סוף שבןע..... כבר עבר....

יוקלילי

New member
התכוונתי לתגובת השבדים

כאן באנגליה יש הרבה מהגרים מכל העולם, ועדיין לא התחלתי אפילו לגבש הבנה לגבי הנושא, והרי אני מהגרת מתחילה בעצמי..רק נחתתי לפני כחצי שנה וייקח לי זמן להבין את פוליטיקת הזהויות וההגירה המקומית, לא כל שכן את מקומי.
התשובה שלך מאוד מעניינת, נראה שאת ותיקה במקומך- בתשובתי כיוונתי יותר לתגובה השבדית, ואני מסכימה עם דברייך לגבי הpc שלהם, ורק אחדד שוב שאולי תגובתם של השבדים נובעת מכך שהם חיים בעולם טוב (ובלונדיני..).

forglemmigej

New member
השבדים לא נאיבים

למה הם מקבלים בזרועות פתוחות כל אחד יש לי תשובות שאני משערת שאף שבדי לא יסכים איתן..לפי ההסטוריה של מלחמת העולם השניה שיתוף הפעולה שלהם עם הנאצים האריכה את המלחמה בעוד שנתיים יתכן והם עכשו מכים על חטא ומקבלים את כל הנדכאים , האגדה מספרת שהם גם לא כל כך רצו להציל את יהדות דנמרק ושזה די נכפה עליהם , אותו סיפור קיים בגרמניה הם והשבדים מקבלים הכי הרבה פליטים בפלישה הנוכחית , בבריטניה זה פחות מורגש כי זה אי ולא פשוט להגיע , כל ערב מראים בטלויזיה פה פליטים בקאלה שמנסים להכנס למשאיות שנוסעות לבריטניה רובם נכשלים , אני חושבת שבמוקדם או במאוחר ינקטו ביבשת צעדים כמו שישראל עשתה בניית חומות מסביב לכל מדינה וביטול אמנת שנגן , הלב שלי יוצא אל כל האומללים האלו אבל מקומם הוא במדינותיהם וניסיון לשדרגן למקום טוב יותר , בריטניה היתה מאד גמישה להגירה בשנים הקודמות אבל נראה לי שהאפשרויות מצטמצמות משנה לשנה .

יוקלילי

New member
הסברך נשמע הגיוני

אכן ליבי לפליטים.. יצא לי להכיר ולעבוד עם פליטים בערד לפני כמה שנים וסיפוריהם היו קשים. כואב הלב לחשוב על המצוקות שלהם, אבל אני מסכימה שמדינות אירופה לא יודעות להתמודד כראוי עם הנושא. אולי גם אין מה לצפות זאת מהם...אני לפחות שמחה שהתאפשר לי להגיע לאנגליה , ואכן הדרך להשגת הויזה הייתה קשה ויקרה

תמונה מעלפת

והסיפור על הפלסטר קורע

השבוע שלי

זהו, גם אצלנו היה שבוע אחרון לפני שבוני חוזרת ללימודים. היום היום הראשון ללמודים ואני מאחלת לילדה שלי (שנה חמישית) המון בהצלחה בלימודים ובתחום החברתי.

עם חזרתה של בוני לביה"ס אני חוזרת להתנדבות שלי ולפעילות הספורטיבית שלי, והחיים חוזרים לשיגרה שמבחינתי היא מאוד מבורכת. אני זקוקה ל Me time שלי בדחיפות...

היינו אני ובוני בסליפאובר אצל חברה שלי שהבת שלה חברה של בוני. יש להם אוהל עם שני חדרי שינה שהילדות ישנו בו, ובילו בו כל היום למחרת. כמו כן יצא לנו לטייל כמה פעמים השבוע. רוב הימים היו יפים, למעט היום שגשום מאוד, ואמור להשאר ככה כל היום, חבל שיום ראשון ללמודים מתחיל ככה, אבל ככה זה אצלנו. בגלל זה הכל אצלנו כל כך ירוק, מקסים ומקסימום חצי שעה מהבית והבונוס הגדול מבחינתי הוא שכל כך ריק מאנשים
כמה אנשים רוצים לחיות במזג אויר כזה?
מצרפת לכם כמה תמונות מהטיולים שלנו השבוע, שתראו שאני חיה באחד המקומות היפים שיש.

