אני עוד יכולה לשמוע את קולות הרוח לוחשים באזניי מתדפקים על דלתותיי ללא מרגוע מצלצלים בכל פעמוניי נושאים את קולות אהבתך עד אליי ואני נושאת אליך כפיים מפלסת עצמי לזרועותיך בין סופות מסמאות עיניים להשתלב בחייך בסופו של דבר אגיע עד אליך.
חיוך דק ורגוע. מבט שקט ושליו. מטיילים יד ביד לאור הירח. לאורך שבילים מוארים. שמים כחולים בוהקים אלפי כוכבים נוצצים קצף גלי הים ורחשם הלוחש. שכן מברך לשלום בניע ראש . חתול מנומנם על הדשא יודע שלא ניגע בו לרעה. ריח הבושם שלך ...בחשכה עוד רגע נשוב אל חדרנו..... נידלק בסערה..
חוגגת יום הולדת. ובחצות בדיוק כשרוח ים תנשב ומים יכסו את גופך עענגך. ללילה אחד תהיי כ
ה ואני כעבד אהיה לך. נתחיל עם בקבוק סוביניון אדום שאותו נשתה ונלגום..עד תום. אשכיבך על החוף ואצלול לתוכך עם פי הרטוב. לשוני תדבק לתוכך המתוק ופי ירווה מנקטרך. אלקק את כל גופך ואחדור לכל חור כפי משאלתך. אקח אותך למים ואמשיך ואחדור עד יעלה האור. זאת אעשה לך כי את ה
כוס יין שרדונה אדום יבש מחליק בגרוני הופך את האפילה לפסים של כסף שזורים באפור שערך. כוכבי מרום משיקים זוהר בוהק נצנוץ אחרון לפני שקרני שחר ישטפו בועות של שיכר. ציפור לילה תשיר במעופה צלילים מרחפים למקסם משכר של יין ואהבה באווירת ליל אחרון של קיץ יוקד.