/01 #37 תארי לך מה קורה כשיש גם פינה וגם ראש... אוחחחח! יהיה לזה סוף??? אילה מראש פינה
ש שחקנית חדשה New member 1/8/01 #38 ותשימי לב שתמיד אבל תמידדדדדד אנחנו שתינו בפינה.. שחקנית מניחה אבן פינה
א אופנוען101 New member 1/8/01 #39 תשימי לב אכן... מה שתיתם בפינה?<קולדה> אופנוען שרוצה למשוך לאמצע החדר במיוחד אחריי שתשתו טוב...
ש שחקנית חדשה New member 1/8/01 #40 רגע.... לאט.... תן לנו את הפינה קודם, את החום, את הצפיפות, והדוחק... נתפנק על הפינה, נתחזק אותה, ואחר כך נעבור לאמצע!! שחקנית מקפיצה טקילה
רגע.... לאט.... תן לנו את הפינה קודם, את החום, את הצפיפות, והדוחק... נתפנק על הפינה, נתחזק אותה, ואחר כך נעבור לאמצע!! שחקנית מקפיצה טקילה