סוף שנה! מוחעחע!

Nittle Grasper

New member
אני אעתיק את זה לפה @@~ ~>

אממ.. אזהרת מגילה? 0.0 במקום הסיכום שנה המסורתי הביאו לנו דף מקופל כזה שמעבירים בכיתה וכותבים ברכות אומשו XD הברכה ה"קבועה" יחסית לאנשים שלא היה לי מה להגיד להם יותר מידי הייתה "שיהיה לך בהצלחה שנה הבאה ותהנה/י בחופש!" ועוד כל מיני תוספות, תלוי למי כתבתי :p וידידה שלי הביאה חולצה לבנה ולבשה אותה, וכתבו עליה בלורדים כל מיני ברכות XD מקורית P: וידיד שלי שתמיד אנחנו משגעים אחד את השני כתב לי שם "מצטער על כל ההצקות" XDDDDDDDDD באלי עוד קרב מים איתו XD *נוסטלגיה* וילד מהכיתה שלי אמר לי ולחברה שלי "רוצות חתימה?" וכתב לי "לירדן, בידידות, *חותם את השם שלו*" XDDDDDDDDD התעודה במתמטיקה קיבלתי 73!!!!!!!!! בפאקינג מואצת שזה 5 יחידות הכי טוב!!!!!!!!! ובבוחן שעשיתי קיבלתי 100!!!!!!! לייק סואו פאקינג מאה!!!!! *התפגרות* והמורה הסבירה לי איך להבין תחומר יותר טוב ושככה אני אקבל 100 עגול *___* הלוואי שאני אלמד איתה, היא המורה הכי טובה שהייתה לי במתמטיקה כל החיים D: המורה לאנגלית כ"כ מפגרת, קיבלתי 95 והיא שמה אותי ב4 יחידות! בורה X_X נמאס לי כבר מהטעויות האלה של הבצפר @_@ אני 10 יחידות בכלל אם לא יותר >< זה תחום ההתמחות שלי ^^" ולא מצאתי אותה כדי לצעוק עליה שיש לה טעות ._. כאילו, 95 ב5 יחידות ממשיך ל5 יחידות, WTF? תמורה למחשבים לא מצאתי כדי לקבל בחזרה את המבחן שעשיתי, אבל לפי הציון בתעודה אני חושבת שהוא לא גרוע כמו שחשבתי D: אוקיי, בפיזיקה אני לא יודעת מה קרה, חברה שלי אומרת שלא הייתי בכל המבחנים של המחצית, ולא ידעתי את זה בכלל ._. והמורה לא אמרה לי כלום, רק בשיעורים "את מבינה את החומר מצויין" ושמה לי פאקינג נכשל!! אני כ"כ מתקשרת לבצפר לערער ולבקש שיפור איכשהו, מצידי לעשות מבחן/בוחן @.@ פיזיקה זה לא קשה, זה מבלבל.. התעמלות. היום גיליתי שחוץ מ2 מבחנים שלא עשיתי כי המורה ביטלה שיעורים כשבא לה ואמרה לי "תעשי שיעור הבא" למרות שאמרתי שאני לא אהיה, מסתבר שלא עשיתי עוד הרבה מבחנים @.@ ככה חברהשלי אומרת לפחות, שלא הייתי חודשיים בשיעור אומשו 0.0 אבלאבל זה לא היה _חודשיים_, זה היה פחות ._." היא שמה לי פחות מ70 >< צרפתית וביולוגיה 90, בגלל המבחנים המזורגגים שהיו לי בשניהם ;; אבל הממוצע שנתי 95, כי בשניהם מחצית ראשונה היה לי 100 D: גם מורות טובות D= אליי, לפחות
תנך 92
מתי למדנו מורשת שיש לי ציון בכלל?
ולמה יש לי מחוייבות אישית במחצית א' שלא היה לנו בכלל? [זאת ועוד, בתעלומות התעודה של ירדן, חלק ט' כרך 2 0.0] טוב, לא נורא, קיבלתי בזה 100 במחצית הזאת
של"ח לא עשיתי כלום, כי הייתי באילת כשהיה אחרי מלא דחיות את הבישול בחיק הטבע @.@ אבל חברהשלי שהייתה בקבוצה איתי שיבחה אותי "ירדן מאוד עזרה לנו עם התפריט והרעיונות יאטה יאטה יאטה.." ^^" אז 85 גם חחח אררר לעזאזל, המחנכת אמרה שרק אם אני אאחר עוד פעם אחת יהיה לי התנהגות ב'. והיא שמה לי ב', ולא הגעתי בכלל לבצפר אחרי היום שהיא אמרה לי את זה, ככה שלא הייתה אפילו אפשרות שאני אאחר @_@ גם על זה אני צריכה לדבר איתם
ובסוף בדרך הביתה פגשתי גם מישהי שממזמן תכננו להיפגש שבמקרה דרך מישהי ששתינו מתכתבות איתה הכרנו כי היא גילתה שאנחנו באותו בצפר XD:D

מית צ'אן!!

איזה כיף לך!!! אני גם רוצה ממוצע 98! התעודה שלי סך הכל הייתה טובה השתפרתי בהרבה ממחצית א' בוא נגיד שהייתי תלמידה ג-ר-ו-ע-ה ברמות!!! הממוצע שלי היה 58 (כן כן אני מתביישת להודות בזה) והיה לי התנהגות ב' אבל במחצית הזאת שיפרתי תממוצע ל 78.5 והתנהגות א'
אני גאה בעצמי!! אני יודעת שזה לא הכי טוב בעולם אבל השתפרתי בהרבה והבטחתי להורים שלי שאני אשפר יותר אני מקווה שנה הבאה להיות על 98!!

Nittle Grasper

New member
כלהכבוד על ההשתפרות~~!!

אני בטח הידרדרתי XP [בהתנהגות כן ._. בגלל איחורים XD]

למעלה