סוף שבוע פיקולו!!!

king kazabubu

New member
גוגל תחזיקי את עצמך!!!!!!

סוף שבוע טראנקס יוצא לדרך!!! אז ככה.. יש לכם דברים שאתם רוצים לספר לנו על טראנקס? אז קדימה!! עכשיו זה הזמן. יש לכם שאלות על טראנקס? תשאלו עכשיו! יש לכם תמונות? אני יודע שיש לכם. אז קדימה לפרסם!!! הנה מידע כללי על טראנקס שלנו.
טראנקס הוא הבן של בולמה ווג´יטה. לראשונה רואים אותו אחרי סאגת גארליק ג´וניור. טראנקס הבוגר הגיע מהעתיד כדי להזהיר את גוקו מפני אנדרואידים חזקים שעומדים להגיע ולזרות הרס וחורבן בכדור הארץ. הוא מגיע בגלל עוד מטרה. בעתיד גוקו מת מוירוס קטלני. טראנקס מביא לו תרופה מהעתיד שתציל את חיי גוקו בתקווה שגוקו יהיה חזק מספיק כדי לנצח את האנדרואידים הנוראים. אחרי שטראנקס בודק את גוקו לבדוק שבאמת יש סיכוי הוא נותן לו את התרופה ועוזב את המקום לשלוש שנים. בזמן הזה החבורה מתאמנת. אף אחד מהם לא יודע איך קוראים לאותו "ילד" שהגיע להזהיר אותם. וג´יטה גם לא יודע מי זה. אחרי שלוש שנים בהן החבורה מתאמנת ומתכוננת לקראת האנדרואידים כולם יוצאים לקרב. אנדרואיד 19 מפסיד לוג´יטה וגוקו חוטף את הוירוס שטראנקס חזה לו. הוא מובל לבית של קמא סנין שם יקח את התרופה במשך כמה ימים. בינתיים החבורה מחפשת את אנדרואיד 20 שהוא בעצם דוקטור ג´ירו, יוצר האנדרואידים. הם מגיעים מאוחר מדי ו20 מצליח לשחרר את אימתו של טראנקס. אנדרואיד 17 ואנדרואיד 18. טראנקס יודע שאין להם סיכוי מול האנדרואידים אבל זה לא עוזר וג´יטה יוצא להלחם ב18. ומפסיד הוא כמעט נהרג וטראנקס יוצא לעזור לו. אבל חוץ מהאנדרואידים יש לחבורה צרות יותר גדולות. מישהו אחר מסתובב וצד את האנדרואידים. cell. היצירה האיומה ביותר של דוקטור ג´ירו. הוא מורכב מהתאים של כל החבורה ומכיל את כל היכולות המיוחדות שלהן. בקיצור הוא ממש מושלם. פיקולו יוצא להלחם ראשון בסל והוא מצליח לעצור אותו לזמן מועט אבל לא עובר הרבה זמן וסל מצליח לספח אל גופו את אנדרואיד 17. עכשיו סל חזק בהרבה מפיקולו. אבל וג´יטה שעבר אימון קשה מאוד יחד עם טראנקס יוצא להלחם בצורה השניה של סל בזמן שאותו סל מחפש את אנדרואיד 18. וג´יטה מצליח לנצח את סל בצורה השניה אבל ברוב טיפשותו הוא נותן לו לעכל את אנדרואיד 18 כדי שיוכלו להמשיך להלחם. סל מגיע לצורתו המושלמת ומנצח את וג´יטה בלי קושי. אז טראנקס נכנס לתמונה. הוא מצליח להשתנות למה שנקרא סופר סיין אולטימייט. זה רמה מעל סופר סיין רגיל. יש לו כח פיזי עצום אבל המהירות שלו ממש יורדת. ובגלל זה סל מצליח לנצח אותו. בטורניר של סל לטראנקס אין הרבה משמעות אבל אחרי שמנצחים את סל הוא חוזר לעתיד שלו ומצליח די בקלות להביס את אנדרואיד 17 ו18. סרט 9 זה בעצם הפעם האחרונה שרואים את טראנקס הבוגר. עכשיו עוברות להן 7 שנים והתינוק טראנקס כבר בן שמונה. והוא החבר הכי טוב של גוטן.על שני הפרחחים עוברות המון הרפתקאות אבל אני אחסוך מכם אותן. תראו לבד!! בכל מקרה מה שרציתי להגיד זה כזה דבר. יש המון הבדל בין טראנקס מהעתיד לבין טראנקס הילד. טראנקס מהעתיד גדל ללא אבא. בלי וג´יטה. כי הוא מת. ולכן האופי שלו יותר דומה לזה של בולמה וגוהן שהיה המאמן האישי שלו. טראנקס הקטן מזכיר את וג´יטה בציניות שלו בצורה מאוד יפה. אתם צריכים לראות כדי להבין על מה אני מדבר. אז אני שמח לראות שכולכם הקשבתם לי ועכשיו להתחיל את סוף השבוע!!

king kazabubu

New member
סוף שבוע פיקולו!!!

