סוף שבוע...

Shir4Ever

New member
סוף שבוע...../images/Emo187.gif

השבוע שהיה
סיכום השבוע בשני מילים:
סמילי שמיצג את השבוע שעבר:
שיר שפתח את השבוע:
שיר שסגר את השבוע:
להקה/זמר שעשו את השבוע:
אדם שאיכזב השבוע:
אדם שעשה את השבוע: השבוע שבפתח
אדם שמצפים לראות:
אדם שלא רוצים לראות:
שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע:
אירוע מיוחד שמצפים לו:
מטרה מומלצת לשבוע הקרוב: שבוע טוב לכולם

BIoNdY

New member
=]

השבוע שהיה סיכום השבוע בשני מילים: בחירה מיגעת סמילי שמיצג את השבוע שעבר:
שיר שפתח את השבוע: מה איתי שיר שסגר את השבוע: יהיה טוב להקה/זמר שעשו את השבוע: חגית מעוז חחח לא יודע אם מכירים אדם שאיכזב השבוע: לא יודע.. דווקא היה שבוע בסדר אדם שעשה את השבוע: היו הרבה... השבוע שבפתח אדם שמצפים לראות: את כולם אדם שלא רוצים לראות: אין משיהו כזה... אולי את גל.. שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: עוד מעט אירוע מיוחד שמצפים לו: שיעור פיתוח קול מטרה מומלצת לשבוע הקרוב: להתכונן נפשית לשבוע הבא שבוע טוב לכולם =]

etieti1

New member
מישהו ראה אתמול אבודות והוזות?

סיכום השבוע בשני מילים:מעייף מאוד:) סמילי שמיצג את השבוע שעבר:
שיר שפתח את השבוע:היהודים-עוד ארון אחד שיר שסגר את השבוע:יותר מידי מהר-עברי לידר להקה/זמר שעשו את השבוע:עברי לידר אדם שאיכזב השבוע:חסוי.): אדם שעשה את השבוע:חסוי:) השבוע שבפתח אדם שמצפים לראות:שירן ורבקה חעD: אדם שלא רוצים לראות:לא דעת שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע:יותר מידי מהיר-עברי לידר אירוע מיוחד שמצפים לו:ביקור חולים!XD מטרה מומלצת לשבוע הקרוב:לא דעת חח שבוע טוב לכולםD:

the l girl

New member
מכירה את הסרט בעל פה...

חחח לא ראיתי אותו עד לפני שנה ובשנה האחרונה ראיתי אותו איזה 20 פעם!

הורס 17

New member
שבוע טוב ../images/Emo23.gif

השבוע שהיה סיכום השבוע בשני מילים:
מעייף תחת סמילי שמיצג את השבוע שעבר:
שיר שפתח את השבוע:
בועז שרעבי- אם את עדיין אוהבת אותי שיר שסגר את השבוע:
מאיר אריאל -טרמינל להקה/זמר שעשו את השבוע:
מאיר אריאל אדם שאיכזב השבוע:
המפקד שלי אדם שעשה את השבוע:
נירושלי השבוע שבפתח אדם שמצפים לראות:
נירושלי אדם שלא רוצים לראות:
אין כזה שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע:
חובבי ציון -רוצה בנות אירוע מיוחד שמצפים לו:
אולי חמישי בתיאטרון מטרה מומלצת לשבוע הקרוב:
להגשים חלומות

Elsewhere

New member
כמעט ושכחתי לשלוח.

~השבוע שעבר~ סיכום השבוע בשני מילים: שתי מילים, לא שני מילים. בכל מקרה - שבוע נהדר. סמילי שמיצג את השבוע שעבר:
. שיר שפתח את השבוע: Drive/Melissa Ferrick שיר שסגר את השבוע: Ten Days/Missy Higgins, ככה וככה [
]. להקה/זמר שעשו את השבוע: ממ, מליסה פריק? אני חושב. אדם שאיכזב השבוע: ממ... לא אנקוב בשמות. אדם שעשה את השבוע: נטעק.
~השבוע שבפתח~ אדם שמצפים לראות: סלאברט, קצת. וגם לינה. ושרון, שלא ראיתי המון זמן. ובתקווה, גם נטע. אדם שלא רוצים לראות: חביבה. ;; שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: תמיד היילו. לא, סתם, אממ. שיר הפתיחה של בוסטון ליגל
. אירוע מיוחד שמצפים לו: Denny Crane.
סתם, המ, אני מניח שאיגי. או משהו. מטרה מומלצת לשבוע הקרוב: לסיים הג"ש 4, בוסטון ליגל 1 ולהתקדם עם גילמור 7, סעמק.

As I Am

New member
הנגאובר זה כיפחיים. ../images/Emo103.gif

השבוע שהיה: יימח שמו. סיכום השבוע בשתי מילים: על הפנים. סמילי שמיצג את השבוע שעבר:
שיר שפתח את השבוע: Call Me When You're Sober / Evanescence. שיר שסגר את השבוע: Lithium / Evanescence. להקה/זמר שעשו את השבוע: ... תנחשו לבד. >.> אדם שאיכזב השבוע:
אדם שעשה את השבוע: אנשי בית-דרור.
השבוע שבפתח: כפרעליו. אדם שמצפים לראות: לא מצפה לכלום. אדם שלא רוצים לראות: רוב אוכלוסיית כדור-הארץ. שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: המוזיקה שלי בכלליות היא לא משהו שמומלץ לפתוח איתו שומדבר. שימו עופר ניסים או משו. >.> אירוע מיוחד שמצפים לו: כל השבוע הזה הוא אירוע מיוחד אחד גדול. יום א' - סיום הקורס, סופסוף תחילת העבודה. יום ה' - מסיבת נשים בגני-התערוכה. שלא תגידו שאני פריקית של עבודה. p: מטרה מומלצת לשבוע הקרוב: עזבו אותי ממטרות, רק תנו לי כבר אקדח. >< שבוע טוב לכולם. נפלא, ממש.

yotem 16

New member
../images/Emo83.gif

למה כל שבוע כותבים מחדש "שני מילים" ולא "שתי"? ]:

למעלה