סוף שבןע..... כבר עבר....

1me too1

New member
סוף שבןע..... כבר עבר....

איך עבר עליכם השבוע? וגם סוף השבוע??
יש לנו מבקרים מהארץ וקשה לי להגיע לפורום, האם משהיא יכולה להחליף אותי בשבוע הבא, ובשבוע שאחרי??

אני אשמח להחליפך-בכיף ובאהבה

איך היה השבוע שלי... הממ.. היה סה"כ שבוע די טוב שנגמר רע, רע מאוד.
היינו בפגישה עם הרופא החדש, מאוד התרשמתי ממנו לטובה אבל כצפוי- לפנינו IVF. הוא אמר שהסיכויים גבוהים אבל הוא צופה כל מיני בעיות ובין היתר רוצה שאעבור היסטרוסקופיה בהרדמה וכל מיני בדיקות לא נעימות...
&nbsp
ולא נתחיל לדבר על ההוצאות סביב זה כי הביטוח לא מכסה

&nbsp
יצאתי ממנו בשוק, ידעתי שזה הכיוון אבל כל המידע הרפואי שנחת עליי פשוט הכניס אותי להלם. לא הפסקתי לבכות כל שישי ושבת-זה פשוט שבר אותי, במיוחד שהוא אמר שגם אם אצליח להיכנס להריון-יש סיכוי שהוא לא יהיה תקין וסיכוי גבוה להפלות בגלל הבעיה שיש לי

&nbsp
בקיצור, עכשיו נכנסים לדרך חדשה ויקרה מאוד...בתקווה שנצא ממנה עם צוציק/ית קטנ/ה.
&nbsp
היינו אמורים לצאת לנופש בסופשבוע ארוך בוושינגטון אבל ביטלנו את הנסיעה, פשוט לא יכולנו להתמודד עם נסיעה לנופש כשאנחנו במצב לא פשוט.
&nbsp
עכשיו אחרי הסדר שעשינו לעצמנו בראש- זה כבר לא נראה סוף העולם...זה עומד להיות קשה מאוד מכל הבחינות.

ולפחות אני בחופש

אומנם כל היום מתרוצצת לסידורים וכו' אבל משתדלת להנות, להירגע ולבלות

carlimi

New member
כל מה שאני יכולה להציע הוא

גדול ....
תחזיקי מעמד!

forglemmigej

New member
מקוה מאד שישוב והחיוך והשלווה לחייך

אני יכולה להבין את הכאב שאת נמצאת בו ושולחת לך חיזוקים

יוקלילי

New member
אני מאחלת לך שהימים הקשים יעברו במהרה

ליבי איתך, תנשמי ותאהבי
חיבוק גדול גדול

1me too1

New member
קודם כל שולחת חיבוק חזק

אני מכירה את.ההרגשה, כמו שאת יודעת.
הייתי הולכת לשמוע דעה שניה, למה הוא החליט שרוב הסיכויים שההריונות לא יהיו תקינים? ובלי שום קשר, הייתי עושה את.הבדיקות, אבל למה בהרדמה? זה צילום רחם, לא? אם בא לך להתקשקש בנושא תכתבי לי בפרטי.
ותודה על פתיחה הפינה בשבוע הבא

הוא לא החליט, הוא אמר שיש סיכוי כזה בגלל

מה שאני סובלת ממנו.
היסטרוסקופיה זה לא צילום רחם, תודה לאל צילום הרחם שלי עדכני יחסית-לא רוצה לעבור את זה שוב

יש לי פוליפ שצריך להוציא אותו ולכן צריך לעשות ניתוח שנעשה בהרדמה במידת הצורך. אם צריך נדע רק כשזה יהיה רלוונטי...
&nbsp
שולחת
בחזרה, יודעת כמה את מבינה אותי.

