סופגניות וקלוריות

סופגניות וקלוריות

זהו, סופית, היום בלי סופגניות ולביבות.יו, איך עוברים את החג הזה בלי להוסיף סופגניות להיקפים ?

מכיוון שאני לא יודעת לספור

אני לא נוגעת בדברים האלה. ככה יותר קל - תרתי משמע.

ben3211

Member
צודקת, באמת שמתם לב שכל החגים שלנו

עמוסים בקלוריות? ראש השנה... דבש, עלק תפוח. סוכות... שבעת המינים. מין אחד לא מספיק? חנוכה... פחזניות ממולאות בריבה תחת מסווה של סופגניות מטוגנות. פורים... אוזני המן, למה לא מסתפקים רק בתנוך שלו? שבועות...יקח לך שבועות להפטר מכל הגבינות עטירות שומן שטחנת. פסח... מצות, שאינן "יורדות" בבית הבליעה אלא אם כן אתה מורח אותן בשכבה נדיבה של ממרח שוקולד, או חמאת בוטנים. מה זה זה? אני מתחיל לחשוד שמרזי מורית חתמו על עיסקה סודית עם אלוהים, עוד לפני המבול.

לא רק בחגים.

ומה בחתונות,בריתות,בר מצוות ,ימי הולדת וכו' ארוחות שחיתות וכמה אוכל נזרק?... מכירה בעלי אולמות שתורמים מה שנשאר למשפחות נזקקות. ואחכ'......צריך לעשות דיאטה.

טוב.......אבל שים לב שלפני

כל חג יש איזה צום לאיזון

ben3211

Member
אז מה? אחרי הצום אני מאד מאד רעב.

חחח מצחיקה, לפני כל חג יש צום? למה לא צמים לפני חתונה למשל? מעין יום זיכרון לפני חגיגת העצמאות.

מה???????

חתן וכלה אמורים לצום ביום חתונתם.ככה מגיעים מעולפים לערב הגדול.

mamaWitch

New member
היהודים והאיטלקים

עולמם סובב סביב אוכל "למה אתה לא אוכל?" (בטח, חיסלתי רק חצי חלה... שתי מנות עוף, אורז, שעועית וגד בין לבין...) אתה נראה רע (ברוך השם, השבוע לא עליתי עוד שני קילו, אני רק 118) קח קצת פסטה מותק, לא תהיה שבע (לא........... שתי המנות קודם לא מילאו את הקינד) וכו' באירועים אנחנו משתדלים לעלות זה על זה, במה? באוכל. בהתכנסויות ששי בערב המארחים לא מכינים משחקי חברה, נושאים מעניינים לשיחה. ל---אאאא...
השוורצמנים שמו 2 עוגות, בורקס ופיצוחים והגישו יין אדום. אנחנו חייבים לשים פיצות אישיות וקנפסים... ואחרי חתונה? המוסיקה הייתה נפלאה? לאאאאא... הכלה נראתה מקסימה... כן, חצי דקת שיחה... העיצוב המדהים שהכלה טרטרה עליו את כולם? מי בכלל ראה? אבל.... "תגידי, מה זה היו הדברים הקטנים האלה? דוגמאות מזון?" לא היה מה לאכול... אפילו לא חומוס..." או לחילופין (בפירגון נדיר "וואו... האוכל היה משהו..." יענו החתונה הייתה מוצלחת... בקיצור.... כך הם חגי ישראל ואת הצומות לפני - רובנו לא מקיימים ומי שכן דואג להאביס עצמו במפסקות למינהן מחשש רעב ולפצות את עצמו אחרי... ו
? לא משתגעת על זה מי יודע מה... מגיעה בד"כ ל1-2 בשנה באירועים או משהו (עם וניל או קרם קפה בד"כ) (אה... כן... ובד"כ אני צריכה להכין אותן...) השנה לדעתי לא נוגעת בסופר הקרוב לביתי העכשיווי יש כנראה בעיית אוורור... המאפית ממש ליד הכניסה וריח טיגון הסופגניות... בררר... אותי זה גמל. אבל
תהנו יקיריי, עוד 4 נרות ובטובי שבט אוכלים מזון בריאות

למעלה