סופטי הפתעת אותי... או שזו את, שרון? של מי היד הזאת??? תפסיקו! זה טוב! אילה כחולה לה לה
א אילה. New member 28/7/01 #1 סופטי הפתעת אותי... או שזו את, שרון? של מי היד הזאת??? תפסיקו! זה טוב! אילה כחולה לה לה
י יערית New member 28/7/01 #2 ידיים......לא יד.... של כולם.. תראי אילה את כבר לא חשה בטוב, תרגעי זה רק זמני..תהני,תמלאי את תפקידך על הצד הטוב ביותר, ואולי תקבלי סוף שבוע באום שרשר.... יערית.
ידיים......לא יד.... של כולם.. תראי אילה את כבר לא חשה בטוב, תרגעי זה רק זמני..תהני,תמלאי את תפקידך על הצד הטוב ביותר, ואולי תקבלי סוף שבוע באום שרשר.... יערית.
א אילה. New member 29/7/01 #3 אפשר באבו שרשר? ואם כבר, אז למה שרשר? מה רע באזיק? או שניים? אילה במצברוח משחקי
ש שחקנית חדשה New member 29/7/01 #6 וואלה?? שוב פעם??? בטוח יש לך קשרים בהנהלה. תגידי, את יושנת אצל סופטי מתחת לשולחן?... לא, רק רציתי לדעת..
וואלה?? שוב פעם??? בטוח יש לך קשרים בהנהלה. תגידי, את יושנת אצל סופטי מתחת לשולחן?... לא, רק רציתי לדעת..
י יערית New member 29/7/01 #8 אתן יושנות????? מה זה המילה הזו????? מגעיללללללללללל לייייייייי אתתתתתתתת הנשמה!!!!!!! סופטי יצא לפגרה אני חושבת שכולכן זקוקות לפגר אחריו... יערית-מציינת שאום שרשר זוהי אילת של פעם
אתן יושנות????? מה זה המילה הזו????? מגעיללללללללללל לייייייייי אתתתתתתתת הנשמה!!!!!!! סופטי יצא לפגרה אני חושבת שכולכן זקוקות לפגר אחריו... יערית-מציינת שאום שרשר זוהי אילת של פעם
ש שחקנית חדשה New member 29/7/01 #9 יערית לא לקחת ללב, רק לגרון!!!! שחקנית צמודה לאילה מלקטת פירורים.....
י יערית New member 29/7/01 #11 בקושי עד חצי הלשון.. את מבקשת לגרון? ומדוע את מסתפקת בפירורים? מראה משהו על אופייך חמודה? תקחי הכל או לא כלום! יערית.
בקושי עד חצי הלשון.. את מבקשת לגרון? ומדוע את מסתפקת בפירורים? מראה משהו על אופייך חמודה? תקחי הכל או לא כלום! יערית.
ש שחקנית חדשה New member 29/7/01 #13 מותק זה תמיד הכל, בגדול ועד הסוף!!!! שחקנית משנה עורה הופכת למורה. יערית, "מה זה המילה הזו????" "הזו?????" חחחחחחחח שחקנית משחקת עם פירורי אותיות...
מותק זה תמיד הכל, בגדול ועד הסוף!!!! שחקנית משנה עורה הופכת למורה. יערית, "מה זה המילה הזו????" "הזו?????" חחחחחחחח שחקנית משחקת עם פירורי אותיות...
י יערית New member 29/7/01 #16 אויש כמה שאת מתוקה... תנסי מכה מתחת לחגורה בסגנון אחר... זה כבר תפוס! יערית-מחלקת גוגאים בחינם.
ש שחקנית חדשה New member 29/7/01 #14 אממממ אמממממ אפשר גם על שתיים בעמידה וכןןןןןןןןןן בפול גז...... שחקנית משתעשעת בגז, שאולי תדליק ת´אש...
אממממ אמממממ אפשר גם על שתיים בעמידה וכןןןןןןןןןן בפול גז...... שחקנית משתעשעת בגז, שאולי תדליק ת´אש...
א אופנוען101 New member 29/7/01 #17 אממממ אמממממ שחקנית חשבתי שאת מכופפת ואוספת פרורים ואם האש נדלקה אפשר גם כך... אופנוען שנמצא פה מוקף פירורים ומתכופפות
אממממ אמממממ שחקנית חשבתי שאת מכופפת ואוספת פרורים ואם האש נדלקה אפשר גם כך... אופנוען שנמצא פה מוקף פירורים ומתכופפות
א אופנוען101 New member 30/7/01 #18 פול-גז... מענין שפול זה מאכל שתוצאותיו הם גז אבל לא ידעתי שניוטרל סובל מזה