סוף שנה !

אני..

אני סיימתי את כיתה ז עם ממוצע 94 ...במתמטיקה :96 אנגלית: 90 וזה בעיקר חשוב !.. קיבלתי ספר על הצטיינות !!.. אני שמחה יש חופש !... וזהו מה עוד.. אין לי כוח להעתיק את כל התעודה אז ככה !.. הכול מעל 85 חוץ מפיסיקה שאני מאוכזבת כי יש לי 85!.. אז חופשה נעימה ותספרו!

ר ו י ת 14

New member
גם אני סיימתי היום כיתה ט' ../images/Emo9.gif

שנה הבאה כיתה י' ועוברים לחטיבת העליונה {באותו הבית ספר } ויש לי בגרות מלאהההה
התעודה הייתה יחסית בסדר
קיבלנו ספר מחזור מאוד יפה וגם מתנה זה וילון מחרוזים אבל לא אהבתי את החרוזים בעעעע
בהצלחה בשנה הבאה לכולם

Morysan

New member
תודה גם לך ^^

וגם אני עוברת לתיכון...ככה עשו בבית הספר..חח.. הפכו את ז' ח' לחטיבה ו מ ט'- י"ב תיכון ^^

הועתק מפורום פלוריסיינטה: ../images/Emo185.gif

אני מסיים ב30.6: אני בעצם מסיים מחר (אחרי המסיבת סיום של כיתה ו' לא צריכים לבוא) אבל הבי"ס המעצבן הזה נותן לנו חבילה ענקית עם מתנות,זיכרונות,ספר מחזור וכו' וכו' ולא יכול לשים שם תעודות,אז את התעודות אני מקבל רק ב-30.6..לא נורא,משנה הבאה

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifחההההה סוףסוף../images/Emo9.gif

כמה חיכיתי לרגע הזה;[

Double U

New member
סיימתי כיתה ח'../images/Emo9.gif

היה נחמד מאוד היום. רק עכשיו הבנתי כמה שיש לי כיתה טובה. אומנם אני לא חבר של כולם. חלק פאקצות, חלק טמבלים, חלק חנונים וחלק עם אובססיות, אבל ביחד אנחנו כיתה. כיתה שיש לה את המאפיינים שלה וכיף להיות בה.

עוד שניה אני עומדת לבכות.....

סתם... אבל כתבת משפט חזק! מי פה עולה לכיתה ט'? (גם אני עולה לכיתה ט'...)

NOAL GORILAZMAN

New member
חחח חברה אני סיימתי יב' השנה

אני לא מאמין שאני הכי זקן בפורום
ברוך השם סיימתי השנה יב' אחרי 12 שנים מרגיזות(אבל מהנות בחלקם) אל תדאגו זה יעבור מהר בעיקר ל Super Chuly את תראי שאת לא תשימי לב וכבר את תהיי במסיבת סיום/נשף ומיד אחרי זה צבא/שנת שירות אז אני מציע לך להתחיל כבר עכשיו להנות עם השכבה והכיתה כי אחרי זה זה יחסר לך מאוד

למעלה