כן, כן החבר הירקרק שלנו. מה אתם יודעים עליו? בואו נבדוק בשאלון קצר שאני אשאל אתכם. 1. עם כמה אנשים פיקולו מתאחד? 2. איך גוקו קורא לשילוב של פיקולו וקאמי אחרי שהם מתאחדים בסאגת סל? 3. למה פיקולו לובש את הטורבן הזה על הראש? 4. איך יכול להיות שרדיטס כרת לפיקולו את היד אבל בכל זאת יש לו 2 ידיים? 5. את מי פיקולו הצליח לזהות בטורניר שאחרי סל ובגללו הוא יצא מהטורניר? 6. למה בתחילת הסדרה פיקולו וגוקו אויבים? 7. מהי המכה המיוחדת של פיקולו? טוב אני חושב שאין לי יותר שאלות. אני מקווה שתדעו את התשובות הפעם... בכל מקרה אני לא אהיה פה אז אני לא אוכל לפרסם עוד הרבה מידע על פיקולו. גם ככה אני לא יודע עליו הרבה. רק כמה פרטים הכרחיים שאני אחלוק איתכם כשאחזור ביום שבת. אני אתחיל עם פרסום תמונה חמודה של פיקולו. אני רוצה שתענו על השאלות ותוסיפו מידע שלכם ואל תפרסמו רק תמונות של פיקולו... אז קדימה לעבודה!!

king kazabubu

New member
הנה התמונה המפורסמת

לפני שטראנקס הופך לסופר סיין בפעם הראשונה בטראנקס ספיישל. שימו לב למרות הגשם הכבד אפשר לראות את הדמעות של טראנקס שבוכה על מות חברו הטוב ביותר.

king kazabubu

New member
טראנקס הופיע בסרטים אחרים

ולא רק בדרגון בול זי. למעשה הוא שחקן די מצליח. הוא אפילו שיחק בסרט טיטאניק שהיה שובר קופות. והרי התמונה.

king kazabubu

New member
HISTORY OF TRUNKS

אחד הסרטים הכי יפים של דרגון בול זי!! זו תמונה ממש מסכמת...

king kazabubu

New member
או קיי שאלון טראנקס!!

את התשובות יש לשרשר לכאן. 1. בערך בן כמה טראנקס כשהוא מופיע בפעם הראשונה בסדרה (בלי הטראנקס ספיישל) 2. למה טראנקס לא הלך עם גוהן לעזור לו להלחם באנדרואידים (בטראנקס ספיישל) 3. מי ניצח בטורניר הילדים? גוטן או טראנקס? 4. מי הראשון שנלחם בטורניר הילדים? גוטן או טראנקס? 5. מה צבע העיניים של טראנקס בצורה הרגילה שלו? 6. ממי טראנקס מקבל את החרב שלו? (יש כאן פאראדוקס אני יודע) 7. איזה חולצה לבש וג´יטה בזמן שפגש את טראנקס לראשונה? 8. מה טראנקס תמיד מציע לגוטן בשביל שגוטן ישמח ויפסיק להתלונן? 9. איזה איבר חשף טראנקס כלפיי ברולי בסרט 10? 10. מה קורה לטראנקס בחלום של גוקו על האנדרואידים כאשר גוקו חולה? טוב נראה מי הפעם יענה 10 מתוך 10 אם בכלל...

Prophet

New member
תשובות

1. 20- ואם אתה לא מדבר על future tranks אז חודש... 2. כי גוהן נתן לו מכה וזה שיתק אותו 3. טראנקס 4. טראנקס 5. כחול 6. היצור הזה שהוא "אימץ" בסדר ה-13 7. ---- 8. ---- 9. תחת וגם בסרט 8 הוא חשף את זה... 10. ----

אוקיי אני לא יודע כלום אבל

אני חייב לשאול את זה: הכוונה למתי שווג´יטה לבש חולצה ורודה של הומואים? יש לי סיוטים מהתמונה הזאת. בעעעעע. ככה לא מתנהג נסיך.

למעלה