סוף שנה

סוף שנה ../images/Emo187.gif

אוטוטו ושנת 2006 נושקת לנו לשלום ומצטרפת לחברותיה, השנים שעברו וחלפו. שנת 2007 כבר עומדת בפתח - מסתרקת, מתאפרת, לובשת את מיטב בגדיה והנה תיכף היא נכנסת בדלת... אם אתן מסתכלות על עצמכן אחורה לעברה של שנת 2006 מה אתן מרגישות ? מה תשלחו יחד איתה ולא תרצו שיחזור ? מה תחזיקו בכוח ותמשכו איתכן לשנה החדשה ? האם הצלחתן להשיג דבר מה עבורכן במהלך השנה החולפת ? ספרו לנו ושתפו על 2006 היוצאת, ו- 2007 העומדת בפתח - מה אתן מבקשות להשיג לעצמכן השנה ?

טל30י

New member
happy new year ../images/Emo24.gif

ובכן.. ב-2006 קרה דבר מצוין-התחתנתי. זה היה דבר ממש גדול ונפלא ושיפר בהמון את חיי מכל הבחינות. גם בעלי מחזיק בדעה הזו אני מקווה (בשבילו :). בנוסף עברתי ניתוח חשוב שהביא לי המון פרופורציה על החיים והמון רגשות מכל הסוגים, שאני עדיין מתמודדת איתם. הרגשתי שאני מתפתחת מבחינה אישית, עובדת על הנושא של קבלה והכי חשוב מתמקדת בנושא של נתינה. זה מדהים כמה זה כיף לתת לאחרים וכמה זה ממלא. שולחת חזרה את חוסר הסיפוק בעבודה, רוצה משהו טוב יותר עבורי-עם נשמה, עם ערך מוסף ולא מחשב ותקתוקים משמימים. רוצה משהו סופסופ בשבילי שאוכל להביא את עצמי. מאחלת לעצמי להמשיך במגמת צמיחה, להתחיל לכתוב כמו שאני רוצה, להביא את היצירתיות למקום גבוה בחיי, לעבור דירה , להקשיב לאינטואיציה ולא לתת כ"כ הרבה מקום לדעות האחרים ,ובקיצור לחיות במלאות ובשמחה. מאחלת לכן נשים יקרות את כל מה שתרצו לעצמכן, והרבה סבלנות לפסוע בדרך בקבלה ובתודה על כל יום שעובר. שנה נפלאה !!!

מזל טוב ../images/Emo65.gif

עם כל העבודה שלי במסיבת רווקות ועם עצם העובדה שהחתונה שלי היתה לפני 13 שנה בקירוב, איך בא לי עוד פעם !!! ממש כיף להכין את כל החתונה, נהנית מכך ?? כיף לקרוא את שאת כותבת, אם על מה שהיה ואם על מה שאת מאחלת לעצמך. אני מזכירה, שאנחנו כאן בשבילך - להיות ולתמוך בשלבי הצמיחה שלך. יישר כוח יקירתי !!

טל30י

New member
תודה ../images/Emo140.gif

גם לי בא עוד חתונה ורק עברה חצי שנה..זה כ"כ כיף להתכונן..עשינו חתונה קטנה וסבבית ומה שכיף שכולם מתרגשים ואת מרגישה כזאת כלה, ולכלה מותר להתפנק בהכל, טוב,כמעט הכל...גם ירח דבש בא לי שוב ! הכנו את החתונה בערך חודשיים ולדעתי זה היה מספיק, נראה לי מוזר ההכנות שנמשכות שנה ויותר, אבל כנראה זה מעצים את הכיף. מה שכן, זה טס כ"כ מהר ואז נשאר להתענג על התמונות.. תודה ושנצמח כולנו בכמה שיותר הנאה. ושיהיו לנו מסיבות מלאות שמחה ואוכל טוב והרבה אלכוהול כמובן :)

nataly36

New member
לי דווקא לא בא עוד חתונה!

