סוף שנה! מוחעחע!

מית צאן

New member
סוף שנה! מוחעחע!../images/Emo119.gif

ספרו איך היה לכם ביום האחרון! (אני ארשום בתגובה כי אני פוחדת שייפתחו לפניי><;)

מית צאן

New member
אז ככה...../images/Emo119.gif

באתי לביצפר... קישקשתי עם חברות שלי... בלה בלה... ואז המחנך אמר שעוברים ישר לחלוקת התעודות כי היינו אמורים לעשות פעילות, אבל בגלל שאתמול עשינו פעילות אז היום לא עשינוD: בקיצור~@@ אני הייתי בין הראשונים, אז קיבלתי ת'תעודה... ממוצע שנתי (של סימסטר א' וב' 98.4 וגם תעודת הצטיינות~!~~~~!!!!! פאקO.O גיליתי שאני חרשניתO___O; אז השוויתי ת'תעודה עם חברות שלי, חיכינו לחברה שלי שהיא בן האחרונים כי שם המשפחה שלה התחיל בפ', וגילינו שהחברה שלי שהשם משפחה שלה מתחיל בפ'- עולה לדוברי אנגלית ותהיה איתי! ייאי! אני לא אהיה בודדה! ויהיו צחוקים- כי היא מטורללת!!! ו...רצינו ללכת ליסודי שאני, שירה, גל ומאי למדנו בו (זה לא משנה לכם השמות, רק בשביל הנוחות שלי), אז אני, נטע, שירה ומאי (גל לא רצתה בסוף) לקחנו את קו 21 והלכנו לביתצפר, רק מה... המנהלת הזונה לא הרשתה לאפחד להיכנס! וזה לא פייר! אני גרה איזה חצי שעה *ויותר* הליכה משם, וחם!!! אז הלכנו לבית של מאי, שתינו מים קרים, ראינו סרט של מרי קייט ואשלי אולסון, שירה הלכה מוקדם ואז אמא שלי באה לקחת אותי ואת נטע^_^ היא הורידה את נטע בבית שלה, והלכנו הביתה^_^ השוויתי עם אחותי הגדולה ציונים (היא בכיתה ט' והיא בכל זאת חרשנית)... והנה אני כותבת^_^ הגעתם לפה? קבלו לחמניית גבינה ללא גלוטן- נאמי*__*

Nittle Grasper

New member
יאמי *~* XD

כבר יש תשרשור של מתן אבל חפיף XD להעתיק לכאן תהודעה שלי משם? 0.0 יא חרשנית ;.; מזלט על התעודת הצטיינות D:

Sakura Kinomoto

New member
קבלי ח"ח על הציון!!!>0<

כוסע גאונית שכמוך!^0^... אני אפעם לא הצתיינתי במשו>> ... DDD::::

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifווואיי היה כיף!

אז ככה היתה שלנו עשתה את שוק פורים בפורים(חכו תבינו שזה מתקשר ואני לא סתם מבלבלת לכם במוח) בקיצור אספנו בשוק הזה 700 שקל אז ביום ראשון הלכנו כולנו עם הכסף הזה ושיחקנו מלא באולינג (הלכו לי הידיים) וזללנו מלא פיצות וקולה והיה טוב אז היום סתם דיברנו על איך הייתה השנה ואני עשיתי לכיתה ספר מחזור (למרות שאנחנו בי"א) לקחנו לכל אחת את התמונה הכי קרועה שלה ושמנו אותה וכל זה ןהמורה שלנו הכינה לנו כל מיני מתנות חמוטות וכל זה והממוצא שלי הוא 83 נו טוב ידעתי שאני סתומה...

BlackEyedSpirit

New member
אממ.... ../images/Emo205.gif../images/Emo54.gif

היה יום ממש ממש רע. התחיל נחמד מאוד, התעוררתי בבוקר עם מצברוח טוב. בסוף היום, קיבלנו תעודות וכאלה, וחברה ממשממשממשממשממשממש טובה שלי התחילה לבכות.. [כי שתי חברות ממש טובות שלי ושלה עוברות לבצפר אחר..] אז נשברתי, ובכיתי. כולם ניסו לעודד אותנו שנשמור על קשר וכל השיט הזה, אבל אף אחד לא מבין שזה פשוט לא יהיה אותו הדבר בלעדיהן. נשארנו בבצפר שעתיים אחרי שנגמרו הלימודים, פשוט עומדות שם, מחובקות, ובוכות. בקיצור - לא היה משו.

BlackEyedSpirit

New member
אה, ובקשר לתעודה ../images/Emo205.gif../images/Emo54.gif

תנ"ך - 85. מדעים - 85. היסטוריה - 90. ג"ג - 80. מחשבים - 100. מתמטיקה - 85. אנגלית - 90. ספורט - 95. חינוך - 90. לשון והבעה - 90. של"ח - 85. ערבית - 90. ממוצע 89. נמ.

Nittle Grasper

New member
אישתי חרשנית :O

תעודה טובה O: *כפיים* ולא לבכות ;; החברה הכי טובה שלי, ובעצם החברה הקרובה היחידה בכיתה שלי עוזבת גם :/ |הזדהות| תיראי שונןאיי אומשו להתעודד ;; אואו דברי איתי אומשו ><

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifאני יודעת איך זה

שנה שעברה שתי חברות ממש טובות שלי שאני איתם באותה הכיתה כבר 11 שנה אבל אנחנו ממש בקשר טוב ואני רואה אותם ממש הרבה אז תשמרי איתם על קשר טוב!

noam3010

New member
היה מאוט נחמט! ^^

הגענו לבצפר (באתי עם קוקיות ואמרו ל שאני ממש חמודה ^^) ואז ירדנו לדשא שם למטה והייתה הופעה ש-2 חברות שלי הופיעו והן הפסידו מלא שיעורים בשביל שתי שורות מסכנות.. XDDD ובהופעה היה גם מערכון אחד ממש חמוד שזה הבנות מכיתת המחול וחלק היו עם בגד גוף שחור וחצאיות צבעוניות וחלק עם כובעים וג'ינסים ועשו ריקוד בנימבנות כזה עם שיר באנגלית של פורטו ריקו XDD והיה מגניף. ואז הלכנו לכיתה ואני וחברות שלי פתחנו את החטיפים ושפכנו לצלחת וכולם באו ולקחו והייתה פקאצה אחת שבאה כל שתי שניות ולקחה עוד XDD ואז קיבלנו תעודות! D: ציונים של מחצית ב': מתמטיקה - 83 ידע ארץ - 95 ערבית - 100 אנגלית - 100 מדע - 100 ספרות - 100 אזרחות - 95 חינוך גופני - 95 היסטוריה - 90

למעלה