וויייייייייייי פרפר! או מה שזה לא יהיה
G Goggle Girl New member 29/11/02 #101 תמונה לפני אחרונה! של התינוק ^_- לא לימדו אותו שלא יפה להצביע?!
G Goggle Girl New member 29/11/02 #102 תמונת תינוק אחרונה!!! ../images/Emo23.gif טראנקס צלוב!!! לא, סתם. פוזה חמודה להפליא ^_^
G Goggle Girl New member 29/11/02 #112 ילד 6 אם הוא רק לא היה בן 9 או כמה.... למרות שיש לי פוטנציאל... *sigh*
G Goggle Girl New member 29/11/02 #117 ילד 10 אתם חושבים שזה הרבה?! חכו חכו, נגיע למיראי טראנקס מה אני אעשה לכם...
K king kazabubu New member 29/11/02 #113 זה בכלל מוזר... לטראנקס אין זנב... הוא נולד ללא זנב. התמונה הזו מאוד מזכירה לי את גוהן בסרט הראשון עם התפוח אני חושב שפשוט הדביקו עליה טראנקס וחיברו לו זנב. זה נראה לי פאן ארט אדיר...
זה בכלל מוזר... לטראנקס אין זנב... הוא נולד ללא זנב. התמונה הזו מאוד מזכירה לי את גוהן בסרט הראשון עם התפוח אני חושב שפשוט הדביקו עליה טראנקס וחיברו לו זנב. זה נראה לי פאן ארט אדיר...
K king kazabubu New member 29/11/02 #111 אני תוהה על המקור של התמונה הזו... שיער כזה אופייני מאוד לטראנקס עם שיער ארוך. אבל בתור ילד אף פעם אין לו שיער ארוך. השיער הזה היה לו כשהוא היה אולטרא סופר סיין מול סל
אני תוהה על המקור של התמונה הזו... שיער כזה אופייני מאוד לטראנקס עם שיער ארוך. אבל בתור ילד אף פעם אין לו שיער ארוך. השיער הזה היה לו כשהוא היה אולטרא סופר סיין מול סל