למרות שזה היה מזמן, ובהחלט אני שמחה על עצם העובדה שהתחתנתי - האמת שאני כיום הרבה הרבה יותר שמחה מאז. אז חששתי מאד, מה גם שבעלי התפתח (לטובה) במהלך השנים וכך גם אני - כך שהמערכת היחסים שלנו העמיקה מאד, הרבה יותר כייפית... אבל עוד חתונה במובן של עוד מסיבה - לא. תודה!!!! ממש מוותרת על התענוג המפוקפק. אני גם חושבת שאנשים, גם אם הם קרובים - ובינינו, מחצית המוזמנים הם כאן משום שחשנו חייבים להזמין אותם ולא בגלל שזה ממש משמח אותנו...... בכל אופן, המוזמנים לא ממש מבינים וחשים את מה שאנחנו חשים את מה שאנחנו שמחים בגינו.... מרגישה שזה משהו אישי מאד. בכלל לא מתאים לי הטקסיות וההומניות שבזה. לא יודעת להסביר.

דווקא במסיבה חוזרת

זה הרבה יותר אינטימי... לא מזמינים את החברים של ההורים ואת כל אלו שלא נעים מהם לא יודעת, המחשבה הזו עושה לי מרגש ומגרה נורא !!

בעוד שלושה חודשים נחגוג 13 שנות

נישואין - בר מצוה ! נורא בא לי לעשות איזו מסיבה שכזו - כמו שעושים בארה"ב, חידוש נדרים קוראים לזה. מרגש כל כך, לא ככה ? בעלי אומר שאני מופרעת, אבל לי ממש מתחשק ואולי אני באמת אעשה את זה. רוצה לשים לנו תמונה ???

המונשרי

New member
סוף סוף....

שנה קשה עברה על כוחותינו. זו אחת השנים שאשתדל לשכוח - ולו רק בגלל המלחמה שאיימה על עצם קיומי ושלומם של קרובי. על כך נאמר : " תכלה שנה וקללותיה". יחד עם זאת צמחתי השנה גיליתי בי דברים ויכולות. מרגישה שאני מתרככת עם השנים, נעשית יותר מפוייסת עם עצמי ועם אחרים , לא ממהרת לשפוט , גיליתי שיש מה ללמוד מכל אדם - ולא משנה גילו או מעמדו. מה אחזיק בכח לשנה החדשה - את הקשר עם האנשים שיקרים / חשובים לי. מה אני מבקשת להשיג לעצמי? לא לאבד את חוש ההומור והראש הצעיר- לצחוק כמה שיותר , ובעיקר להצליח. נ.ב ומה שבכי חשוב ללמוד לא לקחת ללב.

אמן ואמן המונשרי !!

שלא תהא עוד מלחמה - מה זו השטות הזו שבקיץ תהא מלחמה נוספת ?? מאיפה זה בא ? אין לי מושג !! אני רק יודעת שכולם מדברים על כך שחלילה בקיץ מלחמה נוספת... ? לפעמים דווקא מתוך הקושי והכאב אנחנו צמחים וגדלים ומגלים על עצמנו דברים שלא ידענו קודם לכן, שאנחנו מסוגלים להם - וזה כל כך חזק עולה מתוך המשפטים שכתבת כאן. לא לאבד את חוש ההומור - חשוב מאוד . ולא לקחת ללב - עוד יותר חשוב ! שתגלי את הנוסחה ספרי לי, חחחחחח

../images/Emo139.gifסיכום שנתי ../images/Emo113.gif

האמת שאני בד"כ עושה סיכומים כאלו בחודש תשרי בתחילת השנה העברית ובגלל שנולדתי בסוכות יש לחודש הזה יותר משמעות מבחנתי מבחינת התבגרות , השגים , וכו' אבל יאללה : 2006
קודם כל עשיתי בה את הבלתי יאומן מבחנתי שיפרתי בגרויות והתחלתי ללמוד לתואר ראשון סוף סוף בגילי המופלג ( אחריי שחשבתי שלעולם לא יקבלו אותי לאונברסיטה והכי חשוב ניצחתי התלבטות אחת גדולה והחלטתי מה אני רוצה ללמוד ) מה אני אשלח איתה ?
אני מניחה את העבודה שעבדתי בה בקיץ את הניצול היחס המשפיל וההתנהגות הכללית שהייתה שם לעובדים ואת כל העבודות שהן בסגנון שלה אבל אשאף
לעבודה מספקת טובה עם יחס אנושי תגמול כספי הולם ודבר אחרון אחרון חבייב משהו שקשור בספרים וספרות . מה אני שמחה שהשגתי ?
אחריי תקופה לא טובה עם בן הזוג שלי ומריבות רבות חזרנו אחריי ששוחחנו על הדברים והבנו מה מפריע לנו אחריי ששמרנו הכל בבטן והיינו בערך
למדנו לתקשר אחד עם השני
כמו כן השנה אני שואפת למצוא זמן לעצמי לקרוא ללמוד ולהתעשר מבחינה רוחנית להשלים תהליך שאני עוברת ובו אני לומדת לסלוח ולהתחבר יותר עם אנשים וכמובן אני מאחלת לי למשפחתי ולכולם רק בריאות ואושר ומבחינה מדינית כמובן שאני מקווה שיחזירו את החיילים החטופים כמה שיותר מהר שהם בריאים ושלמים ושלא יהיה המשך למה שהיה בקיץ בצפון