משל333

New member

תנסי לראות את זה מהזוית האופטימית. הנה, עכשיו יודעים כנראה מה הסיבה לאי הפוריות, ואת מתקדמת להגשמת החלום

מזל שעברת רופא!
איך הרופא הקודם לא עלה על זה? או שהוא לא חשב שהפוליפ משמעותי?
רציתי להוסיף גם לגבי ההיסטרוסקופיה. יש ה' אבחנתית וניתוחית. קודם עושים אבחנתית, שאין כלל צורך בהרדמה עבורה, ואם יש צורך עושים ניתוחית בהרדמה.
שיהיה בהצלחה עם התהליך ורק בשורות טובות.

תודה

אכן משתדלת להיות אופטימית. היו כמה ימים שהכל היה נראה שחור אבל אחרי שפירקנו את הדברים והבנו מי נגד מי ומי בעדי
- זה כבר נראה אחרת לגמרי .
&nbsp
בעיקרון יש לי סונוגרמת מים ואחרי יבדקו אם לעשות את הניתוח או לא.
&nbsp
לגבי הרופא הקודם- הוא אמר לנו שיש חשד לשחלות פוליציסטיות אבל פשוט התעלם מזה. לי היה ברור שיש לי את זה כי קראתי על זה המון וזה נשמע הגיוני לדברים שהיו לי טרם הטיפולים.
&nbsp
הרופא הקודם אמר שהפוליפ לא נראה כמפריע להזרעות וכו' כך שכרגע לא ניגע בו. הנוכחי אמר שחייבים לבדוק מה המצב שלו ואז נחליט אבל הוא בעד להסיר כך שלא יהיו שום הפרעות לכניסה להריון בריא.
&nbsp
אני אוהבת את הרופא החדש כי הוא ישיר ולא משחק משחקים. עם הקודם הייתי צריכה כמו לביאה להציב עובדה שרוצה לשנות דברים ואף פעם זה לא בא מיוזמתו. וגם פה הרבה יותר אנושיים וגם העובדה שהרופא מדבר עברית זה מאוד מקל ומרגיע באיזשהו מקום.

alphadelta

New member
חופשת הקיץ כמעט נגמרה

ואני עצובה קצת. כל כך כייף להיות יחד כל הזמן. ולמרות שאני מעט מתגעגעת לזמן רק שלי, אני לא לגמרי מוכנה לסוף החופשה.

forglemmigej

New member
הקיץ כמעט נגמר

הימים מתקצרים ודכדוך סתוי מתחיל ליפול עלי ,אבל שאלו יהיו הבעיות שלי , חחח
בשבוע שחלף שוב בקרתי בשבדיה אהובתי ,אבל לא ממש רחוק מגשר אורסונד ,בעיר מקסימה שנקראית לונד היא עיר ימיבינמית טיפוסית ואפילו נוסד בה הבית ספר הראשון באירופה שקיים עד היום ואחד מבוגריו הוא השחקן מקס וון סידוב ,בקרתי את הבית ספר אבל לא ראיתי מה עשה את השחקן לגאון כזה ממנו ..
אם מדובר על שבדיה ,הפוליטיקלי קורקטנס יתפוצץ להם בפנים יום אחד ,הסיפור האחרון שמזעזע אותם הוא מישהי שהתלוננה שכאשר היא הולכת לבתי מרקחת ומבקשת פלסטרים בצבע גוף תמיד נותנים לה בגוון ניוד (בז') והיא בכלל מסומליה אז הצבע מאד בולט על העור שלה ושיעשו תכף ומיד גוונים שונים של פלסטרים ושיפסיקו להלבין את כל העולם ואשתו , אלף כל, יש פלסטרים שקופים כך שיש עוד אפשרות לטיפול בבעיה העורית, בית, כשהילדים שלי היו קטנים הם מאד אהבו פלסטרים בצבעים זרחניים או עם עיטורים עליהם, כמה שיותר צבעוני יותר טוב . מה הלאה הם יעלבו גם מטמפרטורת החדר? או אולי מהשמים השחורים בחורף ..לא יאמן. כמובן שהחברה שמייצרת את הפלסטרים אמרה שהיא תייצר פלסטרים בצבע העור הנדרש.

