אהבתי את סופה היא מקלחת מעולה למכונית מלוכלכת
נכון, והכי אוהבת למרות שלא רשום, אין פקקים,אהבתי את סופה היא מקלחת מעולה למכונית מלוכלכת![]()
יש ישנכון, והכי אוהבת למרות שלא רשום, אין פקקים,
אכן יש, הגעתי הבוקר לתל אביב בחצי שעה, בדרך כלל לוקח לי שעה ומשהו, בחזרה למרות ה"סופה" הייתי בבית תוך חצי שעהיש יש
אנשים פוחדים לצאת מהבית. נסעתי אל ספק הירקות-פירות. מגרש החניה שלו בד"כ מלא עד גדוש, יש סדרן ולפעמים 2 שמנסים למצוא מקום ללקוחות שמגיעים, לפעמים צריך לחכות כמה דקות. היום היו מכוניות אולי ברבע מהמגרש, חניתי ממש קרוב לסככה. בפנים היה קל ופשוט לתמרן את העגלה ולבחור תוצרת. הרבה פעמים בגלל העומס בחנות אני משאירה את העגלה בפינה צדדית ומביאה אליה כל פעם מוצר, היום העגלה היתה לצידי כל הזמן בלי צפיפות ובלי לחץ. בקופה היו יותר כאלה שמחשבים את המחיר מאשר לקוחות.נכון, והכי אוהבת למרות שלא רשום, אין פקקים,
שיפחדו, ולא יהיה קלאנשים פוחדים לצאת מהבית. נסעתי אל ספק הירקות-פירות. מגרש החניה שלו בד"כ מלא עד גדוש, יש סדרן ולפעמים 2 שמנסים למצוא מקום ללקוחות שמגיעים, לפעמים צריך לחכות כמה דקות. היום היו מכוניות אולי ברבע מהמגרש, חניתי ממש קרוב לסככה. בפנים היה קל ופשוט לתמרן את העגלה ולבחור תוצרת. הרבה פעמים בגלל העומס בחנות אני משאירה את העגלה בפינה צדדית ומביאה אליה כל פעם מוצר, היום העגלה היתה לצידי כל הזמן בלי צפיפות ובלי לחץ. בקופה היו יותר כאלה שמחשבים את המחיר מאשר לקוחות.
כולה מעיל עמיד לגשם שאפשר לי להגיע מהרכב למחסן הירקות. למה לפחד מגשם?
שיפחדו, ולא יהיה קל![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.