Goggle את לא מקנאה או משהו נכון??
G Goggle Girl New member 29/11/02 #80 the goggle, has arrive ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif ^_^_^_^_^_^_^ איזה כיף לי! חסכתם לי כמה תמונות ובואו נתחיל! מבחינה כרונולוגית (לטראנקס עצמו, לא לסדרה ) נתחיל בתמונות שלו כתינוק ^_^
the goggle, has arrive ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif ^_^_^_^_^_^_^ איזה כיף לי! חסכתם לי כמה תמונות ובואו נתחיל! מבחינה כרונולוגית (לטראנקס עצמו, לא לסדרה ) נתחיל בתמונות שלו כתינוק ^_^
G Goggle Girl New member 29/11/02 #81 הוא פשוט כזה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif חמוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד!!! *צווחת ומפיקה קולות ציצניים*
הוא פשוט כזה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif חמוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד!!! *צווחת ומפיקה קולות ציצניים*
G Goggle Girl New member 29/11/02 #88 אם ובנה 4 ^^;;; זמן טוב לתנומה הוא בזמן שאמא עצבנית על מישהו אחר
G Goggle Girl New member 29/11/02 #92 אני אחסוך במילים אבל לא באייקונים!!! חכו חכו, יש לי עוד תמונות מגניבות! אבל כמובן הן לא כשהוא היה תינוק!
אני אחסוך במילים אבל לא באייקונים!!! חכו חכו, יש לי עוד תמונות מגניבות! אבל כמובן הן לא כשהוא היה תינוק!
H haunter New member 29/11/02 #96 חחח, היא שמה לו את זה? הוא הבן של בורמה ומקיטה? וואו, לזה לא ציפיתי
G Goggle Girl New member 29/11/02 #95 כי בולמה התלהבה, אני יודעת? או שצ´יצ´י נתנה לה טיפ באופנת תינוקות טראנקס המסכן ועוד תמונה ^^ מתקרבים לסוף הינקות!
כי בולמה התלהבה, אני יודעת? או שצ´יצ´י נתנה לה טיפ באופנת תינוקות טראנקס המסכן ועוד תמונה ^^ מתקרבים לסוף הינקות!
B Brolly New member 29/11/02 #97 אז לא היה לך את התמונה ששמתי? את הזאת שטראנקס נתפס על הראש של וג´יטה...