סוף שנה !

BeTuSh225

New member
אני עולה לט'!!חח

יופיייייייייייי יופיייייייייייייי יופייייייייייייייייייייייי ואבי קורניק כוסוווווון

בלעע..

סיימתי היום כיתע ח'.. בלע ומנהלת הבעעעע שלי באה וחיבקע אותי עם כל השומנים שלה.. אכלתי עוגיה מסכנה ודיברתי עם חברותי.. ופתאום היא באה...תאכלי תאכלי את לא תשמיני אם אני אוכל אני אשמין..(את כבר שמנע י'בעע) מש'ו כזע.. בזמן שהיא המשיכה למחוץ אותי..ילדע מסכנה שכמותי.. "את לא עוברת בצפר נכון?" (אחרי האיומים שלי היא באה והתחנפה.. בגלל זע הייתי צריכע לסבול ת'חיבוק הזע.. *בוכה**בוכה*)ואני: אולי..(העיקר שהיא כבר תעזוב אותי*ממשיכה לבכות*) למע? .. ואז הבנתי שאני יכולע לנצל ת'התחנפות הזאת חעעח ויש לי מטרה.. כי ליזע הזונע(טוב את זע לא אמרתי.. כמעט אמרתי) לא רוצע להעביר חברות שלי לכיתע שלי.... (חעחעח מע תעשי עכשיו מנהלת טישפע?) את מי? היא ששאלה.. בלע הם בדיוק היו שם.. אז הצבעתי עליהם.. ואז היא התחילה לגמגם.. ח'9 מלאה.. 40 ילדים.. ילדים עוברים מהכיתה
..אמרתי.. והיא המשיכה לגמגם.. עדיין לא ישבנו על ההרכבים של הכיתות.. ובלע בלע בלע ועז התחמקתי ממנה במהריות... חויה כזאת היא אפשר לשכוח *ממשיכה לבכות* הייתי חייבת ללכת להתקלח עדיין הרגשתי את מגע השומנים שלה מוחץ אותי.. אבל לא היה לי כוח
טוב הוצאתי הכל!!! בלע.. בסך הכל.. התעודה שלי..... גרועה.. חוצ מאנגליתת.. קיבלתי 70!!! גאד ואני נשארת בהקבצה א'!! אני גרועה באנלגלית!!! המורה הזאת פשוט מותק!!! הממוצא שלי מש'ו כמו 57.. בלע סוגדת למי שקרא את הכל.. =]

למעלה