יוקלילי

New member
כשחיים בכזו שלווה כל עוולה נראית נוראית

כנראה שקשה להעלות על הדעת פגיעה בהרמוניה, כשהחיים נוחים וירוקים.

forglemmigej

New member
הבעיה של האפריקאים באירופה

ולא רק בשבדיה אבל שבדיה היא רק משל כי היא מקבלת כמעט את כל הנידכאים או אלו המציגים עצמם כאלו, הבעיה היא מנטלית ,יש באפריקה מעין מיתוס: לחצות אם הים התיכון ,זה לא רק מבחינה פיזית אלא בעיקר תרבותית ,ברגע שהם הצליחו הם מרגישים שהם עשו את המכה , זה לא הקלוניאליזם שנגמר מזמן שכביכול הרס אותם ,אלא השנאה העצמית כלפי עצמם, הם שונאים את צבע עורם את הפיזיונומיה שלהם, שחור מתקשר הרבה פעמים באפריקה עם פרימיטיביות , חצר אחורית,רגשי נחיתות, שחיתות, רקב שלטוני לעומת הלבן שמתקשר לסדר, יושרה, אינטיליגנציה, תרבות ויופי.
הרבה מהם חושבים שככל שירחיקו עצמם מהשחורות ככה הם יעלו במדרג החברתי , הרבה נשים משתמשות בכימיקלים רעילים ליישר את שערן (מישהו אמר מישל אובמה או כל הזמרות בשקל האלו ששולטות היום על במות הריקודים), הן מבהירות אותו ומוסיפות כל מיני תוספות שיער בהיר או בצבע דבש שמסתיר לגמרי את שיערן המקורזל , הם לובשים רק מותגים מ"המערב" ורכישת מרצדס זה שיא הקריירה באפריקה , ברגע שאתה נראה "מערבי" (מה זה בכלל) אתה מאותת לעולם, ראו יצאתי מהעוני והבערות..כמה עצוב. אבל זה לא מספיק להגר למקום חדש הפנטזיה מתנגשת עם המציאות החלום הבלתי מושג שכעת תהפוך להיות כמוהם כמו הרוב מתנגש במציאות דורסנית ותרבותית פעם אחר פעם, אתה לא חייב להפוך להיות בעל עיניים בצבע תכלת או שיער בהיר בשביל להטמע אתה לא צריך לדבר רק שבדית או דנית או גרמנית במבטא כבד ,תהיה מי שאתה , מהגר בארץ חדשה, תלמד לאט לאט את הנואנסים ,זה לא קורה בשנה הראשונה ויתכן גם לא בעשירית ,אבל זה בטח לא קורה בחודש הראשון , למידת שפה או תשלום מיסים עדיין לא הופכת אותך למי שמרגיש בבית , למידת התרבות היא הדבר הקשה ביותר ואם אני לא מבין משהו אני אשאל עשרות אנשים סביבי ,אם זה בסדר לעשות כך ולא אחרת בתנאים המקומיים ,אני לא אתלונן למה זה אני זה שצריך להתאמץ ולא הם . עוד בעיה עם אפריקאים היא לא מבריחי הפליטים שעושים מיליונים מהחלומות שמוכרים להם ,יש גם סרטים מהמערב שאפריקאים קונים כפשוטם ,הכל ורוד, יש תיירות משגשגת שמגיעה כי זה זול באפריקה ונדמה להם שככה באמת חיים במערב , אבל גם לחופשה הזולה אנשים לפעמים חוסכים חמש שנים, הרופאים ללא גבולות שמגיעים עם ציוד מודרני , כל החברות צדקה האלו גם מוציאות להם את העיניים ושותלות חלומות. אדם שגדל במערב יודע שכדי להגר צריך הרבה כסף להתחלה, מקצועות טובים בריאות ובמיוחד לא ליפול לנטל על המערכת הוא לא מצפה שמישהו יאכל לו או ישתה לו..

למעלה