יוקלילי

New member
שוב הייתי חולה

אבל בעצימות נמוכה והחלמתי תוך יומיים. לא יכלנו לנסוע לטיול של סופ"ש, אבל ננסה לנצל את השבתות האחרונות של אוגוסט לטיול בסביבה. אנחנו גרים בהמפשייר, וקרובים למקומות מאוד יפים מבחינת הטבע וההיסטוריה...השבוע קנינו כרטיסים לביקור בארץ- אנחנו מתכננים לנסוע בסוף דצמבר עד אמצע ינואר- המחירים נמוכים ואנחנו נוסעים עם חברת 'מונרך' שתתחיל לפעול בקווים לארץ בדצמבר. מקווה שתהיה חוויה חיובית. שיהיה שבוע ניעם לכולנו

איך כבר נגמר יום שלישי??

ואפילו לבלוג עוד לא הגעתי
(מאז הגענו בכל שבת העלתי רשומה, השבוע לא. מבאס ששברתי רצף..)
&nbsp
היה שבוע מאתגר רגשית עם כניסת הבנות למסגרות,
וגם מפתיע - בכך שצלחנו אותו בשלום ובכייף בסהכ.
ביום חמישי פירגנתי לעצמי מפגש עם חברתי הטובה (שלגמרי במקרה היגרה לפני שנתיים לקופנהגן...)
נפגשנו בעיירה בערך באמצע הדרך,
5 שעות של קפה וחברה משובחת,
היה שווה כל שקל של הנסיעה היקרה..
&nbsp
סופש היה מוקדש למנוחה נטו.
הייתי זקוקה לזה מאוד..
&nbsp
ולסיום - נולד לי אחיין היום :)
זה האחיין השני שנולד מאז שאני לא בארץ,
מוזר שכזה
(ואל תגלו לאף אחד אבל באחיין ה22 זה קצת פחות מרגש מבראשונים(-;
&nbsp
מזל טוב!

1me too1

New member
מאיפה להתחיל.....

אז בשבועיים האחרונים של הקייטנה הילדון לא רצה ללכת ונשאר איתי בבית, היה מאתגר, נחמד לפרקים וגם מתיש. ואז גיסתי והמשפחה שלה הגיעה, הילדון ככ חיכה, וכמו שאומרים כגודל הציפיה כך גודל האכזבה..... הילדים שלה מתוקים, אבל אני מניחה שהג'ט לג, המקום הזר והאווירה האחרת וכמובן 24/7 עושים את שלהם, ואני מוצאת את עצמי נעלבת בשביל הילדון, אבל משתדלת - כי לא נעים לי, בעלי עובד, כי הוא לא יכול לקחת חופש כל כך הרבה זמן, הימים עוברים אבל יש הרבה עליות וירידות. מידי פעם אני והילדון גונבים זמן שקט בחדר שינה.
בסוף השבוע נסענו לאלף האיים ולחוף עם חול לבן באונטריו - היה נחמד מאוד.
מאחלת לכולן שבוע טוב, נעים, חזרה לשיגרה למי שחוזרת, בריאות למי שלא מרגישה טוב.
ושוב תודה לפרפרית ��

1me too1

New member
כל כך חיכינו לביקור הזה

וזה לא שלא נחמד, אבל שואב המון אנרגיות. 7 אנשים בבית אחד, לא כל כך גדול, מתוכם 3 ילדים בני 7,4,2 מאתגר ��
מקווה שהיום יהיה יותר טוב

נשמע לא פשוט..

לכמה זמן הם באו?
מקווה שגם אם עכשיו לא מושלם הזיכרונות שישארו יהיו מתוקים-מתוקים

למעלה