אז ככה...../images/Emo119.gif
באתי לביצפר... קישקשתי עם חברות שלי... בלה בלה... ואז המחנך אמר שעוברים ישר לחלוקת התעודות כי היינו אמורים לעשות פעילות, אבל בגלל שאתמול עשינו פעילות אז היום לא עשינוD: בקיצור~@@ אני הייתי בין הראשונים, אז קיבלתי ת'תעודה... ממוצע שנתי (של סימסטר א' וב' 98.4 וגם תעודת הצטיינות~!~~~~!!!!! פאקO.O גיליתי שאני חרשניתO___O; אז השוויתי ת'תעודה עם חברות שלי, חיכינו לחברה שלי שהיא בן האחרונים כי שם המשפחה שלה התחיל בפ', וגילינו שהחברה שלי שהשם משפחה שלה מתחיל בפ'- עולה לדוברי אנגלית ותהיה איתי! ייאי! אני לא אהיה בודדה! ויהיו צחוקים- כי היא מטורללת!!! ו...רצינו ללכת ליסודי שאני, שירה, גל ומאי למדנו בו (זה לא משנה לכם השמות, רק בשביל הנוחות שלי), אז אני, נטע, שירה ומאי (גל לא רצתה בסוף) לקחנו את קו 21 והלכנו לביתצפר, רק מה... המנהלת הזונה לא הרשתה לאפחד להיכנס! וזה לא פייר! אני גרה איזה חצי שעה *ויותר* הליכה משם, וחם!!! אז הלכנו לבית של מאי, שתינו מים קרים, ראינו סרט של מרי קייט ואשלי אולסון, שירה הלכה מוקדם ואז אמא שלי באה לקחת אותי ואת נטע^_^ היא הורידה את נטע בבית שלה, והלכנו הביתה^_^ השוויתי עם אחותי הגדולה ציונים (היא בכיתה ט' והיא בכל זאת חרשנית)... והנה אני כותבת^_^ הגעתם לפה? קבלו לחמניית גבינה ללא גלוטן- נאמי*__*