מה בחרת ללמוד ?

בתור חובבת המילה הכתובה מסקרן ואתי - מה ספרים וספרות. לא הבנתי או פספסתי את שכתבת בנושא. ברכות ואיחולים על מציאת דרך הזהב בינך לבין בן זוגך - תקשורת טובה היא הבסיס לכל. לעתים אני מרגישה שהתקשורת ביני לבין בן זוגי היא זו שצולחת את כל המשברים שאנחנו עוברים הדרך...

תשובה להילה בסגול ....

כרגע אני לומדת מידענות ואמנות יהודית ( אבל בעקרון לומדים את הבסיס לאומנות לכל תקופותייה על מנת להבין את ההשפעה על האומנות היהודית ) לגביי מה שרשמתי על ספרים וספרות - אני בשאיפה שהעבודה שלי בעתיד תהיה קשורה לספרים נגיד ספרייה עירונית חנות ספרים עיתון שקשור לספרות מבקרת ספרותית עורכת לשונית משהו באזור ..........

וואו זה כל כך מעניין

האם את לומדת לשם הענין או לשם עבודה ? אין ספק למעשה שהידע הזה יכול לתרום לך רבות בעבודה הקשורה בספרים וספרות. בהצלחה !! זה נפלא ונהדר ללמוד את שאוהבים כל כך ובכלל שאפשר לעבוד בכך ולהתפרנס בעתיד. יישר כוח יקירתי.

גם וגם ...

בעקרון רציתי אומנות ותמיד רציתי להיות ספרנית או לעבוד במשהו שקשור לספרים אני מקווה בעתיד שהבחירה שלי תוכיח את עצמה כי אם אני מדמיינת את העבודה האידיאלית בשבילי אז בהחלט אלו שני מרכיבים שממש ממש קיימים בה

אין טוב בלי רע

ולדעתי אי אפשר לצמוח מבלי להבין את הפחות טוב שהיה... היום ממש לפני כשעה הצלחתי להבין דברים מתוך הכי רע שרק אפשר. מתוך כך שעמדתי בפני השוקת, הסתכלתי פנימה והבחנתי.

דגנית

New member
אני לא ממש בטוחה לגבי טוב ורע

כי מה שנראה לי מאוד רע ברגע מסוים נתון יכול להיות הצלה במבט של הזמן שחולף. (בטעות כתבתי הצלחה.. אולי גם) השאלה היא איך מתמודדים עם ה'רע' בזמן שהוא מתרחש, בכאן ועכשיו כאשר מתמודדים. איך מתמודדים. ואחר כך.. איך ממשיכים הלאה ומה למדתי מאותו קושי. אם.. שאלת את השאלה, וניסיתי להסתכל על שנה מחיי כמבט מהצד ולא מצאתי שעשיתי משהו מעניין בה.. זה קצת מציק. קצת חבל. מצד שני.. איך הצלחתי לשכוח שלמדתי, והוצאתי תעודת הוראה.. מה שמילא את כל מהותי בשנה החולפת. ואולי שווה לשבת עם עצמי, ולעשות לעצמי איזשהי רשימה של דברים שאני רוצה להשיג בשנה הקרובה, או בתקופה הקרובה או אולי בחיים בכלל.. כדי לדעת שאני גם עושה משהו ולא סתם קמה בבוקר וחיה עוד יום. מתסכל משהו. עוד לא ממש מצאתי את מקומי בעולם הזה, והדרך מעייפת. (ואז אני עוצרת... ומביטה על הכוכבים, ומריחה את הפרחים..)

למעלה